Bern 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Ej, Sysyphe, ne zameri, ampak a je tole prazno polje, dolgo en pedenj, slučaj ali je to nova fora? A bi se ti dalo iti popravit to pa zbrisat 20 do 30 entrov, ki so odveč? Sorry. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 * sem jaz, morda ni bila fora, se je nekaj pobrkalo, pa se ni dalo sharit, pol sem dala pa kar sam 'potrdi', pa je zdaj OK - torej v bistvu se vtaknila se nisem v post, samo dala sem popravi, pa ze dela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Pardon. Zdaj bom dvakrat premislil, preden bom kaj blebetal Aja, tretje tisočletje. No, ziher fajn. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 29. oktober 2004 Prijavi Deli 29. oktober 2004 Hih.... Že kakšen teden imam ponoči taka dogajanja, da kar verjet ne morem... Pa sploh ne vem, kaj se mi dogaja, če sem bolj natančna. Vem samo to, da se zjutraj zbudim, in se počutim, kot da imam za sabo leta in leta, in da se je noro veliko stvari zgodilo medtem, ko sem spala. Weird feeling, pa zjutraj se zbudim čisto preč, rabim ful časa, da sploh k sebi pridem, se ulovim potem nazaj v tisti normalni ritem, danes-tukaj-zdaj. Noro. ...eoni se dogajajo, medtem ko spim, mi je zdaj padlo v glavo.... :OO!: Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Ja, to je pa res lepo. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Jaz sem pa včeraj srečal znanca, ki ga res že dolgo nisem videl. Nisem bil prepričan, a zdelo se mi je, da se je v obraz malce poredil. To mi potem ni šlo iz glave do večera, ko sem opazil, da je ostalo še nekaj gibanice. Oh, kako je bila dobra. Ne se zajebavat Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. november 2004 Avtor Prijavi Deli 1. november 2004 Shalin predvid za november in še o 11:11 (…When the 11:11 appears to you, it is your wake-up call. A direct channel opens up between you and the Greater Reality. The 11:11 is an insertion point for the Greater Reality to enter the present moment. When this happens, it is time to stop whatever you are doing and LOOK LARGER. A transfer is in position. You can enter the Greater Reality and travel deeper into the Invisible. You can seed a long held desire, receive a vision, ask for help in some specific area of your life or simply feel the Invisible insert itself into the present moment. The revelations you receive will not come in the form of mental concepts. Rather, it will be an enhanced state of being in which you will see everything as if with new eyes. A deeper understanding of what is truly real will surround you. ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Spoznanje ni stvar časa, ampak zorenja. In lotusov cvet se odpre. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 .spoznaš,k si pripravljen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>.spoznaš,k si pripravljen To ja, ne pa neki 11.11, pa ne vem kaj. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 V soboto mi je prvic uspelo preko interneta gledati in poslusati srecanje CC, ki je bilo v Denverju - Colorado (Tobijevo kanaliziranje). Vauuu, to je vredno doziveti! Kar mi najbolj odzvanja in mi zelo sede na moje trenutne obcutke, je tole jasno sporocilo: " Shaumbra, you're fired!" ... Do zdaj ste bili tisti, ki ste drzali energijo za druge ('energyholders'), zdaj pa je cas, da to spustite (sicer pa smo vam povedali - odpusceni ste! - nimate vec dela, razumete??!! ) in da zacnete s svojim novim delom - premikanjem energije (energymovers) .... ce ste se slucajno kdaj sprasevali, zakaj se pocutite, kot bi imeli mlinski kamen okoli vratu, pa dodatni kilogrami, obcutek, kot da vas nekaj zadrzuje na mestu... energijo ste drzali za svoje bliznje, za veliko ljudi okoli vas, v sluzbi, v okolju, za svoje starse, otroke.... za podrocje, v katerem se nahajate... no, ostali ste brez dela ! To bodo zdaj delali drugi, vi pa zacenjate novo delo - premikanje energije! (zelo lahko se zgodi, da bomo tudi zares ostali brez sluzbe! Ne skrbite, pravi Tobi! Brez strahu sprejmite in si dovolite, da k vam pridejo najboljse moznosti za vas.) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Mateja, muci, ti si na tripu. