Ksenia 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 še nekaj zameko smo se v petek peljali na Pag je bilo nebo noro celo pot... tko me je imelo, da bi se ustavila in nekaj fotk nardila, ampak bilo nas je več in lovili smo trajekt in pihala je burja in zamujali smo krepko... ampak nebo je bilo noro... sej se ve, da sem na te prizore jst nora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. september 2007 Prijavi Deli 4. september 2007 ... ampak nebo je bilo noro... sej se ve, da sem na te prizore jst nora skratka:bolj ko je noro zgoraj, bolj se nori spodaj.... x:Dx chista kabala... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 itak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 za tiste, k s(m)o nori na nore prizore http://shrani.si/f/3/KK/8nvl8hr/clouds1213.jpg Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BITLEZ 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 js pa ker živimo na hribu (pa je okol sama ravnina) se zlo daleč vidi in vsak dan si zapisujem njihove oblike(v 1 uri 2-5 oblik) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 http://shrani.si/f/r/px/r0d10po/p9153930.jpg xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 http://shrani.si/f/2J/TN/2soBgn23/p9153807a.jpg Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Hej, boris. Lepo te je videt vsake tolk časa. Pa lepe fotke so, ful. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Hvala enako Pika Pikica! Lepo nedeljo in uživaj jesen! Lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2007 Prijavi Deli 23. september 2007 tole niso glih oblaki ampak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 oblaki v jutranjem soncuisto sori, ne znam drugač dat gor kot v obliki linka Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 ja! prav vse! Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 http://alan-new.moj-album.com/slike/4320627/UrLHAPvHTBqf2_qv.v.jpg Škoda le, ker se vidi tista električna žica... Ko sem fotografiral, je nisem videl. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 nič hudega, itak še moramo zradirati tisto "moj album..." Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Tisto pa na Mojem albumu dodajo... Imam pač tam nekaj fotk in linkam tja. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 7. november 2007 Prijavi Deli 7. november 2007 Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.