stankaa 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Oblaki so danes kot pajčolani, ki nežno sanjavo polzijo čez svod...te oblike, v njih najdeš vse! Če ležiš na cvetočem travniku in zreš v oblake...in vse te barve, ki jih večerno Sonce riše nanje ustavite se in se zazrite vanje, naj vam ne zbežijo,naj ne letijo mimo vas in tam čez je brezmejna širina vesoljačez oblake, čez plava obzorja Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ko sva bila z bratom še "kratkohlačnika" sva velikokrat opazovala oblake in tekmovala, kdo bo videl bolj zanimive like..... To je bila ena izmed mojih najljubših igric.... Sedaj sem to prenesla na moje otroke in velikokrat iščemo like ! Rada gledam v nebo LP Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 11. februar 2004 pokowc čudovita pesem, res včasih oblaki dajo odgovor... le v mislih zastaviš vprašanje in so oblaki kot steklena krogla Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 po moje imam enih 10 filmov fotk iz casov, ko sem imela cas lezat v travi in gledat oblake... si bo treba kmalu vzet spet kaksno urico ali popoldan...nekateri so prerokovali vcasih, ne...? indijanci, iz oblakov....ce se prav spominjam... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. februar 2004 včeraj sem videla svetlobo stožčasto, ki se je v pramenih prebila skozi oblake, vedno sem mislila, da Bog posveti skoznje, ker je takrat na nebu nekaj... nekaj... preprosto blaženega... Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Najbolj fascinantno se mi zdi, ko opazujem nevihtne oblake, madona koliko energije je v teh oblakih. Para, kondenz kapljic, ki ustvarijo velikansko energijo v mikrosekundah. Če bi znali uloviti strele bi lahko s tolikšno energijo rešili problem električne energije v določenih predelih sveta. Ravno o tem je sanjal Nikola Tesla. Zgraditi nekakšen zbiralnik strel. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. februar 2004 Prijavi Deli 22. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainbow 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Oblak ne ve, zakaj se giblje ravno v tej smeri in s tako hitrostjo, čuti impulz... zdaj naj grem sem. Toda nebo pozna vzroke in zakone izza vseh oblakov in tudi ti jih boš poznal, ko se boš dvignil dovolj visoko, da boš videl prek obzorij. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Jaz imam pa polno sobo oblakov...rač. kabinet smo pobarvali modro...čez pa narisali kulumuse ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Jaz imam pa polno sobo oblakov...rač. kabinet smo pobarvali modro...čez pa narisali kulumuse ...Jamica saj sem vedel,da je v tebitoplina in veliko naravnih vrednot! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Jaz imam pa polno sobo oblakov...rač. kabinet smo pobarvali modro...čez pa narisali kulumuse ...Jamica saj sem vedel,da je v tebitoplina in veliko naravnih vrednot! Opij... I you... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Oblaki so danes kot pajčolani, ki nežno sanjavo polzijo čez svod...te oblike, v njih najdeš vse! Če ležiš na cvetočem travniku in zreš v oblake...in vse te barve, ki jih večerno Sonce riše nanje ustavite se in se zazrite vanje, naj vam ne zbežijo,naj ne letijo mimo vas in tam čez je brezmejna širina vesoljačez oblake, čez plava obzorja Stankaaa ooooooo, fuuuuuuuuuuuuuul lepoooooooo xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ABLAK 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 ...a si dolenc Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.