Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

hja nekatere so izzivalne tudi v smucarski opremi pa tko naprej..., hehe :) ... se zgodi kaj češ...

he he, tebi so ze fse fotke izzivalne zadnje case ne x:Dx x;)x hi hi...

kolk si smesn, skor tolk k jest x:Dx x:o)x x:Ix x:Ix x:Dx

moja je, ne moja je, ne ne moja je, ne ne ne moja, ne pa ni, moja je, ok no, tvoja x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

joj čeprov sm še novinka bl kt ne sm se odločila da bom objavla svojo fotko...sam lejga zlomka:fotka je prevelka in bi jo mogla zmanjšat u photoshopu, ker pa jst tega nimam sm čist zgublena in sploh nevem kaj naj nrdim.pleas help! :xx!:
Desparta da beleza!!!

odpreš jo s paintom, (slikarjem) in jo tam pomanjšaš, ala takole, odpreš, pol image->strech and skew-> zmanjšaš za poljubno število procentov... in pol shraniš po možnosti z novim imenom (da obdržiš zase vso kvaliteto...) ko shranjuješ shrani v jpg formatu.... to narediš takole...

file->save as-> spodaj pogledaš maš eno oknce, save as type, in tam klikneš in zbereš jpeg..., pol pa se s tem igraj dokler ne dobiš želenega rezultata....

zdaj pa nazaj k prijetnim stvarem ;) uuu TinaL

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jooooj, hvala vsem za komplimente! xredx

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

joj jst sm čist zblojena!tole ne deluje čist tko k bi mogl!

ahja roxanne, prva je za višino druga je za širino, še širino moreš zmanjšat pa bo ;) hehe (ops pozabil omenit)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:)x x:)x x:)x

bravo Candlelight, vidiš pa ti ne bo potrebno pričeti s kvačkanjem.

Ful dobr, boš še koga naučila?

Na www.viaree.com pa zelo,zelo dobr zgledaš, sicer zelo poslovno, ampak pohvalno!

:palec: :palec: :palec:

TinaL, upam, da si res zadovoljna, OK, bilo mi je v veselje x:Ix

Candlelight, vidim, da ti je uspelo :palec: , saj nisem sploh dvomil, da ti ne bi, super si na obeh fotkah x:Ix

Se bom moral v takšni prijetni družbi "gospodičn" in "dam", ponovno malo bolj zresniti in vrniti k modrim mislim , da mi ne bo kdaj nerodno x:Ix .

Lep dan pa želim prav VSEM 1973 prijavljenim lunatkom, kot tudi vsem gostom x;)x :palec: .

Ohoho, bravo, punce!!!!!!! x^x x8Dx x:Xx :palec:

Dbest, ko imamo toliko fotk ze. x^x

Punce vodimo. x:)x x;)x

Pa kar po vec ste dali, kul...

Res, mega se mi zdi. :2src: xcivx

Tinal - a si rekla nekje, da si Skorpijon (ce sem si prav zapomnila oz. med tolikimi Tinami... :)) - no, videti si ze.

Candlelight - koncno ti je ratalo, kul! :vio: Prav taksno sem si te predstavljala! xcivx x:Xx

Nino, studentek. x:)x :2src: x;)x

Sonck - si res simpaticna! :2src:

Res pisano, pa same kul face. x;)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...