tinka 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lahko torej recˇemo, da ima materija vecˇ funkcij:- shranjevanje znanja- izvajanje ponavljajocˇih operacij (npr. evolucijski cikli v naravi, ki imajo kvaliteto evolucije)- izmenjava informacij (najin pogovor zdele - je tud del evolucije, saj se skozi pogovor oba kaj naucˇiva, zacˇneva razmisˇljati drugacˇe, kvalitetneje in s tem prispevava k evoluciji vesolja) Jebemo sunce - je res faca tale kozmicˇna zavest, al krkoli zˇe je tako nekako sem jaz to mislila, samo si ti lepse napisal! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jebemo sunce - je res faca tale kozmična zavest, al krkoli že je Anje, anje, nič ni slučajno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... vse tole sicer dobro masira možganske celice (pa še to sam bogvedkolk % teh)... kej več pa najbrž ne... no tud to je neki, keneda Mogoče pa tudi krepi dušo za njen duhovni boj pri osvobajanju iz materije oziroma iluzije. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ne me basat....Kaj že piše v tvojih svetih knjigah: "...in otroci bodo plačevali za grehe staršev....."Ti pa meni o naravi........daj se strezni...pa realno poglej na življenje.....1. To pripada judovstvu, in ne krščanstvu. 2. Kot jaz razumem, se to lahko nanaša na dedne bolezni ali / in razne "psihoze", ki se prenašajo iz generacije v generacijo, in jih je težko pekiniti. Ker so tudi naravni zakoni Božji zakoni. In delovanje v nasprotju z Božjim redom ima lahko slabe posledice tudi na potomce. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, kaj pa pravi na to religija? - V začetku je bila beseda. Blizu, a ne? lalalaPo eni strani govoriš, da je zavest večna, po drugi strani pa pojem "v začetku" večnosti nasprotuje. Kako si to razlagaš? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pojdi v knjižnico in si izposodi knjigo "Davno pred Kolumbom". Ne spomnim se avtorja, a dokazuje, da so v obdobju jamskega človeka že živeli tudi "pokončni" ljudje. (Isto temo sicer obravnava tudi roman "Pleme jamskega medveda). Tudi sicer obstaja veliko dokazov, ki orenk majejo Darwinovo evolucijsko teorijo (npr. Cremo-Thompson: Prikrita zgodovina človeške rase - v bistvu gre za skrajšano verzijo knjige z naslovom "Prepovedana arheologija", ki jo najdeš le v angleščini). Sem bil že ene parkrat v knjižnici in enkrat sem si sposodil knjigo Razpoke v času slovenske avtorice Fani Okič. Po družinski legendi naj bi bila avtorica potomka blondinke, ki so jo španski zavojevalci našli v južni Ameriki. V bistvu ista tema, kot jo navajaš. Pa tudi Lorber navaja, da naj bi na zemlji živelo že več generacij ljudi. Pred nami pa tudi ljudem podobne živali, ki naj bi po intuiciji celo obdelovale zemljo. V naravi pa duh vodi materijo. Zato je tudi razvoj odvisen od duhovnosti, in ne zgolj slepe sile narave. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa če je bila zemlja ustvarjena namensko, da bi se tudi na njej inkarnirali in se učili iz izkušenj na materialni ravni. naj bi bila Zemlja en najtezjih planetov za duše, ki se na njej inkarnirajo ravno zaradi tega ker je tako zahtevna, torej zivi tukaj precej pogumen folk. In zakaj ne najtežji? Pogumen? kdor je imel možnost, da se sam odloči. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se strinjam z nosorogom. Predvsem pa imam bistveno raje tiste, ki rečejo "mislim da..." kot pa tiste, ki rečejo "...motiš se, to je tako..." :xx!: No ja, potem lahko za vse, kar napišem, razumeš kot da jaz tako domnevam, ne pa, da trdim, da je tako. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pojava Nosorog, mislim, da nima kaj pretiranega smisla dopovedovati človeku, ki se gre tukaj samo PRIKAZ, KAKO VSE JE MOGOČE ŽONGLIRATI Z BESEDAMI. Ker na koncu izpade, da ni mislil čisto tistega, kar je mislil, in tudi drugi nimajo čisto prav, čeprav niso povsem daleč, saj če bi ... ITD. Kajti ko sem se malo trudil razumeti vse tisto, kar je fantina sposoben napisati, mi je levo zadaj samo odzvanjalo "Kolk enga ropotanja brez haska?!" :Če nekaj ne razumeš, to še ne pomeni, da je brez smisla in zgolj prekladanje besed. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tam nekje zadaj (včerajšnji post) odgovarjam Tinki. V odgovoru predpostavljam, da je obstajala pred velikim pokom neka zavest, kot temelj stvarstva, ki si je vse skupaj zamislila. Lahko ji rečemo tudi Bog. Ne le da si je namensko zamislila Zamljo - namensko si je zamislila materijo nasploh. In to zato, da bi bilo njej sami lažje. Primerjava: veliko lažje ti je, če si kakšne ideje zapišeš, jih izvedeš, pogledaš, kakop funkcionirajo, opaziš pomankljivosti, jih odpraviš itd., kot pa če bi vse to delal v glavi. Lahko torej rečemo, da ima materija več funkcij:- shranjevanje znanja- izvajanje ponavljajočih operacij (npr. evolucijski cikli v naravi, ki imajo kvaliteto evolucije)- izmenjava informacij (najin pogovor zdele - je tud del evolucije, saj se skozi pogovor oba kaj naučiva, začneva razmišljati drugače, kvalitetneje in s tem prispevava k evoluciji vesolja) Jebemo sunce - je res faca tale kozmična zavest, al krkoli že je A zavest potrebuje materijo, da shrani svojo zavest? Ne bi reku. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vse je to igra, verjetno...temelj je pa ljubezen iz katere se vse rodi. torej je bog, kot praviš, ustvaril materijo iz čiste ljubezni do svojih otrok, dušic da bi se igrale, ustvarjale tudi same in se ljubile. ker pa smo se malo izpridili od vsega dobrega in postali razvajeni, cesar bog ni pričakoval, je igra ratala resnejša...in moramo v njej sami odpravljati svoje napake in se ocistiti grehov. a ni to čisto svetopisemsko tudi, malo modernizirano...očiščeno omejujočih pogledov.Se mi zdi, da so se dušice najprej izpridile, potem pa je Bog iz čiste ljubezni ustvaril materijo kot pot, po kateri se izgubljene dušice lahko vrnejo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 5. januar 2005 Prijavi Deli 5. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>uhuhu, in tole si v tretje tisočletje postavil Maš prov. tole res ni pasal v tretje tisočletje. Ampak smo glih govorl o dvojnosti. Kaj pa tole? "Prišel bom najprej nevidno, v oblakih nebes, to pomeni: ljudem se bom začel približevati najprej po resničnih vidcih, modrih in na novo prebujenih prerokih, v tistem času pa bodo tudi dekleta prerokovala in mladeniči bodo imeli jasne sanje, iz katerih bodo ljudem oznanjali Moj prihod. In mnogi jih bodo poslušali in se poboljšali; toda svet jih bo zmerjal z neumnimi sanjači in jim ne bo verjel, podobno kot se je zgodilo tudi prerokom." Se ti zdi, da bi to lahko pasal v tvoje Tretje tisočletje? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če nekaj ne razumeš, to še ne pomeni, da je brez smisla in zgolj prekladanje besed.In ta tvoj odgovor na moj zapis seveda spet ni drugega kot žongliranje z besedami. Saj ničesar ne vsebuje. Če pa se žonglirat spravim tudi jaz, pa naj bo to naslednje. Našibati deset odgovorov na vse tisto, kar so tule člani zapisali ob tvojih vratolomijah, je s tvojega zornega kot verjetno čisto častna zadeva plus malo ven-metanja, poleg tega človek lahko na ta način dobi občutek bodisi da je "IN" bodisi da brani neko imaginarno stvar "pred tistimi, ki ne razumejo". Poleg vsega se od takih postov, kot jih tule zapisuje predvsem Nosorog, pa še kdo drug tudi, celo veliko naučiš - pod pogojem, seveda, da si učljiv, ne pa ortodoksno zadrt. Kakor koli torej vzameš, ti tukaj ne moreš biti luzer. Z malo pameti se celo forum ne bo obrnil proti tebi, kar se je v zadnjem letu zgodilo kar nekajkrat. Ker je bilo provokacij preveč. Se pravi, da profitiraš v vsakem primeru. * * * Pa bajdevej, seveda nisi edini, ki si bral Razpoke v času Fani Okič. Jaz si je niti nisem rabil izposoditi, na primer, saj jo imam doma. Tudi ni v tej knjigi edini zapis, da smo peta civilizacija, in sicer tista, ki se bo ugonobila v lastnem dreku (lepše rečeno: v smeteh). Torej bo to verjetno kar držalo. Poleg tega se tudi ta civilizacija počasi izteka. Taisti Bog mora biti ob tem, da je sesul štiri civilizacije in da je čisto na tem tudi peta, pravi cinik ali pa nesposobnež. Ej, ustvaril je ljudi, ki so mu ušli izpod kontrole, ali kaj?! Ali je to potem sploh Bog? Huh, morda pa obstaja višji namen. Kjer je vse to nekako vkalkulirano. - - In Mohoričeva teza o vicah spet postane malo bolj prikladna, a ne? Na to seveda nisi odgovoril, čeprav si brez dvoma razumel. A o tem lahko polemiziraš kar z avtorjem samim, ivanmohoric.net, če se ne motim, ki bi ti znal povedati še več o tem. Iz tvojih postov namreč veje sapica, da mi tule ne dojemamo vseh razsežnosti tvojega pisanja (upam, da se je vsaj Nosorog dovolj kvalificiral, da ga izvzemaš pri tem). Žongliraj dalje. In če ti ne rata spreobrniti naših mišljenj, ti še vedno ostane tema "Gremo nabijat poste"... Vso srečo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi, da so se dušice najprej izpridile, potem pa je Bog iz čiste ljubezni ustvaril materijo kot pot, po kateri se izgubljene dušice lahko vrnejo. meni se tudi to zdi čisto sprejemljiva teorija, vsak si razlaga po svoje. free world. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 zakaj imam jaz filing, da smo si kot duše sami izbrali to pot in takšno življenje, če je pa mal pretežka naloga, pa zafrknemo, ker nismo samo duša in fizično telo, ne pozabimo na naš ego... mogoče se pa precenimo, mogoče pa želimo spoznati in preseči nekaj... kot duše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Ja, po mojem nas tudi ego zeza. Pa neobvladovanje čustev.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj imam jaz filing, da smo si kot duše sami izbrali to pot in takšno življenje... To sem že tokrat prebrala. Pa clo verjamem da je res, pa občasno za kašno zadevo clo pogruntam zakaj sem si jo izbrala... Ampak to je res samo občasno. Most of the time I go: What the f... was I thinking, when i chose this??? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Po eni strani govoriš, da je zavest večna, po drugi strani pa pojem "v začetku" večnosti nasprotuje. Kako si to razlagaš? ker cas ni merilna enota zavesti, kot je meni znano.ce ni casa, je vecnost.ker je zavest brezcasna je vecna. ce govorimo o casu, je pa nekje zacetek.s casom pa merimo le sami sebe, in delno nase razumevanje nas in casa, ne vecnosti. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ker cas ni merilna enota zavesti, kot je meni znano.ce ni casa, je vecnost.ker je zavest brezcasna je vecna. ce govorimo o casu, je pa nekje zacetek.s casom pa merimo le sami sebe, in delno nase razumevanje nas in casa, ne vecnosti.Potem stavek "v začetku je bila beseda" ne more govoriti o večni zavesti, iz katere vse izvira. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 vsekakor ne. ta stavek si je nekdo zmislil.ker je sebi ali drugim poskusal nekaj razloziti.ta stavek govori o poskusu razlage materializacije te zavesti. tu je bil omenjen zgolj kot primer razmisljanja v podobni smeri v dolocenem casu na dolocenem mestu.ne kot definicija vecnosti, zavesti ali sploh cesarkoli.ta stavek sam po sebi ne pomeni nic drugega, kot, da je nekdo nekoc nekje ze razmisljal o tem.in si to predstavljal linearno. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>In ta tvoj odgovor na moj zapis seveda spet ni drugega kot žongliranje z besedami. Saj ničesar ne vsebuje. Če pa se žonglirat spravim tudi jaz, pa naj bo to naslednje. Našibati deset odgovorov na vse tisto, kar so tule člani zapisali ob tvojih vratolomijah, je s tvojega zornega kot verjetno čisto častna zadeva plus malo ven-metanja, poleg tega človek lahko na ta način dobi občutek bodisi da je "IN" bodisi da brani neko imaginarno stvar "pred tistimi, ki ne razumejo". Poleg vsega se od takih postov, kot jih tule zapisuje predvsem Nosorog, pa še kdo drug tudi, celo veliko naučiš - pod pogojem, seveda, da si učljiv, ne pa ortodoksno zadrt. Kakor koli torej vzameš, ti tukaj ne moreš biti luzer. Z malo pameti se celo forum ne bo obrnil proti tebi, kar se je v zadnjem letu zgodilo kar nekajkrat. Ker je bilo provokacij preveč. Se pravi, da profitiraš v vsakem primeru. * * * Pa bajdevej, seveda nisi edini, ki si bral Razpoke v času Fani Okič. Jaz si je niti nisem rabil izposoditi, na primer, saj jo imam doma. Tudi ni v tej knjigi edini zapis, da smo peta civilizacija, in sicer tista, ki se bo ugonobila v lastnem dreku (lepše rečeno: v smeteh). Torej bo to verjetno kar držalo. Poleg tega se tudi ta civilizacija počasi izteka. Taisti Bog mora biti ob tem, da je sesul štiri civilizacije in da je čisto na tem tudi peta, pravi cinik ali pa nesposobnež. Ej, ustvaril je ljudi, ki so mu ušli izpod kontrole, ali kaj?! Ali je to potem sploh Bog? Huh, morda pa obstaja višji namen. Kjer je vse to nekako vkalkulirano. - - In Mohoričeva teza o vicah spet postane malo bolj prikladna, a ne? Na to seveda nisi odgovoril, čeprav si brez dvoma razumel. A o tem lahko polemiziraš kar z avtorjem samim, ivanmohoric.net, če se ne motim, ki bi ti znal povedati še več o tem. Iz tvojih postov namreč veje sapica, da mi tule ne dojemamo vseh razsežnosti tvojega pisanja (upam, da se je vsaj Nosorog dovolj kvalificiral, da ga izvzemaš pri tem). Žongliraj dalje. In če ti ne rata spreobrniti naših mišljenj, ti še vedno ostane tema "Gremo nabijat poste"... Vso srečo! Hvala za kompliment. Si res nism mislu, da sem tako dober v žongliranju, kot ti praviš.Tud men se zdi, da bi se ti lahko kaj naučil iz mojih postov, če ne bi bil tak zadrt ortodoksen antikristjan. S tem, da se lahko cel forum obrne proti meni, si mi pa nagnal strah globoko v kosti. Bom od sedaj naprej verjetno bolj osladno prijazen in prikimavajoč. Sicer pa, kdo pa dela smeti, Bog ali ljudje? A mogoče Bog sili ljudi delati smeti? Sicer so pa že stari Grki rekli, kdor sam tako hoče, se mu ne godi krivica. Če bi kdo iz objestnosti skočil v prepad, se polomi, potem pa se pritoževal, kakšen je Bog, bi ga ljudje imeli za cepca. Drugače je pa dobro ločit med več generacijam ljudi in civilizacijam. Samo v naši generaciji smo doživeli kar nekaj zlomov močnih civilizacij. In v našem osončju je pas asteroidov, ki naj bi bili pred 10.000 ali 12.000 leti planet, ki so ga tamkaj živeči ljudje uničili. In kakor sem razumu, Bogu ni nič ušlo izpod kontrole, ampak je sam dal ljudem svobodno voljo. Ker pa je vse podrejeno duhovnemu razvoju ljudi, je potem, ko se ljudje spridijo in ni nikakršnega govora o resničnem duhovnem razvoju več, Bog pač dopusti, da se ljudje sami uničijo. Vsaj men se tako zdi. Ampak zlom te naše zasmetene civilizacije še ne pomeni, da bo s tem tudi konec naše generacije ljudi. Bi blo lepo, da bi ravno nam končno uspel preseč te stare vzorce in ustvarit duhovno dobo. S pluvanjem, kakšen cinik in nesposobnež je Bog pa nam to verjetno že ne bo ratal. Mohorič je zlo zanimiv, ampk njegov končni zaključek se mi zdi napačen. Duhovne nauke o ujetosti duše v materijo razlaga s tezo o Zemlji -kaznilnici. Mi je žal, če sem te s tem kot njegovega fana razočaru. Sicer rad uporabljam prispodobe. In dejansko se mi zdi, da je posledica dokaj "mrtvega" šolskega sistema ta, da ljudje izgubljajo občutek za prispodobe. S tem pa se z nosorogom seveda strinjam. Pa tud teb velik sreče Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj imam jaz filing, da smo si kot duše sami izbrali to pot in takšno življenje, če je pa mal pretežka naloga, pa zafrknemo, ker nismo samo duša in fizično telo, ne pozabimo na naš ego... mogoče se pa precenimo, mogoče pa želimo spoznati in preseči nekaj... kot duše.1. Kako moreš govort za druge? Hočeš reč, da imaš sama tak filing zase, in da smatraš, da je tudi z drugimi tako? Ali imaš v resnici filing, da je z vsemi tako. In koga smatraš pod "smo si"? Vse ljudi, na tej zemlji? Tvoj krog ljudi? Lunatike? 2. Kot sem jaz razumu, v krščanstvu pojem "tisto, kar je od mesa" zajema tudi ego (nižji jaz). In pa hladen razum, za razliko od "višjega spoznanja" (višji jaz), ki je iz duha. Torj ne fizično telo in ego, ampak ima fizično telo ima svoja čutila, nagone, razum, ego.... Življenje kot boj med notranjim, duhovnim človekom ter zunanjim, mesenim človekom. Si pa lahko pogledašhttp://www.j-lorber.de/kee/3/l-trinity.htmje dost lepš napisan. Sam v angleščini. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsekakor ne. ta stavek si je nekdo zmislil.ker je sebi ali drugim poskusal nekaj razloziti.ta stavek govori o poskusu razlage materializacije te zavesti. tu je bil omenjen zgolj kot primer razmisljanja v podobni smeri v dolocenem casu na dolocenem mestu.ne kot definicija vecnosti, zavesti ali sploh cesarkoli.ta stavek sam po sebi ne pomeni nic drugega, kot, da je nekdo nekoc nekje ze razmisljal o tem.in si to predstavljal linearno.In kdo govori tuki? Tinka al nosorog? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kdo govori tuki? Tinka al nosorog? tinka, emanuel... kaj te je zmedlo - da sem reagirala na tvoj komentar na njegov komentar...?oprosti, sem komentirala, ker me je zanimalo in ker sem o tem razmisljala, se mi ni zdelo potrebno poudarjat tega...sem se res nekako vmesala v vajino debato ali karkoli ze, ampak to je seveda izkljucno moje mnenje. ker je to forum, se mi zdi, da mnenje lahko podajam tudi, ce ni stvar direktno sla name ... pojma nimam, kaj nosorog misli o tem. se bo ze javil , ce bo hotel kaj pripomnit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinka, emanuel... kaj te je zmedlo - da sem reagirala na tvoj komentar na njegov komentar...?oprosti, sem komentirala, ker me je zanimalo in ker sem o tem razmisljala, se mi ni zdelo potrebno poudarjat tega...sem se res nekako vmesala v vajino debato ali karkoli ze, ampak to je seveda izkljucno moje mnenje. ker je to forum, se mi zdi, da mnenje lahko podajam tudi, ce ni stvar direktno sla name ... pojma nimam, kaj nosorog misli o tem. se bo ze javil , ce bo hotel kaj pripomnit Saj je lepo, da si se vmešala v debato. Sem vprašu, ker mi ni blo čist jasn. Hvala za pojasnilo. Pa lahko noč, Tinka Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.