med 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Pozdravljeni! Večkrat se mi je že zgodilo, da sem jezna odšla od fanta, ga preklela itd. pa vedno znova se mi je nekdo od zgoraj maščeval. Kadarkoli sem bila nanj hudo jezna sem jo dobila po riti. Zdaj se začenjam spreminjati in ne želim, da bi kogarkoli prizadela na tak ali drugačen način, sploh pa ne bližnjih. Zdi se mi da resnično drži da se ti vse dobro in vse slabo vrne. Nočem biti grda do drugih, nočem biti jezna na ljudi zaradi svoje slabe volje zato se čedalje bolj trudim da nikogar ne prizadanem namerno. Zavedam se da se mi bo vse dobro vrnilo in seveda tudi slabo.Premislite naslednjič ko boste komu želeli slabo kaj se vam bo vrnilo.Zdelo se mi je da moram to deliti z vami in upam da se vsaj večina strinja z mano. Če pa se komu dogaja podobno pa bom vesela njegove izpovedi.Hvala in lahko noč, B Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 haj med popolnoma drži tole. po moje ga ni junaka, ki tega ne bi sprobal. v najboljšem primeru jih dobiš sam po riti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. februar 2004 Prijavi Deli 5. februar 2004 Mogoče pa lahko tule najdeš kaj zase Jeza Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.