Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Joj kolk luštno kanaliziranje In tale Khutumi je prav lepa poživitev vsega skupaj (Bom mal quotala spodaj ) Mi je všeč, ko govori o duši, duhu, umu in telesu... in kako si z vsem delamo probleme... And, it is very difficult at times for the energy to continue its natural cycle. When the energies are very blocked, when there is great resistance to change, they back up in your system, in your physical system. And, you see the results in everything from aches and pains to diseases, to all types of other things. It also backs up in the mind. And, you find yourself being lost or confused or disoriented. (...)So often you think that it is the mind that is blocking you, the mind that is resisting. You associate ego with the mind. And, you think the mind is somehow trying to stop you. And, you battle your mind. You go back and forth. I watch you. I hear you doing these things in your mind. (...)It is the spirit that is resisting, Shaumbra… it is the spirit. Mi je všeč, ko spet poudarjajo, da smo sami svoji kreatorji, in da si sami kličemo vse v življenje. You have to trust you. (...) “Spirit… me… out there… in here… spirit, I choose this. I choose to embody the New Energy. I choose to have these changes graceful. Spirit, I choose to connect with The Field and All That Is… the universe… the grid… the lattice… whatever you want to call it. I choose to connect in a new way, an open way.” In sploh tista z bakterijami mi je bila posrečena x:Dx in hkrati čisto logična, se mi zdi, da se nekak navezuje na Merlina in našo lastno čarobnost Let us talk now about these germs… I meant to say. The germs cannot hurt you. The germs are just energy. And, when they hit you in the appropriate way, if you allow them to be changed, they will be transmuted into pure energy, pure energy – not germ energy – that’s all they are. Fajn je blo spet brat Tobija (no, pravzaprav Khutumija ), zdaj pa nazaj na delo... brat in pisat za seminar En lep dan vam želim Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Aja, pa še neki. Zadnje čase se mi dogajajo ultra čudni telesni občutki, kar eno tresenje in muvanje celega telesa, tako približno kot pri potresu... Al pa tudi podrhtavanje samo trupa. Še mal pa bom res začela verjet, da se tudi v DNA zapisu spreminjamo. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 ti kar daj, ker se res Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Zadnje čase se mi dogajajo ultra čudni telesni občutki, kar eno tresenje in muvanje celega telesa, tako približno kot pri potresu... Al pa tudi podrhtavanje samo trupa. men tudi tole neki....halo...pol si pa mislim, da sem malce že ...pa kar ustrašim se ker konec, koncev domujem kar visoko. Zadnja 2 potresa sem kar dobro čutila...tako, da me vedno iz tira vrže tak feeling. se je pa začel pojavljati pred kratkim. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 čarobno dobro jutro evo, tretja navideznopotresnica se javlja, sem tole v dnevniku že nekajkrat opisovala nekajkrat sem se ful ustrašila, sem v šestem nadstropju, tko da tele prave potrese čutim orng, tega v meni pa tud.Sončna a nisva ugotavljali enkrat da se nama tole dogaja v istem momentu skor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sončna... ko si omenila Kuthumi... tudi ta entiteta je bila z nami na srečanju... wow, kako je to blagodejno doživet... krohotali smo se do solz... vsa je taka poskočna, z vsem se heca in skozi humor sporoča 'resne zadeve' ... tudi dihanje z njo je malo drugačno... globoko vdihneš in sunkovito izdihneš (blow it out) ... ob tem, ko smo takole dihali, se je blazno zabavala ... Sem se spomnila še nekaj, kar je Tobi posebej poudaril, ko je našteval simptome prebujanja v NoE (novo energijo)... (saj vemo, katere simptome - tele, naše )... omenil je, da je nenavadna pridobitev teže v zadnjih letih tudi eden od značilnih simptomov mnogih Šaumber (kot, da tega ne vemo )... že spet pa je ponovil, da jejmo ČOKOLADO, kadar je počutje 'čudno', ker, da ima čokolada v sebi dosti več, kot samo čokolado ... poslušajmo svoje telo in jejmo z užitkom tisto, kar si želi, pa če je to pica ali jabolko. O dietah ima jasno sporočilo - na glas izgovorite 'diet' ... DIE (t) ... :o|o: ... številke, ja ... v obdobju enega tedna se mi je štirikrat 'zgodilo', da je bil račun v trgovinah in na črpalki okrogla cifra ... hecno mi je bilo to, da je to 'naključje' povzročilo nek premik... iz tistega brezosebnega plačevanja računa pri blagajni, je nastala situacija, ko sva se s prodajalko spogledali in zasmejali in ck, v trenutku je bila druga energija tam... