Skoči na vsebino

TRETJE TISOČLETJE

Mateja

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Si že kdaj slišal, da vsega ni moč razumeti z razlago in besedami? Samo dobro opazuj in poslušaj, pa ti bo jasno! Če ti pa še vedno ne bo, potem pa nima smisla, da ti kdo dodatno razlaga. :palec:  x;)x

Stara energija, nova energija; sleči starega človeka in obleči novega človeka; kdor se ne bo ponovno rodil (duhovno prerodil) ne bo živel večno.

Pa tud tople vode se ne da še enkrat odkrit.

Izrazoslovje se pa spreminja.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 674
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}> :eek:  :eek:  :vio:

Najbolj smešno je to, da velikokrat sanjam, da sem del "odpadnikov", ki jih ostali svet preganja, ker se jih boji, ker so drugačni... :vio: Bolj svetli. Da ne govorim o naši ureditvi in stikih znotraj naše skupine oziroma skupin. Telepatija in komuniciranje src, letenje, podpiranje z energijami  xinnox

Hm, in kolkrat pol pravš d si gledala matrico. :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Hm rakec, lepo, da Sončno, ki poznaš, obravnavaš drugače kot ostale... kako pa veš, kako jemljemo tole in kako resno Sončna jemlje tole... kaj pa če bi se potrudil in še ostale spoznal in ne sodil?

samo tolk od ene muhe...aja pa zelo zanimivo bi blo videt tvojo fotko, tega trenutka, ker si zelo srčkan ko se jeziš x;)x

Sončna, a potem ti svoja opažanja ne jemlješ resno? Samo tko za zabavo se ti dozdeva da čutiš potres, pa podobne zadeve, ki jih ne bom spet naštevala, da ne bom popljuvana od rakca... mah bez veze, sem vstala z levo nogo... Sončna, tale rakec me pa ful na tista izgubljenega modela spominja xrolleyesx

Posebej zate, le da je tukaj Selene, Selma.

Selma

putuje na fakultet

ona putuje

ja joj kofer nosim

težak

al po što njen je lično

ja i taj kofer volim.

Sončno pa obravnavam drugače zato, ker se pač poznava, ampak na začetku še tega nisem vedel. Sicer pa, hej punca, morda poznam tudi tebe? :O:

Katerega izgubljenega modela? Modela tvojega spodnjega perila? :vragec: x;)x x:Dx

Saj sem dal fotko, in sicer trenutka, ko sem slabe volje. Je pa pod fotke(2), tam nekje s torka, al nekaj takega.

Let the sunshine in

hja, mogoče me poznaš, fotko sem pa tko komentirala... mah ne, ne poznaš me, ampak mogoče sem ti pa bližje kot misliš

model je pa isto rakec kot ti, pa mal škorpijona ma vmes, pa mal bika, in ne nisi mu podoben fizično, ampak po trmi mogoče in po tistem veš, jaz imam prav in ne premakneš me za meter ;)

ja Sončna je pa Sonček x;)x

Nisem glih neki horskopar, ampak se mi zdi, da sem kr ubijalska kombinacija, taka za tretje tisočletje, da ne odstopam preveč.

Samo, da me boste lažje razumeli.

sone v raku

luna v škorpijonu,

ascendent v vodnarju

Te poznam, in v tem se ne premaknem niti za meter. x;)x

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Ene petkrat pa res prvi del, pa drugega enkrat se mi zdi, tretjega pa še nisem vidla.

Zakaj sprašuješ? x:)x

In ja, tud jaz mam tebe rada. x;)x

x:o)x Sončna

Ah, sem dobu občutek, da je vplival nate.

In pa dej nehi no, mi bo še nerodn ratal. x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Si se kdaj že vprašal, če so v matrico vkomponirali mogoče tudi določene "občutke" in "doživljaje", ki se folku res dogaja? x;)x Torej... da je bil najprej filing, doživljaj... pa šele potem matrica x:)x

Pravzaprav mislm, da film tako kot Vojna zvezd bazira na starih duhovnih izročilih.

Osnovna tema-premagati iluzijo. Za računalniško generacijo. Mi pa ni všeč, da preseči iluzijo v filmu ne pomeni tudi zmaga. Ampak prehod v beden ubog svet. V bistvu se film izgubi. V Hollywudskem služenju denarja z nadaljevanji. In tako v svojem sporočilu razvrednoti pomen duhovnega razvoja. V glavnem filme je treba jemati z veliko distanco, tudi če črpajo iz duhovnih izročil.

