emanuel 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Si že kdaj slišal, da vsega ni moč razumeti z razlago in besedami? Samo dobro opazuj in poslušaj, pa ti bo jasno! Če ti pa še vedno ne bo, potem pa nima smisla, da ti kdo dodatno razlaga. Stara energija, nova energija; sleči starega človeka in obleči novega človeka; kdor se ne bo ponovno rodil (duhovno prerodil) ne bo živel večno.Pa tud tople vode se ne da še enkrat odkrit.Izrazoslovje se pa spreminja. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Najbolj smešno je to, da velikokrat sanjam, da sem del "odpadnikov", ki jih ostali svet preganja, ker se jih boji, ker so drugačni... Bolj svetli. Da ne govorim o naši ureditvi in stikih znotraj naše skupine oziroma skupin. Telepatija in komuniciranje src, letenje, podpiranje z energijami Hm, in kolkrat pol pravš d si gledala matrico. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Ene petkrat pa res prvi del, pa drugega enkrat se mi zdi, tretjega pa še nisem vidla. Zakaj sprašuješ? In ja, tud jaz mam tebe rada. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm rakec, lepo, da Sončno, ki poznaš, obravnavaš drugače kot ostale... kako pa veš, kako jemljemo tole in kako resno Sončna jemlje tole... kaj pa če bi se potrudil in še ostale spoznal in ne sodil?samo tolk od ene muhe...aja pa zelo zanimivo bi blo videt tvojo fotko, tega trenutka, ker si zelo srčkan ko se jeziš Sončna, a potem ti svoja opažanja ne jemlješ resno? Samo tko za zabavo se ti dozdeva da čutiš potres, pa podobne zadeve, ki jih ne bom spet naštevala, da ne bom popljuvana od rakca... mah bez veze, sem vstala z levo nogo... Sončna, tale rakec me pa ful na tista izgubljenega modela spominja Posebej zate, le da je tukaj Selene, Selma. Selmaputuje na fakultetona putujeja joj kofer nosimtežakal po što njen je ličnoja i taj kofer volim. Sončno pa obravnavam drugače zato, ker se pač poznava, ampak na začetku še tega nisem vedel. Sicer pa, hej punca, morda poznam tudi tebe? Katerega izgubljenega modela? Modela tvojega spodnjega perila? Saj sem dal fotko, in sicer trenutka, ko sem slabe volje. Je pa pod fotke(2), tam nekje s torka, al nekaj takega. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 hja, mogoče me poznaš, fotko sem pa tko komentirala... mah ne, ne poznaš me, ampak mogoče sem ti pa bližje kot mislišmodel je pa isto rakec kot ti, pa mal škorpijona ma vmes, pa mal bika, in ne nisi mu podoben fizično, ampak po trmi mogoče in po tistem veš, jaz imam prav in ne premakneš me za meter ja Sončna je pa Sonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Nisem glih neki horskopar, ampak se mi zdi, da sem kr ubijalska kombinacija, taka za tretje tisočletje, da ne odstopam preveč.Samo, da me boste lažje razumeli.sone v rakuluna v škorpijonu,ascendent v vodnarju Te poznam, in v tem se ne premaknem niti za meter. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 hehe moja hči - sonce rak, luna vodnar, asc. škorpijonček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hehe moja hči - sonce rak, luna vodnar, asc. škorpijonček Že ma fanta? Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 glede na to, da me poznaš in e od tega ne premakneš niti za meter, bi moral vedeti, da še ni čas za fante, upam ups zašla iz konteksta tretjega tisočletja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 kje maš marsa in venero, sisype Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ene petkrat pa res prvi del, pa drugega enkrat se mi zdi, tretjega pa še nisem vidla. Zakaj sprašuješ? In ja, tud jaz mam tebe rada. Sončna Ah, sem dobu občutek, da je vplival nate. In pa dej nehi no, mi bo še nerodn ratal. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Si se kdaj že vprašal, če so v matrico vkomponirali mogoče tudi določene "občutke" in "doživljaje", ki se folku res dogaja? Torej... da je bil najprej filing, doživljaj... pa šele potem matrica Pravzaprav mislm, da film tako kot Vojna zvezd bazira na starih duhovnih izročilih.Osnovna tema-premagati iluzijo. Za računalniško generacijo. Mi pa ni všeč, da preseči iluzijo v filmu ne pomeni tudi zmaga. Ampak prehod v beden ubog svet. V bistvu se film izgubi. V Hollywudskem služenju denarja z nadaljevanji. In tako v svojem sporočilu razvrednoti pomen duhovnega razvoja. V glavnem filme je treba jemati z veliko distanco, tudi če črpajo iz duhovnih izročil. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Matrico in "vcepljeni um" že v sredini prejšnjega stoletja omenja Charles Berner - Yogeshvar Muni - terapevt za reševanje zastarelih in zarjavelih pogledov pri ljudeh.Napisal je knjigo - Um in čiščenje uma, ki je dejansko uvod v Priročnih za terapevte. V tej knjigi omenja vcepitev uma, ki ga živimo v vsakdanu, katerega nam vceplja "matrica". Knjigo toplo priporočam - če jo še kdo najde v kakšni knjižnici, kajti v zadnjih letih je iz teh polic nekako izginila. Najdete jo lahko še v naslednjih knjižnicah: 50001 Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana NC:3,450086 Knjižnica Jožeta Mazovca, Ljubljana NC:350087 Knjižnica Prežihov Voranc, Ljubljana NC:350088 Knjižnica Šiška, Ljubljana NC:650090 Knjižnica Otona Župančiča, Ljubljana NC:250217 Knjižnica Domžale NC:2,350219 Knjižnica Grosuplje NC:150241 Knjižnica Bežigrad, Ljubljana NC:0,150250 Osrednja knjižnica Kranj NC:1,250300 Univerzitetna knjižnica Maribor NC:3,450311 Ekonomsko-poslovna fakulteta, Maribor NC:150317 Pedagoška fakulteta, Maribor NC:0,150350 Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika, Ravne NC:150360 Knjižnica Ivana Potrča, Ptuj NC:150434 Medobčinska matična knjižnica Žalec NC:150450 Knjižnica Mirana Jarca, Novo mesto NC:150500 Osrednja knjiž. S.Vilharja - Biblioteca Centr., Koper NC:250533 Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica NC:150550 Goriška knjižnica Franceta Bevka, Nova Gorica NC:150560 Mestna knjižnica in čitalnica Idrija NC:150565 Lavričeva knjižnica, Ajdovščina NC:150600 Pokrajinska in študijska knjižnica, Murska Sobota NC:150616 Knjižnica Ljutomer NC:251901 Slovenska študijska knjižnica, Celovec NC:1 lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 men se zdi, da se ravno ta "matrica", če ji tako rečemo, spreminja. ker smo bili navajeni stare, se težje prilagajamo novi. in bolj se upiramo, težje nam gre. v bistvu smo v zelo pomembnem obdobju zemeljske zgodovine, saj koliko jih je pa imelo priložnost izkusit zamenjavo klišejev... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pravzaprav mislm, da film tako kot Vojna zvezd bazira na starih duhovnih izročilih.Osnovna tema-premagati iluzijo. Za računalniško generacijo. Mi pa ni všeč, da preseči iluzijo v filmu ne pomeni tudi zmaga. Ampak prehod v beden ubog svet. V bistvu se film izgubi. V Hollywudskem služenju denarja z nadaljevanji. In tako v svojem sporočilu razvrednoti pomen duhovnega razvoja. V glavnem filme je treba jemati z veliko distanco, tudi če črpajo iz duhovnih izročil. <{POST_SNAPBACK}>Matrico in "vcepljeni um" že v sredini prejšnjega stoletja omenja Charles Berner - Yogeshvar Muni - terapevt za reševanje zastarelih in zarjavelih pogledov pri ljudeh.Napisal je knjigo - Um in čiščenje uma, ki je dejansko uvod v Priročnih za terapevte. V tej knjigi omenja vcepitev uma, ki ga živimo v vsakdanu, katerega nam vceplja "matrica". Knjigo toplo priporočam - če jo še kdo najde v kakšni knjižnici, kajti v zadnjih letih je iz teh polic nekako izginila. Najdete jo lahko še v naslednjih knjižnicah:lp, Vojko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>kje maš marsa in venero, sisype Ej, pojma nimam, se pa lahko pozanimam kje na netu, če mi poveš kje. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 Glej ga moj rakec je prišel... na LUNINEM netu poišči izračun osebnega horoskopa, pa vse zveš... a veš, da se mi dogaja da skor nikol ne zamudim 11.11 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 he he...danes sem tud jaz občudovala uro v avtu...1.11 2.22 3.33 .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. november 2004 Avtor Prijavi Deli 25. november 2004 novembrsko Tobijevo sporočilo , v katerem omenja tudi srečanje v Sloveniji (jutri dobim cedejke ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 mateja... ...thx sončna... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. november 2004 Avtor Prijavi Deli 26. november 2004 Novembrski prevod sporočila Grupe:Lemurijski energijski zbiralnik (Sončna, Cosma in Darja tnx ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 bi rabila jaz malce tele energije iz zbiralnika, ampak najprej ga bo potrebno napolnit...hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Kaj se tote babe spet grejo? Lubi bog, daj... utrni jim se no. Hm, zanimivo, jaz pa nikoli ne ujamem npr: 11.11 al pa 02.02. Dostikrat pa npr na 13.01 ali pa 23.11. Da le ni kaj narobe z mano. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 o kakšna lepa želja za nas, da bi se nam bog prikazal... zlat si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 No, jaz sem že z vami na netu, tak da najbrž res niste več daleč. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.