Skoči na vsebino

Kraj rojstva

RAKICA

Recommended Posts

U, sori, vsespoštovano ljudstvo foruma, malce sem površna, pa še kar se mi vedno tako mudi, ker bi odgovor takoj in zdaj (o, ti ovenček, ti..)-

nekdo se rodi na enem delu sveta, pol se pa preseli na drugega- pri risanju charta uporabimo......katere stopinje ?!

Hvala in lp

(admin-hvala, ker se spet lahko logiram tle sm, je blo kar neki časa brezuspešno..) xDDx

Deli na socialnih omrežjih

(admin-hvala, ker se spet lahko logiram tle sm, je blo kar neki časa brezuspešno..) xDDx

Rakica!!! POzabila sem te obvestiti - nekaj vas je spreminjalo svoje zadeve osebne, pa potem niste potrdili. V tem je samo bila finta.

Tako ste nekateri bili kar 'na cakanju'... x?x

Potem sva zadnjic tole pregledala in je Mitja osebno vsakega posebej ponovno potrdil.

Me veseli, da ti je uspelo in da si sploh sla preverit. x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A je kdo že slišal za astrokartografijo, s to astrološko tehniko se da ugotavljati, kje se človek bolje počuti, na katerem predelu sveta?

Vse dobro.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

V bistvu tudi jaz zelo malo uporabljam to znanje. Vendar sem imela ne davno tega stranko, ki je odhajala v Ameriko in me je prosila, če ji pogledam kako bi se tam počutila.

Seveda se uporabila več načinov preverjenja. Pogledala sem njeno natalno karto v odnosu do karte neodvisnosti Amerike in v odnosu do karte mesta kamor je šla. Vendar sem uporabila tudi kartografijo, in računalnik mi je izrisal, da gre ravno preko mesta v katerega je šla linija Luninih sečiš, takoj sem vedela, da bo to potovanje zelo pomembno, kajti to mesto je na nek usoden način vezano nanjo, in tem bo res lahko spoznala ljudi, ki bodo imeli pomemben vpliv na njeno življenje. Tako nekako. Vendar imam malo priložnosti to tehniko uporabljati.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Hvala lapa vsem za odgovor,

če greste na astrodienst, moj astro-majhen kvadratek skrajno desno v zgornjem vogalu, se odpre polje in v zadnjem razporedu imate tudi karto sveta, kjer piše vse o vašem potencialnem uspehu v bivanju na določenem mestu na svetu.

A je kdo že slišal za astrokartografijo, s to astrološko tehniko se da ugotavljati, kje se človek bolje počuti, na katerem predelu sveta?

Vse dobro.

Slišal, slišal Mihela

Vsak konec sveta ima svojo - drugačno energijo. In seveda tako tudi vsak človek.

Vendar pa se ni potrebno vedno preseliti na drug konec sveta. Niti vedno na drug konec dežele.

Včasih je dovolj, da se sprehodimo na drug konec hiše. Poskusi.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

V bistvu tudi jaz zelo malo uporabljam to znanje. Vendar sem imela ne davno tega stranko, ki je odhajala v Ameriko in me je prosila, če ji pogledam kako bi se tam počutila.

Seveda se uporabila več načinov preverjenja. Pogledala sem njeno natalno karto v odnosu do  karte neodvisnosti Amerike in v odnosu do karte mesta kamor je šla. Vendar sem uporabila tudi kartografijo, in računalnik mi je izrisal, da gre ravno preko mesta v katerega je šla linija Luninih sečiš, takoj sem vedela, da bo to potovanje zelo pomembno, kajti to mesto je na nek usoden način vezano nanjo, in tem bo res lahko spoznala  ljudi, ki bodo imeli pomemben vpliv na njeno življenje. Tako nekako. Vendar imam malo priložnosti to tehniko uporabljati.

Super, Mihela

Dobro je, da se tega lotiš.

Res je, da se da le malokrat uporabljati znanje za dolga pototvanja ali celo selitve.

Morda pa bi naredila testno karto za nekaj različnih primerov za letošnje leto - recimo za mesec avgust - ca sredino avgusta. Me prav zanima, za koga je tedaj ugodno.

Namreč. Devetzvezdni KI je metoda, ki se ukvarja tudi s smeroslovjem. In prav gotovo je res to, kar si ugotovila. Smer in čas potovanja - posebej selitve, sta zelo pomembni.

Sicer pa, kdo pravi, da to velja le za velike razdalje - potem pa lahko svoje znanje uporabiš bolj pogosto!

Vse dobro, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...