Skoči na vsebino

TRETJE TISOČLETJE

Mateja

Recommended Posts

• Komentarji 674
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Si sigurn, da ne 12. decembra 2012? x:o)x . Mi nekak lepš deluje. (12. 12. 12)

ne, k je lih na zimski sončev obrat - najkrajši dan. Se Maji niso ozirali na 12.12.'12 - so meli čist drugi način štetja x:Dx blazno velike časovne enote, ker so vse izražali v dnevih....pa na splošno zgleda da so se radi zabavali s časom, matematiko in astronomijo - njihovi izračuni luninih men recimo se ujemajo z današnjimi na nevem kok decimalk x;)x

lih danes sem gledal nekaj o njihovem koledarju - in spremenil svoj rojstni datum v njihove številke x:)x

tkole zgleda:

12. 18. 6. 17. 19

to pomeni 19x1 + 17x20 + 6x360 + 18x7200 + 12x144000 dni od začetka njihove dobe (te, ki naj bi je blo konec čez 7,5 leta...... x:Dx

se pravi 1860119 dni..... x:Dx

mislim cel sistem je mal preveč za razlago - men se samo približno sanja kako gre x;)x

cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

za ognjemet? Ne vem, komu se loh pritožiš za to - odvisno kdo ti ga nardi - Al Kaida, IRA al pa Bin Laden...... x:Dx x:Dx x:Dx

ampak pritožba mora biti pisna, v treh izvodih, vročena v roku 8 dni po dogodku, overjena, arhivirana, izgubljena, spet najdena, preverjena, prvič obravnavana, zavrnjena, ponovno obravnavana, sprejeta, in šele potem se pogovarjamo dalje...... x:Dx

xsmx xsmx xsmx xsmx

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>Pol bomo pa lahko skupj s tvojo okroglo obletnico praznoval še začetek "Nove dobe" x:)x  ( mende bo še en ogromen ognjemet, al neki tacga :) ).

a je kdo omenu da bo kšna doba še po tej x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

pa tud če bo - je loh med obema talilni lonec......................

tko da bo praznovanje precej vroče x:Dx x:Dx x;)x

cosmic dancer

<{POST_SNAPBACK}>a je kdo omenu da bo kšna doba še po tej x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

pa tud če bo - je loh med obema talilni lonec......................

tko da bo praznovanje precej vroče x:Dx  x:Dx  x;)x

Sicer mi je nerodn, da se ponavljam, ampak če vprašaš, če je kdo omenu, da bo še kakšna doba... sevede sem omenu. In seveda sem omenu tud "talilni lonec", kakor ti rečeš.

"Odslej (to je čas Jezusovega javnega delovanja) pa ne bo minilo celih 2000 let, ko bo zemljo zadela velika sodba; in to bo tedaj očitno zadnja, toda obenem vesoljna sodba na tej zemlji.

Šele od tedaj naprej bo na zemlji raj, in volk in jagnje bosta mirno prebivala na istem kraju ter skupaj jedla iz iste sklede."

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

<{POST_SNAPBACK}>vroce in ornk  :switz:  :wOOt: ... vau, Selene, ti si si pa omislila zurko  xpartyx...  svetovno ... al ze kr medgalakticno  xhypnox  xppx

boš vabljena na žur x;)x pismo no sem si jst izbrala datum rojstva, a xrolleyesx čeprav mateja se spomnim da si rekla da tele moje cifre niso od muh, tko da...

kaj da ni potem nič Kamikaze, jst rabim še 8 dni za pritožbo vročit ;)

<{POST_SNAPBACK}>po majevskem štetju let pa bo ob zimskem solsticiju leta 2012 itak konec ene od dob......

Sem dons mal prelistu Auro, se mi zdi Maj 2005. Sem najdu članek o prerokbah Majev in Hopi indijancev. Avtorica doktorica etnomuzikoloških znanosti navaja datum 12. 12. 2012 x:)x kot datum, s katerim naj bi se končala dolga doba, bil naj bi "konec časa", in s tem bi se začela zlata doba. Avtorica naj bi nekaj časa živela med Hopi indijanci, ki so drugače zelo zaprti za belce, vendar naj bi jo sprejeli medse, ker se ukvarja z zdravljenjem z zvokom.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

• 2 weeks later...

sam tolk, ce se vam slucajno ( :inocent: xcivx x;)x ) kaj od nastetega 'dogaja' zadnje case:

*... če te divje trga po sklepih, svinjsko boli v križu pa v predelu lopatic, nabija srce, obcasno zdi, da se ti je na prsni kos vsedel nilski konj, boli glava za pop****, megleno vidiš včasih, se zbujaš od morastih sanj, te je strah, da si hudo bolna/bolan in da boš umrla/umrl.. če te boli vse telo, mišice, sklepi, ma ni da ni... če se ti včasih jezik feclja in ne moreš pravilno izgovorit kakšne besede, če imaš spomin kot rešeto in se niti pod razno ne moreš spomniti priimka sodelavca, če imaš razne štale v službi in doma, če ti jeza kot vulkan butne ob neprimernem času in bi davila/davil, sekala/sekal glave, če imaš doma poplavo zaradi napadov neznane, ampak hudo globoke žalosti... če te med hojo nese malo postrani, pa takrat še nisi nič pila/pil, če se ti zdi, ko greš po stopnicah navzdol, da so stopnice nekam vsaka svoje višine in da stopaš v vato... če te jok otroka ali kakšen hrup vrže čisto iz tira, ker se ti zdi, da se je nekdo priklopil na ojačevalec, če včasih vonjaš nekaj, česar tam sploh ni, če imaš ob nemogočih urah divje napade lakote in kile šibajo gor, gor, gor,...

potem naj ti zaupam, da to ni nič drugega, kot, da si en velik grebator in se non-stop rineš v prve vrste, dragi/draga shaumbra x:Dx x;)x xDDx

:OoO: skos trdim, da nisem greba, zdej si me pa tkole razkrinkala :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...