Matrico in "vcepljeni um" že v sredini prejšnjega stoletja omenja Charles Berner - Yogeshvar Muni - terapevt za reševanje zastarelih in zarjavelih pogledov pri ljudeh.

Napisal je knjigo - Um in čiščenje uma, ki je dejansko uvod v Priročnih za terapevte.

V tej knjigi omenja vcepitev uma, ki ga živimo v vsakdanu, katerega nam vceplja "matrica".

Knjigo toplo priporočam - če jo še kdo najde v kakšni knjižnici, kajti v zadnjih letih je iz teh polic nekako izginila.

Najdete jo lahko še v naslednjih knjižnicah:

50001 Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana    NC:3,4

50086 Knjižnica Jožeta Mazovca, Ljubljana  NC:3

50087 Knjižnica Prežihov Voranc, Ljubljana  NC:3

50088 Knjižnica Šiška, Ljubljana  NC:6

50090 Knjižnica Otona Župančiča, Ljubljana  NC:2

50217 Knjižnica Domžale  NC:2,3

50219 Knjižnica Grosuplje  NC:1

50241 Knjižnica Bežigrad, Ljubljana  NC:0,1

50250 Osrednja knjižnica Kranj  NC:1,2

50300 Univerzitetna knjižnica Maribor  NC:3,4

50311 Ekonomsko-poslovna fakulteta, Maribor  NC:1

50317 Pedagoška fakulteta, Maribor  NC:0,1

50350 Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika, Ravne  NC:1

50360 Knjižnica Ivana Potrča, Ptuj  NC:1

50434 Medobčinska matična knjižnica Žalec  NC:1

50450 Knjižnica Mirana Jarca, Novo mesto  NC:1

50500 Osrednja knjiž. S.Vilharja - Biblioteca Centr., Koper  NC:2

50533 Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica  NC:1

50550 Goriška knjižnica Franceta Bevka, Nova Gorica  NC:1

50560 Mestna knjižnica in čitalnica Idrija  NC:1

50565 Lavričeva knjižnica, Ajdovščina  NC:1

50600 Pokrajinska in študijska knjižnica, Murska Sobota  NC:1

50616 Knjižnica Ljutomer  NC:2

51901 Slovenska študijska knjižnica, Celovec                            NC:1

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

men se zdi, da se ravno ta "matrica", če ji tako rečemo, spreminja. ker smo bili navajeni stare, se težje prilagajamo novi. in bolj se upiramo, težje nam gre. v bistvu smo v zelo pomembnem obdobju zemeljske zgodovine, saj koliko jih je pa imelo priložnost izkusit zamenjavo klišejev... x?x :inocent: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Pravzaprav mislm, da film tako kot Vojna zvezd bazira na starih duhovnih izročilih.

Osnovna tema-premagati iluzijo. Za računalniško generacijo. Mi pa ni všeč, da preseči iluzijo v filmu ne pomeni tudi zmaga. Ampak prehod v beden ubog svet. V bistvu se film izgubi. V Hollywudskem služenju denarja z nadaljevanji. In tako v svojem sporočilu razvrednoti pomen duhovnega razvoja. V glavnem filme je treba jemati z veliko distanco, tudi če črpajo iz duhovnih izročil.

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>Matrico in "vcepljeni um" že v sredini prejšnjega stoletja omenja Charles Berner - Yogeshvar Muni - terapevt za reševanje zastarelih in zarjavelih pogledov pri ljudeh.

Napisal je knjigo - Um in čiščenje uma, ki je dejansko uvod v Priročnih za terapevte.

V tej knjigi omenja vcepitev uma, ki ga živimo v vsakdanu, katerega nam vceplja "matrica".

Knjigo toplo priporočam - če jo še kdo najde v kakšni knjižnici, kajti v zadnjih letih je iz teh polic nekako izginila.

Najdete jo lahko še v naslednjih knjižnicah:

lp, Vojko

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj se tote babe spet grejo? :eek:

Lubi bog, daj... utrni jim se no.

Hm, zanimivo, jaz pa nikoli ne ujamem npr: 11.11 al pa 02.02. Dostikrat pa npr na 13.01 ali pa 23.11. Da le ni kaj narobe z mano. :inocent:

Let the sunshine in

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...