Skoči na vsebino

Kako se polnim z energijo

Žarek

Recommended Posts

Opozorilo tistim, kiiščejo vedeževalce!

Na področju Brežic,Krškega, Novega Mesta... sta se pojavila dva satanista Julija in DarkoŽagar, ki delujeta na sledeč način: ona prerokuje vse slabo in nato napeljuje,da bo vaše probleme rešil njen partner Darko preko svojih čudežnih "satanističnih"sposobnostih. Čuvajte se njegovih "sposobnosti"!!! Precejljudi se je že opeklo in jima dalo ogromne vsote denarja. Seveda problem ni bilrešen a le ljudje so ostali brez denarja a velikokrat se jim je še to karso imeli sesulo.

Julija je prej živelapri meni naučila se je veliko iz področja črne magije, kako jo narediti in toznanje ona sedaj zlorablja da dela škodo drugim in potem napeljuje, da njenpartner rešuje kar se jim slabo dogaja.

Sledil sem ji daljčasa od kar je iz Ljubljane zbežala od mene in mi pokradla hermetičnoliteraturo, ter mi ostala dolžna kar nekaj denarja.

Ker je pohlepna in sene zna ustaviti sem jo primoran ustaviti jaz in jo bom preganjal dokler ne nehasejati zlo in živeti na račun zlih dejanj. Dolžen sem to narediti, ker sem jonaučil in se čutim odgovornega za zlo, ki ga sedaj skupaj z Darkom počne. Vam ki se na njo obračate lahko pomagam pa tako, da vam svetujem NEIMEJTE Z NJIMA OPRAVKA, ker sta nevarna.

Janez

Dragi NEVEMKDO

Ne vem kaj je točno tvoj namen in ne vem kdo si, ampak očitno sta ti omenjen par temeljito zatresla tvoje zle namene. Poimensko omenjen par poznam (In najbrž JanezJulija si seznanjen, da je javno blatenje nejavnih oseb kaznivo in da bo v policijski preiskavi LUNIN NET moral izdati tvoj IP). Sta prinašalca svetlobe in po moje (to nista onadva izjavila) sta bela maga. Pred časom sta me rešila zanesljive smrti. Moji družini pa sta do sedaj prinesla le dobroto, zdravje in svetlobo. In vse našteto se iz dneva v dan povečuje in izboljšuje. Ker sta zelo močna je pričakovati, da bosta imela VELIKO naprotnikov pri črnih magih, ki jih na omenjenih področjih (Brežice,Krško, Novo mesto...) kar mrgoli. Tako svetlih in ljubezni polnih oseb že dolgo nisem srečala. Zato vsem, ki potrebujejo pomoč pred črno magijo njuno pomoč toplo priporočam. Leta in leta sem iskala primerne ljudi, ki bi mi pomagali zaščititi sebe in mojo družino pred zlom in ko sem že skoraj obupala in izgubila boj sta se pojavila onadva. Poslal jih je sam bog. Od dneva ko sta naredila zaščito, se pri nas stvari spet dogajajo prav - vrača se zdravje,vrača se blagostanje, harmonija. Želim jima še veliko zdravja. Predvsem pa jima želim, da bi jih bog čuval in ubranil. Administrator tega foruma pa je po zakonu dolžan odstraniti žaljive in lažnive komentarje.

Ko govoriš o ogromnih vsotah, pa še to. Za svoje delo sta računala 150 eur. Moje življenje in življenje moje družine sta rešila za ceno treh parov čevljev. Je to veliko? V NM poznam osebo, ki za kao podobno delo računa 6.000 EUR. In verjemite ljudje plačajo.

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...