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 a res pridobivanje teže in ko poslušaš telo, potem se tudi teža normalizira a... so mi vsi spreševali, na kateri dieti sem, nisem na dieti, poslušam telo, jem večinoma sadje zelenjavo, pijem vodo in se veliko gibljem po gozdu, v naravi, tečem.... in zadnje čase jem čokolado dobro da jaz katero zadevo napišem v dnevnik, če ne bi tko kdo rekel da pretiravam okrogle cifre - no tole se mi ne dogaja več, ali pa nisem pozorna.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 mateja, zanimivo tole...pa "naključje"...heh...sem, danes ponoči sanjala, da jem čokoladne slaščice in hecno je bilo, da sem si sanje po dolgem času zapomnila...pa niso bile nič posebnega, vendar so mi ostale živo v spominu... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 ja, čokolada ... kakšne štiri leta nazaj sem začela opažat, da imam prav neustavljivo željo po čokoladi kakšen dan... Bernarda je o tem veliko pisala v svoji knjigi Marija Magdalena... no, skratka, sem želela povedat, da Geoff in Linda pripravljata knjigo, v kateri bodo recepti Šaumber iz celega sveta ... in sicer sami taki 'čokoladni', ki so si jih 'izmislile' Šaumbre z dodatnim opisom tistega, ki je recept prispeval (kako je on pacal te čokoladne piškotke, kaj je doživljal ob tem...) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 aja... še eno priporočilo s srečanja ... za lajšanje simptomov pri prebujanju pomaga vsakodnevna slana kopel (potrjujem iz lastne izkušnje) in dihanje (itak)... pa kakšen košček čokolade... Kuthumi pa pravi v zadnjem sporočilu in to je tudi na srečanju Geoff ponovil: Če pogledaš 3 leta nazaj... ko te je tako skrbelo, kaj in kako bo zaradi vsega, kar se je dogajalo... lahko vidiš, da SE JE DOBRO IZTEKLO.... bi lahko danes živel s tem, da zaupaš, da se bo tudi v naslednjih letih vse dobro izteklo?... kako drugačno bi bilo tvoje življenje, če bi lahko živel s to mislijo? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 o mateja, dobro jutro!...sem men tud zgodi "napad" na čokolado. in takrat jo je pač treba pojest. se mi zdi, da sem ful bolj zadovoljna s sabo, od kar poslušam telo, kaj hoče jest...namest obremenjevanja s tem kaj ta ali oni stručko prodaja kot zanesljivo najboljše in najbolj zdravo .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 čokolada. Jest sm jo včeraj pojedla ene 3 ali 4 koščke. Drugače, čokolade zelo malo pojem. Nazadnje sem jo jedla kak mesec ali dva nazaj, ko je Marsa o tem pisala v napovedi. 3 leta? huh zelo zanimivo obdobje zame....le kaj bi bilo... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 ... evo... danes pa me ni za ustavit ... sem se zdaj spomnila še tega, da je Tobi tudi na srečanju uporabil njegovo znano prispodobo tega, kar se z nami dogaja... znano preobrazbo gosenice v metulja ... to res tako slikovito opiše, da ne vem, če bi lahko s čim bolje ponazoril, kako se počutiš sredi teh preobrazb... to bi morali poslušati, ker napisano nima takega učinka... skratka, verjamem, da se je mnogo nas že znašlo sredi obupne misli, kot pravi Tobi 'kakor uboga gosenica, ko se začne proces preobrazbe v metulja': ... njena zavest gosenice ne seže do metulja... ko razmišlja o sebi in svoji rasti, se vidi kot 'bolj gosenica'... obilje ji predstavlja še lepši in bolj zeleni list... lepota in zdravje še lepša in večja gosenica kot je... tako si gosenica predstavlja svojo rast... in potem se začne... kot bi se lomilo in pokalo v njej... nič od tega, kar je verjela, da bo, se ne dogaja... konec je, konec je z mano!... zagotovo to pomeni, da bom umrla... vse je tako obupno, kar razpadam... ne znam narediti prav... kaj moram narediti, da se to ne bo več dogajalo?!?... joj, kako me je strah, moje telo je najbrž hudo bolno ....kakšen obupen občutek, saj je vse, kar gosenica ve, samo tisto, kar premore zavest gosenice... in, ko je že vdana v to, da je z njo konec, da to, kar je ona zdaj, ni več podobno gosenici, kaj šele, da bi bilo podobno takšni lepi, veliki, postavni in duhovno sijoči gosenici, ki si je želela postati,... se zgodi... postane nekaj, kar nikoli ne bi mogla dojeti s svojo zavestjo gosenice - metulj. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Mateja, hvala vse je tako obupno, kar razpadam... ne znam narediti prav... kaj moram narediti, da se to ne bo več dogajalo?!? tole se dogaja trenutno v moji glavi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Mateja... ..odlično tole... še piši...danes ko se ne moreš ustavit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Mateja, hvala vse je tako obupno, kar razpadam... ne znam narediti prav... kaj moram narediti, da se to ne bo več dogajalo?!? tole se dogaja trenutno v moji glavine vem, če ti je potrebno storiti kaj posebnega...meni pomaba dihanje, ki ga je opisala mateja...sicer je pa to proces, ki bo minil. stari vzorci in načini razpadajao in prihaja tisto novo, kar smo ustvarili in na kar smo čakali, da se bo začelo manifestirat...potem se pa ustrašimo...sam bo vse ok, boš videla, kar zaupaj pa svoje angele in vodnike prosi za pomoč in podporo, pa dovoli si sprejet... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Saj mislim, da je najhujše mimo, oz. da sem se naučila v kritičnih trenutkih pogledat čez zid.... da imam pomoč, med drugim tudi vašo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 jaz se tudi te dneve ne morem ustavit Čokolada - aham, nikoli nisem bila sladkosnedna ali pa čokoladasta, zdaj pa mi že kakšnega pol leta bolj paše čokolada kot sicer, in si kupujem male čokoladice Nič jasno, ampak tako ali tako sem vedno delala tako, kot mi je telo narekovalo, tako da se ne držim nazaj glede hrane.In ja, potem smo že pri drugi stvari - vedno jem tisto, kar mi paše... tako odpade tista "grozna nezdrava hrana" - cvrtje, pečenje, etc. - ostajajo mi z največjim veseljem solatke, med (ogromno medu zadnje čase ), polnozrnat kruh, jogurti, etc etc Nikoli imela problemov s težo glede prehranjevanja. To, Mateja, ko si zapisala glede pridobivanja teže - jaz sem v preteklem letu -dveh morda- nenormalno shujšala iz mojih prej 51 kil (sem že bila malo okroglolična ) na 42 kg, točno zaradi živcev. Jedla sem še naprej normalno, ampak živci so terjali svoje Zdaj sem pa spet na svoji stabilni in obični teži, 48 kg . Sicer tole moje ne spada verjetno pod pridobivanje teže kot jo Tobi opisuje, ampak sem vseeno morala omenit, ker se mi takšna nihanja pri teži ne dogajajo nikoli (če imam problem se zredit ali shujšat za pol kilograma, pa se lahk stradam al pa prenažiram en mesec ). In tole z gosenico in metujem si tako lepo opisala Hvala ti za to, se najdem tudi v tem Lep dan vam želim, me je prišel sosed iskat, greva na kosilo! Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 .nič od tega, kar je verjela, da bo, se ne dogaja..... . se zgodi... postane nekaj, kar nikoli ne bi mogla dojeti s svojo zavestjo gosenice - metulj. .gosenica´ne dojame svojega nagonskega vzleta Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Hvala za to temo, Mateja in vsi, ki prispevate svoje izkušnje Če malo razmislim, tudi pri sebi opažam nekatere simptome...vendar se mi zdi, da se dogaja nekako v ciklih... Spomladi sem imela kar pogosto take "potresne" občutke, ki jih opisujete... čuden filing... v zadnjem času jih pač ni.Prav tako številke... ja, se mi dogajajo "zanimive" kombinacije številk, ko pogledam na uro... ali zneski na računih, čeprav ne ravno okrogli... PIN kode... gesla za kartice... ne nazadnje tudi članska številka tu na forumu. Teža ... oh, balzam slišat tole In čokolada... mmmmmmmm, čokolada Zdaj treba samo še počakat, da se tale gosenica preobrazi v metulja (hm.. kj pa, če bo molj ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Na svetu si, da gledaš SONCE.Na svetu si, da greš za SONCEM.Na svetu si, da sam SI SONCEin da s sveta odganjaš - SENCE. Nobena pot ni ravna,nobena pot ni revna,a vsaka je zahtevnain tvoja ena sama - GLAVNA. to se mi je zdelo, da mora biti napisano tu.Mateja, hvala ker si. In tudi ostalim, ki pišete o svojih izkušnjah. