Skoči na vsebino

TRETJE TISOČLETJE

Mateja

Recommended Posts

No, končno.

Bitka svetov jenja.

Torej, jaz sebe nisem imel namena definirati kot boga, bi se pa ponudil kot vodnik do njega. x:px

No, ampak kajti to je mimo, kajti bog je, meine damen und herren: SONČNA VILA.

Jaz ti iskreno čestitam, in priznam, da sem to nekako ves čas prisotnosti na tem forumu tudi čutil.

Najbrž zato vztrajam. x:)x :inocent:

Let the sunshine in
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 674
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Merlin, ja... :o|o: xrolleyesx ... sliši se fino... proces pa ni prav 'fin' x:px , posebno, če imaš nekje globoko v sebi tole Merlinovo zgodbo, ki ni niti malo fina... ker tole, kakor je rekel Tobi, ni mačji kašelj, je največja duhovna blokada... je zaobljuba, da je ne boš več nikoli, nikoli, nikoli uporabil, izrazil, whatever... je zatrta ženska ustvarjalna energija, je spomin na mučenje, javno zasmehovanje, .... je pa tudi odgovor, kar je mega ... xwizardx xsrcx

tole je pa zelo globoko in ....hm...ni besed, ki bi to opisale. se pa dogaja že od vzpostavitve mreže dalje. zato pa tak poudarek na nenavadnostih v praktičnem življenju. cel kup nekih naključij, ki to niso in kako se je vse skupaj zložilo v čudovito sestavljanko...tudi tisto, kar sedaj še boli...globoko nekje...da mi gre kar na jok...in vem, da mora na plan in se bo to tudi zgodilo. tako ali tako. čutim, kako se moje lastne vibracije spreminjajo. saj so se prej tudi, le, da je občutek sedaj fizičen...ni nekje zunaj mene, pač pa v meni, v vsaki moji celici....in hvala mateja, ker mi to kar posreduješ omogoča lastno razlago sveta na način, da lažje sprejmem sebe in to kar sem, pa naj je še tako odpeglano...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}> je zaobljuba, da je ne boš več nikoli

Čist tako na splošno. VSE razne zaobljube, prisege in zaklinjanja, izsiljena s prisilo, so nična. Se mi zdi, da je tako treba gledat na takšne stvari. Pravzaprav sploh ni kaj prisegat. Beseda sama ima svojo težo in raznorazne prisege so nepomembne.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Emanuel, sem vidla, da si dopisal spodaj... :palec: Jaz bi rekla celo tko - VEDENJE o neki zadevi je neuničljivo, samo spomnit se ga je treba... Zato obljube in izničevanja z besedami delujejo le za kratek čas in predvsem neučinkovito... x;)x

Aja... sem not sem pa prilezla, ker imam spet privohe... Le kdo je to...? :vio: x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Hah... pričuti so tudi zabavna zadeva... me zadnje čase tko lepo spravljajo ob pamet... :vio: :onfire: :onfire: xsmx

Selene... tebe ne voham, pač pa moškega... moški parfum... x:)x Tebe čutim na višjih nivojih x;)x pa sej to itak veš x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>VSE razne zaobljube, prisege in zaklinjanja, izsiljena s prisilo, so nična.

... ne vem sicer, kaj si mislil 'izsiljena s prisilo', najbrž si to navezal na tisto, ko sem omenjala, da so 'čarovnice' javno ponižali in jih prislili v to, da so se odrekle svoji identiteti, da so zanikale svojo merlinovo kvaliteto ... fajn bi bilo, če bi bile prisege, zaobljube, uklinjanja, uroki.... nična. Energija zaobljube se kar dobro 'drži' in ne izgine kar sama od sebe... zelo veliko tega sem srečala v letih, ko sem se bolj intenzivno posvečala tehnikam zdravljenja, en. čiščenja in uravnotežanja. Uroki so precej gosta in lepljiva energija in tega sploh ni tako malo, zaobljube pa v energestko telo 'vgrajeni' vsadki. Nekateri to povežejo s podzavestjo. Kako, da 'prisila' deluje? Tako, da ti najprej vzamejo vse, kar ti je ljubo, ali celo, da tvojim najdražjim povzročijo hude bolečine, tebe fizično in psihično ošibijo in potem sam zelo zares in brez 'prisile' izrečeš močno zaobljubo, da nikoli in nikdar več.... :sori:

... tale proces od Tobijevega obiska mi je prinesel nekaj, kar je popolno presenečenje zame :wOOt: xwitchx ... sprejemam, da imam sposobnost, znanje in ( xcivx x:px x!x ) željo, da se spet posvetim delu z energijo. Res presenečenje zame, zadnje leto sem sicer vedela, da prihaja čas sprememb, nisem pa niti malo razmišljala, da bi ponovno začela s tehnikami zdravljenja, energetskega čiščenja in uravnotežanja (ni mi kapnilo, čeprav sem vedno najbolj goreče govorila prav o tem, ampak vedno nekako - 'to sem delala pred leti'). Na vseh živih koncih sem iskala in se čudila, kako, da mi nič ne pride nasproti... jasno, če je pa ves čas že bilo tu x;)x x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Emanuel, sem vidla, da si dopisal spodaj... :palec: Jaz bi rekla celo tko - VEDENJE o neki zadevi je neuničljivo, samo spomnit se ga je treba... Zato obljube in izničevanja z besedami delujejo le za kratek čas in predvsem neučinkovito... x;)x

Sončna

Misliš VEDENJE kot zavest, zavedanje, nekaj kar se uzavesti; in ne zgolj kot naučeno in v minljiv spomin spravljeno znanje?

<{POST_SNAPBACK}>.... fajn bi bilo, če bi bile prisege, zaobljube, uklinjanja, uroki.... nična. Energija zaobljube se kar dobro 'drži' in ne izgine kar sama od sebe

To je tako, kot pogodba, podpisana pod prisilo. Pravno je nična, ampak dokler se tega ne ZAVEŠ, si suženj takšne pogodbe in ima MOČ nad tabo. Ničnosti se je treba zavedati. Gre samo za to, kaj verjameš.

In na kaj naj bi se priseglo, da naj bi imelo takšno moč?

<{POST_SNAPBACK}>Pa sej s tabo se je pa čist fajn pogovarjat. x:)x x;)x

Itak, da matrica ni izpiljena, kaj pa. Mene tudi marsikaj "zmoti" pri teh filmih, pač pustiš, da gre mimo, pobereš ven tafajne stvari, ki so ti všeč (pač zaradi kateregakoli razloga že), po ostalem filmu pa ne pljuvaš, ker je itak brezveze. x;)x

quote]

Tole temo sm pa čist "pozabu".

In kere so tiste tafajn stvari, k si jih pobrala ven. Oziroma keri so filingi, ki naj bi navdihnili matrico. A gre sam za "čarovnijo", al naj bi mel še kakšen globji pomen.

Se pa čist strinjam, da se velik slabih filmov snema.

A ta "pljuvaš" kaže na to, da si bla mal užaljena, ker sem skritiziru film, k ti je bil všeč.

Mi je pa všeč tvoj prijazno -pokroviteljski stil. Je prijetn klepetat s tabo.

<{POST_SNAPBACK}>To je tako, kot pogodba, podpisana pod prisilo. Pravno je nična, ampak dokler se tega ne ZAVEŠ, si suženj takšne pogodbe in ima MOČ nad tabo. Ničnosti se je treba zavedati. Gre samo za to, kaj verjameš.

In na kaj naj bi se priseglo, da naj bi imelo takšno moč?

vsaka misel, dana v vesolje, je dejanje xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...