Skoči na vsebino

Meditacijski kroglici

borism

Recommended Posts

Sicer sem hotu to mal drgač spravit v javnost, ampak nej vam bo xsrcx x;)x

Če vzameš tri majhne kroglice, se da z njimi full lepo masirat, sploh hrbet. hkrati masiraš mišice in akopunkturne točke, čakre in še čistiš auro, ko oddajajo zvok. Taka masaža je res super, pa še ni nujno, da je na golo kožo, če se lih kdo noče slečt x:px

Jure

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

A ima kdo te kroglice? Jaz sem jih kupila in zdaj nekaj caram z njimi. xwizardx

Kdo ve, na kaj vse vpliva? Trgovka je nekaj govorila o meridianih, kupila pa sem jih, ker so baje antistresne.

Se nekaj. Ful hecno v bistvu. Sem levicarka, te kuglice pa lahko prekladam samo z desno roko. Ampak: leva, kot da bi hotela pomagati desni. Prav hecno zgleda, kot nekaksni nezavedni trzljaji. x:Dx

Pomeni to, da imam polovici mozgan tako povezani al kaj? x?x

Oj, ja. :)

(*bomo se kaksno rekli na temo levicarji in desnicarji, meni je to ful zanimivo, pa imam dobro zgodbo za povedat oz. se povazit. x:px x;)x)...

Nic hudega - hvala Tini - sem zdruzila obe, da ne bomo 'tekali' sem in tja. :vio: :palec:

p.s. Kaksno lustno ikoncko imas! :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem službeno danes nekaj zapravljala denar.... iz police pa so se z menoj spogledovali navihanki... itak, da sem jih kupila ...prebrala tole temo in lahko se pohvalim, da sem večkrat zapeljivki imela v roki, mi uspeva tisto brez medsebojnega dotikanja, sicer nekajminutno ampak, evo gre x:px

Oj !

Malce sem pregledal tole debatico, ker tudi sam uporabljam kitajske kroglice in sem kar moral napisati en komentarcek.

Prodajalci oziroma prodajalke dosti krat nimajo pojma kaj prodajajo, tako da ne verjet vse kar vam kdo rece :) (nedotikanja, dotikanja kroglic)

Kitajske kroglice so se prvotno uporabljale za trening borilnih vescin. Na voljo so v treh razlicnih velikostih. Primarno jih uporabljamo za stimulacijo akopresurnih tock na dlani, lahko pa tudi kot orodje za masazo ostalega telesa. V roki jih lahko uporabljamo tako da:

- se ves cas dotikajo

- se ves cas ne dotikajo

- da ne proizvajajo zvoka

- ...

Meni osebno so full cool, delam 8 ali vec ur na dan za computerjem in mi taka masaza kar prija.

Nekaj linkov, kje si lahko prebere kaj vec:

http://www.ionet.net/~tslade/chinball.htm

http://www.themodernreligion.com/health/balls.html

http://www.taichifinder.co.uk/catalog/prod...?products_id=32

oziroma predlagam da greste na google in vpisete v iskalnik "Chinese Health Balls"

LP, AlesL

Kul, AlesL, ful dobro, da si tole napisal :palec: x:)x

Tudi mene je kar malo motilo to, ker obstaja več variant glede dotikanja kroglic in zvoka, komu zdaj verjet...? x:Dx

No, ravnokar sem dobila info iz prve roke, in sicer od enega ful prijaznega Kitajca - je rekel, da ni nič narobe, če se dotikajo, je čisto uredu, da pa tisti, ki to že ful obvladajo, vrtijo tudi brez dotikanja :palec:

No, zdaj se jih bom pa končno tudi sama lotila x;)x

Lep pozdravček x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Guest DaBi

Mi gre jih vrtet da se ne dotikata ali pa da se, so mi pa bolj všeč tiste ki nimajo v sebi ploščic in so zato tiho. Imam ju iz lepega kamna. Sproščata.

Kot žvakanje žvečilne x:Dx

LP, DaBi

Smisel teh kroglic je tako v zvoku kot tudi v pritiskanju na akupresurne točke v dlaneh - oboje relaksira, Borism x;)x (saj mislim, da smo tudi zapisali že zgoraj, nisem šla brat) - tako da imajo tudi kroglice iz kamna namen relaksacije, čeprav verjetno ne preko zvoka x:)x

Lap dan vam želim x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

mal treniram in mi gre že kar dobro. zrelaksira pa res ful in ima presenetljivo hiter učinek

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...