free 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 hja nekatere so izzivalne tudi v smucarski opremi pa tko naprej..., hehe ... se zgodi kaj češ...he he, tebi so ze fse fotke izzivalne zadnje case ne hi hi... kolk si smesn, skor tolk k jest moja je, ne moja je, ne ne moja je, ne ne ne moja, ne pa ni, moja je, ok no, tvoja free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Prikupna TinaL, mi je dovolila, da vam jo predstavim.....1/2 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Mislim, da sliki dovolj povedo!.......pa še druga njena 2/2! Tinči, mislim, da bo OK, če ne povej! FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roxanne: 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 joj čeprov sm še novinka bl kt ne sm se odločila da bom objavla svojo fotko...sam lejga zlomka:fotka je prevelka in bi jo mogla zmanjšat u photoshopu, ker pa jst tega nimam sm čist zgublena in sploh nevem kaj naj nrdim.pleas help! :xx!: Desparta da beleza!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 odpreš jo s paintom, (slikarjem) in jo tam pomanjšaš, ala takole, odpreš, pol image->strech and skew-> zmanjšaš za poljubno število procentov... in pol shraniš po možnosti z novim imenom (da obdržiš zase vso kvaliteto...) ko shranjuješ shrani v jpg formatu.... to narediš takole... file->save as-> spodaj pogledaš maš eno oknce, save as type, in tam klikneš in zbereš jpeg..., pol pa se s tem igraj dokler ne dobiš želenega rezultata.... zdaj pa nazaj k prijetnim stvarem uuu TinaL Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roxanne: 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 El Nino....hvala za tole razlago...upam da bo zdaj delovalo! Desparta da beleza!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Borism, najlepša hvala za predstavitev Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Tinal se mi zdi da takšno nežnost izžarevaš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roxanne: 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 joj jst sm čist zblojena!tole ne deluje čist tko k bi mogl! Desparta da beleza!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 še bolj resno me pa vidite na http://www.viaree.com BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 El Nino Po tvoji zaslugi, mi je ratalo tole gor pripeti, prej mi ni in ni šlo Thanks BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 in tule mi je všeč pogled...pisana druščina smo mi ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Jooooj, hvala vsem za komplimente! Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 joj jst sm čist zblojena!tole ne deluje čist tko k bi mogl! ahja roxanne, prva je za višino druga je za širino, še širino moreš zmanjšat pa bo hehe (ops pozabil omenit) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dreams 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 bravo Candlelight, vidiš pa ti ne bo potrebno pričeti s kvačkanjem. Ful dobr, boš še koga naučila? Na www.viaree.com pa zelo,zelo dobr zgledaš, sicer zelo poslovno, ampak pohvalno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Super fotke od super ljudi! Candlelight, na www.viaree.com pa si me skoraj šokirala! Sem mislila, da si tista na levi, potem pa sem k sreči opazila, da si tista na desni... Dobro zgledaš tudi resna, nasmejana pa sploh ! Bravo, folk! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Wow, mega. Kristalka, super, da si tole odprla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Madona same lepotičke na fotkah, vauuuuuuuuuuuuuuuuu .... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 TinaL, upam, da si res zadovoljna, OK, bilo mi je v veselje Candlelight, vidim, da ti je uspelo , saj nisem sploh dvomil, da ti ne bi, super si na obeh fotkah Se bom moral v takšni prijetni družbi "gospodičn" in "dam", ponovno malo bolj zresniti in vrniti k modrim mislim , da mi ne bo kdaj nerodno . Lep dan pa želim prav VSEM 1973 prijavljenim lunatkom, kot tudi vsem gostom . FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Vuuuuuuuuf .................... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Ohoho, bravo, punce!!!!!!! Dbest, ko imamo toliko fotk ze. Punce vodimo. Pa kar po vec ste dali, kul...Res, mega se mi zdi. Tinal - a si rekla nekje, da si Skorpijon (ce sem si prav zapomnila oz. med tolikimi Tinami... ) - no, videti si ze.Candlelight - koncno ti je ratalo, kul! Prav taksno sem si te predstavljala! Nino, studentek. Sonck - si res simpaticna! Res pisano, pa same kul face. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Once more... TinaL Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Super si....uspelo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Super si....uspelo All thanks to you... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Wow, mega. Kristalka, super, da si tole odprla. Yeah, nism si misla, da bo kr 30 strani.............naj raste, naaaj Ej, vsi ste fuuul luštni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts