tinka 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj je lepo, da si se vmešala v debato. Sem vprašu, ker mi ni blo čist jasn. Hvala za pojasnilo. Pa lahko noč, Tinka ni problema. lahko noc. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... veš v 7.razredu so me morali med kosilom v dnevno sobo poslat, ker sem z duhovnikom, ki je bil ravno takrat zaradi nekekga pomembnega dogodka v familiji tudi za mizo in sem zapadla v debato z njim, je kr farbe spreminjal, ampak ceni me pa še danes... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 heh Borism me je prehitel,sem jaz tale post brisala, glede na to, da sem celo noč skor prečula, da se ukvarjam ponoč z neumnimi vprašanji, kako naprej,kako bom zmogla tole vsak dan (tu mislim na lajf ne na razpravljanje o tem kdo ima prav) sem bila rahlo nataknjena, ane Borism... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>...Tud men se zdi, da bi se ti lahko kaj naučil iz mojih postov, če ne bi bil tak zadrt ortodoksen antikristjan. ...Ti boga, kakšen dan! Tamle me en Jožek označi za gaya, tale tule pa za zadrtega antikristjana. Pa še niti osem zjutraj ni ... Kakšen dan! Grem gledat v efemeride kva mi zaeni aspekti to delajo... Pol pa u budiste valjda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ...bern, to je pa hudo. lahko pa ustanovimo klub Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...bern, to je pa hudo. lahko pa ustanovimo klub A budistov Amis , lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 A ne, to pa ne. Budisti imajo v Sloveniji stvari zelo dobro poštimane, ravno v naši zadnji številki smo predstavili njihovega predstojnika. (In bom spet "zadrt antikristjan", viš? - "Budiste boš hvalu al kva?! A ste ga videl?!") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ma ne budistov ...raznih antivariant Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne budistov ...raznih antivariant A to potem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 ja, to... lep dan, borism Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 TOBIJEVA NAPOVED ZA 2005 (shoud 6: 8.januar 05, vir: www.crimsoncircle.com) Naj se malo pomenimo o tem letu, letu 2005. Radi bi naredili napoved za to leto. In prosimo vas, da si jo zapomnite. Naša napoved je: karkoli je napovedano, se verjetno to leto ne bo zgodilo. (Tobijev smeh) Mnogi so, ki delajo različne napovedi in usmerjajo pozornost in govorijo o tem, kaj se dogaja, kako bodo določeni ljudje ubiti, napovedujejo velike, dramatične katastrofe na zemlji, napovedujejo nezemljane, ki prihajajo… in to napovedujejo že 50 let, kolikor jih je medtem minilo! Govorijo o množičnem izkrcavanju, in vsakič rečejo: »Oh, to leto bo!« in prodajajo svoje usluge in svoj papir. Mnogo napovedi je in bo, ki gledajo staro energijo in stare vzorce, ko delajo svoje predvide. Šambre, v tem letu 2005, boste še naprej videvali vse to, kar se imenuje energetska kriza na zemlji. Zmanjkuje energije fosilnih goriv. Še nekaj časa se bodo ta goriva uporabljala, toda medtem, ko se zaloge vztrajno zmanjšujejo, bo obup bolj in bolj naraščal. Več bo, kako bi rekli, igranja z energijo. Dobesedno in figurativno. V tem letu boste videli drugačne vrste indikatorjev energetskih sprememb, ki prihajajo. Videli jih boste ob delnih zatemnitvah. Ob kolapsih električnih sistemov. Stari sistemi, ki so distribuirali električno energijo po žicah od vira do vaših domov, bodo doživljali velike kolapse in v zvezi s tem boste videli veliko raznih težav. Ko že govorimo o distribuciji energije – denar je energija. Opažate lahko, kako se distribuira, spreminja. Bil je čas, ko jih je bilo samo nekaj, ki so imeli v rokah finance sveta. Samo nekaj držav, celo samo nekaj posameznikov. To se zdaj spreminja. Če kaj, Šambre - denar, posli, pomagajo bolj enakomerno porazdelitev po svetu. Pomaga razporejati energijo.Posel pomaga vzdrževati mir. Kajti, ko gre za globalni posel, ki je prisoten v skoraj vsaki državi, tedaj ta posel ne želi it v vojno. Ta posel ne želi starih načinov vojn, ki so se dogajale. Želi mir, da je posel dober. Opažate vedno več podjetij, globalnih poslovnih delovanj, na področju izboljšanja blagostanja. Opažate, da se to prav zdaj dogaja v deželi zmaja (Kitajska). Več in več se jih steka v to področje. Njihova ekonomija raste. Potrebujejo vedno več vsega: jekla, hrane, elektronike, več vsega. Boljša distribucija energije po vsem svetu je boljše ravnotežje. Skozi vse letošnje leto boste lahko opazovali to. Opazili boste spremembe v sebi. Zadnjih pet let ste šli skozi zelo težke čase. Ogromne notranje spremembe. Zagotovo telesne spremembe. In v umu. In zagotovo v ljudeh okoli vas. Videli boste, da se bodo spremembe v tem letu začele manifestirati. Opazili boste, da gre lažje, kakor smo vam že povedali. Skozi najtežje čase ste že šli in v 2005 bo ravno pravšnja energija, da bo šlo lažje in bolj milostno. V tem letu boste videli, kako vstopa vaša nova strast, ki bo drugačna od stare. Nov smisel, novo vznemirjenje. Zakaj? Ker prihajate do vašega resničnega smisla, da ste tu. Učitelj. Raziskovalec. Premikovalec energije. Koščki sestavljanke se bodo začeli sestavljati skupaj.To je naša napoved za to leto, ki temelji na zelo spremenjenih energijah, ki jih vidimo. Ne temelji na starem, pač pa na tem, kar VI prav zdaj izbirate, kar Vi prinašate v svoja življenja. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 Mateja blagoslovljen tvoj računalnik in ti z njim..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2005 o, hvala Lia Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>uhuhu, in tole si v tretje tisočletje postavil ) Kaj pa tole? "Na daljnem zahodu pa je zelo velika dežela, ki je od vseh strani, oblita z velikim oceanom sveta in ni z morjem nikjer združena s starim svetom. Ljudje v tisti deželi bodo najprej slišali velike reči, in te se bodo pojavile tudi v zahodni Evropi in iz tega bo nastalo svetlo sevanje in odsevanje. Luči neba se bodo srečale, se spoznale in se podpirale. Iz teh luči se bo oblikovalo sonce življenja, torej novi popolni Jeruzalem, in v tem soncu se bom Jaz znova vrnil na to zemljo." Sicer to ni čist "nova informacija", ampak, kaj mislš, Mateja, a bi to mogoče pasal v tretje tisočletje? Al bolš da koj zbrišm post? Aja, pa še velik sreče pri sestavljanju mozaika. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>heh Borism me je prehitel,sem jaz tale post brisala, glede na to, da sem celo noč skor prečula, da se ukvarjam ponoč z neumnimi vprašanji, kako naprej,kako bom zmogla tole vsak dan (tu mislim na lajf ne na razpravljanje o tem kdo ima prav) sem bila rahlo nataknjena, ane Borism... Si mogla bit pa res zlo zmatrana, da mene mečeš v isti koš z duhovščino. Kar se skrbi tiče, prepust ji Bogu. Bo za vse poskrbu. Ampak sam tiste, za katere sama ne boš skrbela. Za tiste, za katere sama skrbiš, pa Bog pusti, da sama poskrbiš do konca. Kakor hočeš. Bolš, da greš mirno spat, pa da potem zjutraj ne pišeš bedarij. Na vprašanje, koga si mislila z "vsi mi", bi mi pa lahko odgovorila. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ojoj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo si ti, da bi sodil? Sončna kopitar 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ampak, kaj mislš, Mateja, a bi to mogoče pasal v tretje tisočletje? Aja, pa še velik sreče pri sestavljanju mozaika. ne vem, emanuel, vprašaj sebe, kaj ti paše in v čem se prepoznaš ... pa velik sreče tudi tebi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Mateja...sonček si Emanuel, tvoji posti so tako težki in tako obtožujoči. S tako težo je težko živeti.Sploh pa...življenje je enostavno in rešitve se enostavno zgodijo. "Resnica" ni strah in bolečina, ni teža. Je lahkotnost, ki se prikrade sama, brez težkih besed.Vsakomur nasprotuješ. In če nas je toliko, ki tvojega načina podajanja "resnice" ne sprejemamo, bi mogoče bilo na mestu, da se vsaj vprašaš, ali se morebiti ti motiš. Dopusti možnost, da ima tudi tvoje prepričanje vrzeli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Ma glih tega mu ne rečt! Ker pol to ni več to... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 ... poleg tega ravno zdaj spravljam skupaj en tekst v povezavi s tsunamiji - raklo astrološki, predvsem pa usmerjen v pomen tistega trenutka za čas naprej (torej prav za 3. tisočletje). Ker nisem sam avtor, ampak sodelujem rp tem, bom objavil tu nekje, če se bom dogovoril, sicer pa bo v reviji ob koncu meseca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 bi samo nekaj rekla tule o emanuelu, (saj ne, da rabi, da ga kdo brani ), ampak... tip ima pac tak nacin govora. me rahlo spominja na sizifa glede tega.je ze povedal, da daje samo svoje mnenje.ne vem, jaz sem mu svoje dala, pa se nismo nic kregali in tudi mi ni sel do nezavesti kontra, je pac vprasal. to je v stilu debatnih tekmovanj. zelo hard pac.samo mnenja in dejstva.ful sprasuje, ful grunta, ne vem, mogoce sem naivna, ampak se mi ne zdi, da je kaj manjzvedav kot dosti ljudi tu. je samo bistveno manj vljuden in zelo pokroviteljski. no, sicer pa gre tudi meni izjemno na zivce to zadnje. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... poleg tega ravno zdaj spravljam skupaj en tekst v povezavi s tsunamiji - raklo astrološki, predvsem pa usmerjen v pomen tistega trenutka za čas naprej (torej prav za 3. tisočletje). Ker nisem sam avtor, ampak sodelujem rp tem, bom objavil tu nekje, če se bom dogovoril, sicer pa bo v reviji ob koncu meseca. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 aja, tole sem v bistvu tudi zelela pohvalit, pa sem se prejla vrgla v drugo,ja, zanimivo, totalno... zdaj so neke ledene gore spet pri novi zelandiji, pa ljudi odnasa na danskem, pa poplave v angliji, pa etna... saj to se najbz se spada v taisti trenutek, kar se zemlje tice. samo, da ne bo spet cez pol leta posocja treslo, tam zmeraj ruka, ko kje drugje prej...no, sem malo zabluzila, ampak v glavnem: komaj cakam, da precitam berna. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Emanuel, da ti na hitro odgovorim, ker se mi mudi,... sem v tistem postu, ki sem ga brisala omenila tudi to koga mislim, vendar sem potem brisala, ker sem ubrala majčken drugačen ton pisanja in tisto avtomatično nisem bila jaz, pa me je Borism prehitel in iz celega posta izluščil samo delček, ki pa nima povezave s teboj. Koga mislim, nas vse - kdo pa sem jaz da bi bila nekaj posebnega... če pa ne drži moje razmišljanje,se bom pa itak prepričala na drugi strani, tako kot mi vsi... hvala za tvoje mnenje...Pozdravček, Ksenija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.