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 a veš, da sem prebrala, da si del odpadnikov, ki so svetlejši ter se umikajo pred nečem, sem že hotela napisati, če mene vidiš tud zraven, pa sem šla še enkrat brat... hm, tale 11.11,12.12.13.13. itd pa mene spremljajo skor vsak dan... pa se spomnim na vas aja, mlinski kamen, kg, energija za okolico, ah ja... kak poznano toleRakec, očitno še ena na tripu... ampak funkcioniramo pa vseeno, veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 mah ne, površno hitro prebrala in sem pred seboj dobila neko sliko... šele potem sem šla brat v pravem pomenu besede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mateja, muci, ti si na tripu. ... ko smo že ravn pr tem ... dobila ful luštno knjigco 'MERLIN'S MESSAGE' ... evo ena merlinova matematična: 'you only attract more of what you want to subtract. when you are focused on adding to your life, you feel inspired, uplifted, expended.' ' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> " Shaumbra, you're fired!" ... Do zdaj ste bili tisti, ki ste drzali energijo za druge ('energyholders'), zdaj pa je cas, da to spustite (sicer pa smo vam povedali - odpusceni ste! - nimate vec dela, razumete??!! ) in da zacnete s svojim novim delom - premikanjem energije (energymovers) .... ce ste se slucajno kdaj sprasevali, zakaj se pocutite, kot bi imeli mlinski kamen okoli vratu, pa dodatni kilogrami, obcutek, kot da vas nekaj zadrzuje na mestu... energijo ste drzali za svoje bliznje, za veliko ljudi okoli vas, v sluzbi, v okolju, za svoje starse, otroke.... za podrocje, v katerem se nahajate... no, ostali ste brez dela ! To bodo zdaj delali drugi, vi pa zacenjate novo delo - premikanje energije! (zelo lahko se zgodi, da bomo tudi zares ostali brez sluzbe! Ne skrbite, pravi Tobi! Brez strahu sprejmite in si dovolite, da k vam pridejo najboljse moznosti za vas.) A b mi kdo lahko tole mal razložu k sm en začetnik pa zgleda edini razn syzifa ne razumem čist vornk. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mateja, muci, ti si na tripu. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>a veš, da sem prebrala, da si del odpadnikov, ki so svetlejši ter se umikajo pred nečem, sem že hotela napisati, če mene vidiš tud zraven, pa sem šla še enkrat brat... hm, tale 11.11,12.12.13.13. itd pa mene spremljajo skor vsak dan... pa se spomnim na vas aja, mlinski kamen, kg, energija za okolico, ah ja... kak poznano toleRakec, očitno še ena na tripu... ampak funkcioniramo pa vseeno, veš Da, muhe na dreku tudi funkcionirajo. "Niso preproste reči vedno najboljše, so pa najboljše vedno preproste." Ne, Sončna, ti nisi na tripu. Ti zajebano dobro veš kaj hočeš v življenju, in po mojem teh stvari ne jemlješ povsem resno, so ti pa dobra snov za argument lastnega funkcioniranja, ki pa ima po mojem povsem jasne in preproste vzroke.Sama si takorekoč profesionalka, kar se tega tiče, in mislim, da če dobro prisluhneš, kmalu začutiš, v katero brezno se spušča hladen zrak, ki te mrazi. Pa nisem hotel biti nesramen. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A b mi kdo lahko tole mal razložu k sm en začetnik pa zgleda edini razn syzifa ne razumem čist vornk. Si že kdaj slišal, da vsega ni moč razumeti z razlago in besedami? Samo dobro opazuj in poslušaj, pa ti bo jasno! Če ti pa še vedno ne bo, potem pa nima smisla, da ti kdo dodatno razlaga. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Hm rakec, lepo, da Sončno, ki poznaš, obravnavaš drugače kot ostale... kako pa veš, kako jemljemo tole in kako resno Sončna jemlje tole... kaj pa če bi se potrudil in še ostale spoznal in ne sodil?samo tolk od ene muhe...aja pa zelo zanimivo bi blo videt tvojo fotko, tega trenutka, ker si zelo srčkan ko se jeziš Sončna, a potem ti svoja opažanja ne jemlješ resno? Samo tko za zabavo se ti dozdeva da čutiš potres, pa podobne zadeve, ki jih ne bom spet naštevala, da ne bom popljuvana od rakca... mah bez veze, sem vstala z levo nogo... Sončna, tale rakec me pa ful na tista izgubljenega modela spominja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 men je pa kr fajn bit v temle rahlo norem klubu ...me čist nč ne moti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Aja. Zadnje čase voham moške parfume, ko sem popolnoma sama nekje. Kam to pelje..... Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 hehe jaz sem tole že skoz dala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja. Zadnje čase voham moške parfume, ko sem popolnoma sama nekje. Hej Sonček verjetno si odvisna od teh vonjav ..... hej, kaj pa najina kafica Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 Ma ja, moj nos je itak čudežen, sem ugotovila x:Dx Selene, saj zato se pa ne čudim, ko se mi nekaj takega zgodi, ampak samo rečem... "kdo zaboga je zdaj to?" CL - OS Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.