borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 kake hude slike oblakov!!! uaaaaaaaauuuuuuuuu Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Kroko, ti jih pa najdeš! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Tale me spominja na jezen obraz! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Tik pred točo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Nevihta v akciji! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 In še oblaki, kot nežni puhasti valovi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 O,Boris hudo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 pa res Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ..pa tudi sedaj je bilo kar fajn treskanja in močan naliv, hm, v parih minutah padla temperatura za 15 stopinj, še dobro, je šlo naprej... :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Tako dostikrat mi vidmo, zjutri ko se peljemo v službo, pa se sonce zbuja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Ja, so prednosti najinega ritma. več utrinkov, več prebujanja sončka, več živali Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Bil je običajen oblačen dan. Oblaki, zakaj mi skrivate sonce, sem se spraševal cel dan. Zakaj mi skrivate barve življenja, ko sonce ne sveti v svojih mavričnih barvah? Na gori sem, pravi čas za slovo od dneva. in takrat so oblaki pustili, da sonce posveti pod njimi.Nekaj časa je bilo nebo oranžno, nekaj časa rdeče, potem spet rumeno in na koncu violet. Samo zeleno ni bilo. Pardon! Zelen je bil košček neba žez dan proti severu, trkizno zelen. Nemogoče je gor zbasati vse fotke vseh barv, ki so se prelile v nekaj minutah. To je samo ena od njih. kolikor se zdi kičasta, barve so zares bile tako močne, emocije pa tudi. Ponedeljki so nekaj posebnega, četrtki pa tudi. Ne pozabimo, da so lahko tudi torki, pa srede in petki, pa sobote in nedelje. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 uau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 9. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2005 Ste mogoče danes kaj pogledali v nebo?Tako čudovito razcufani puhki vate razmetani tam gor na svetloplavi modrini,kako mi je žal, da danes nisem videla sončnega vzhoda Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ste mogoče danes kaj pogledali v nebo?Tako čudovito razcufani puhki vate razmetani tam gor na svetloplavi modrini,kako mi je žal, da danes nisem videla sončnega vzhoda Jaz sem jih , pa me ni nič zeblo na minus 13, res čudovito nebo, čudoviti oblaki , ti puhki so pripeljali veter, jutri pa še dež, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.