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 treba pa je spoznat in se sprijaznit, da stvari tut izginjajo zato ne obsojat nekogaja, Buda, res je ... zelo veliko se dogaja v odnosih... sama si skoraj ne predstavljam, kako je sredi tega furat še en partnerski odnos, recimo... Tobi je imel posebno kanaliziranje prav o odnosih v NoE in vem, da je to zelo popularno kanaliziranje (tudi v Lj so te cedejke najprej razgrabili) in tudi največ vprašanj je ves čas namenjenih odnosom... kar se prijateljev tiče, je zanimivo... kot bi imel pod nogami vrtljivo igralno ploščo... pojavi se scena... igraš v njej... z ljudmi, ki so ti takrat blazno blizu (in se včasih vprašaš, kako je to mogoče, da te ljudi tako močno čutim)... potem pa kar na lepem... puf... in nikjer nikogar (ali kar na lepem ne čutiš tiste povezanosti)... vendar je drugače, kot je bilo včasih... ni nekih nerazčiščenih zadev, ni zamer, ni konfliktov... samo pod nogami se scena zamenja... nekaj časa NIČ... NIČ.... NIč... potem pa novi ljudje, kar na lepem ... o novem partnerskem odnosu je tudi govoril... ko začutiš, da se odnos začenja zatikat, se odmakni... spusti pričakovanja, želje... in sicer tako zelo, da sprejmeš tudi to, da bo partner odšel... obstaja možnost, da se zbližata na nov način... ali zaključita skupno pot ... najbrž ne prav lahek proces... štos je v tem, da NoE ni kaj hudo naravnana na miš-maš, samo na pol in podobne igrice, ki smo se jih včasih igrali sami s seboj... če ne narediš sam, te življenje pripravi do tega na malo trši način... ... zabavno je pokazal, kako smo včasih vrteči in 'megleni', posebno v kakšni veliki množici ljudi... menda zato, ker dobesedno hodimo v dveh svetovih hkrati... takrat pomaga dihanje, prizemljitev... opozoril je, da se med vožnjo z avtomobilom ne prepuščajmo preveč obiskovanju drugih dimenzij... ker... to takrat res z lahkoto počnemo, ni pa preveč modro ... v težjih procesih si pomagajmo tudi z masažo, bachovimi kapljicami in VODO... ta je poleg dihanja vedno pri roki in zelo učinkovita ... o Tobiju obstaja tudi knjiga... sveto pismo stare zaveze pripoveduje o njem in njegovem sinu... Tobi je oslepel in tedaj ga je vodil njegov sin (danes Goeff, ki kanalizira Tobijeva sporočila)... jap, če do zdaj niste vedeli, kje so pobrali Esmeraldo... to je to ... kajti Tobi na koncu svojega živeljenja zopet spregleda... Bernarda je za uvod v kanaliziranje izbrala Over the rainbow od Raya Charlesa (ki je pred kratkim umrl in bil slep)... bilo je izjemno to slišat tukaj... (zdaj sem se spomnila, da sem tisti večer ali dan kasneje napisala to v temo 'pesem počutja', pa tega kasneje nisem več našla tam ... in enkrat te dni sem tam zasledila, da je Selene napisala, da posluša B. Adamsa in jaz sem enostavno vedela, da je to tam napisala... postnem to v tisto temo... grem kasneje pogledat in ne najdem ne njenega ne mojega posta :o|o: ) ... sicer smo se na srečanju družili še s Quan Yin (kakšna sočutna energija), Kuthumi (igriva, humorna) in Ohamo (huh, kera taf energija!) ... heh, še tole... v dneh po tem druženju (se pravi pet dni) sem doživela med drugim tudi takšna darila: dobila nazaj dohodnino (po vseh teh mesecih čakanja nanjo, ampak - ravno zdaj!), oče nama je častil ADSL (čisto nepričakovano, niti slučajno nisem razmišljala o tem, da bi se kaj takega lahko zgodilo), plačali so mi članek... in tisti minus, ki je vse te mesece nesramno zeval vame z mojega OR, je izginil... puf... pa ga ni več... a bi lahko bilo še na bolj milosten način?... madonca, kakšen Merlin sem (aaa... medtem, ko sem tole napisala, je Bu zbrisala svoj post.... no, moj pa ostaja... Cosma, fajn, da je to tukaj ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 ampak saj, se transformirati da dnevno, preobrazba je res hitra, če si zrel za poznavanje bliskovitih situacij Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.