Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ola boris, ; ) bradica lepo tole ;) mačo ... hehe, boš moral kupit mal večjo posteljo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

O, Boris - pa si res totalen Ribak... :)

V bistvu sem si te malo drugacnega predstavljala (predvsem nekako 'starejsega' in resnejsega). :8):

Ampak si kar 'tapravi', prav ceden tipcek! x:)x :palec:

Hehe, venere se bodo limale! :)

(a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?) x:o)x x:Dx x:Dx x:px x;)x

Janja, ceprav imas pac prav (ker je to pac res, vedno sem cisto drugacna na vsaki fotki, in tudi drugacna kot jaz v zivo, nekako, tako da je res tole hecno pri meni) - je pa res, da je logicno, da je NAJVEC, ce je najvec tudi dejansko.. x:o)x

Ker sem namrec postnila po mojem ziher kakih 15 slik, vsaj... tako da ni cudno...

... ker ce das eno sliko, si tak in ciao. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala Marsa x:Ix !

Saj ni kaj, takšen kot sem sem, saj sem zadovoljen z svojo pojavo x:)x , špohtel pa tudi imam, če bo treba x:Dx ....resen sem mogoče deloval bolj zaradi modrih misli, če je treba, pa tudi znam biti..... x;)x x:)x

Sončk, po mojem je fotka prevelika(ni nujno na oko :eek: , preimenuj jo v JPG, pa bo mogoče šlo).

Lep dan vsem x;)x :palec:

borism pravi:
resen sem mogoče deloval bolj zaradi modrih misli, če je treba, pa tudi znam biti..... x;)x  x:)x

Sem imela glih te dni v mislih, da si postal malo bolj gostobeseden xokx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

borism pravi:
Sončk, potem pa mogoče ne znaš poiskati bližnjice do nje...a si dala "prebrskaj" in jo poiskala na svojem PC-ju?, po mojem bi moralo uspeti, ker ni prevelika, kar poskusi, če ne pa zbriši...lep dan, Borism  x;)x  :palec: 

sm že 3 krat, pa ne gre :o|o:

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

pritisnem komentiraj x:Dx , potem komentiram...in pritisnem Browse, najedm slikco med svojimi dokumenti dam OPEN in potem objavi komentar...in nič se ne zgodi...oz. je videt samo moj komentar brez slike xrolleyesx
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Ko jo najdeš, pritisni z miškinim dvoklikom in objavi komentar= pri meni uspe!!...če bi bila prevelika, bi ti itak z rdečim napisalo, da objava ni možna, itd...tako še poskusi, če ne pa postavi spodaj v temi "vprašanje uredništvu" tole vprašanje, pa bo Marsin Mitja razjasnil zakaj ne in kako naprej...lep dan x;)x :palec:

Citat
(a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?)      

;) :palec: sem zadnjič razmišljal naglas, z enim frendom tkole, hja, kao saj v bistvu ribice so najboljše bejbe, za njega, pol sem še mal razmišljal, v bistvu so ribice na sploh najboljše bejbe, zdaj to tipih se nisva pogovarjala, sam vrga no se prav čudim kako da nikol še nisem bil zaljubljen v ribico ;) sicer pa zdele eno poznam ;) ajd škoda da je ravno iz španije,... hehe, kje se ponavadi zbirajo lepe mlade ribice (pa ne mi rečt da na LNF.. ;) hehe )

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

El Nino pravi:
  Citat
(a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?)      

;) :palec: sem zadnjič razmišljal naglas, z enim frendom tkole, hja, kao saj v bistvu ribice so najboljše bejbe, za njega, pol sem še mal razmišljal, v bistvu so ribice na sploh najboljše bejbe, zdaj to tipih se nisva pogovarjala, sam vrga no se prav čudim kako da nikol še nisem bil zaljubljen v ribico ;) sicer pa zdele eno poznam ;) ajd škoda da je ravno iz španije,... hehe, kje se ponavadi zbirajo lepe mlade ribice (pa ne mi rečt da na LNF.. ;) hehe )

x^x x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

borism pravi:
Dobro jutro... x;)x

Lepo Boris x;)x x:Dx .. sicer sem se te pa taksnega predstavljala.. simpaticnega, neznega na pogled ... :flower:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...