Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Sanjalica  :palec:

Ma jst tud zarad službe najbolj nisem dala fotke gor.. in pol vidjo kolk visiš gor lahka, pa kdaj in vse osebne fore, pa to nč ne smeš komentirat.

No, nis tak sproščen kot inkognito. Jst štekam. Ha kak so kozoroginje zategle.. x:Dx

x:Dx x:Dx x:o)x

a tis tut kozorog?? :eek: xrolleyesx

sicer pa why not, sej so mi kozorogi ze mal vsec ratal x:Dx x;)x x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hecno, tole... na večini fotk ali delam nemogoče grimase x:o)x  ali pa se držim kot kup nesreče :inocent:

Tale je pa sneta z ene gasilske (tenutno nimam nobene 'normalne')... pol ure čiiiiiiiiis, pol ko maš ša poln kufer vsega, te pa pritisnejo x:Dx

JA!!! men gre to tut na k. , k cakas pa cakas, kt da sm model al pa da bi se mogu naucit pozirat.

enkrat me je en tip slikal k sem jaz v svojem naj-elementu z 18576 km na uro drvel z mojim ''roys-bicyclom numero1'' po poljanski do stare lj.,..

ali celo iz trznice proti domu v nasprtono smer... in je tipo pac ujel trenutek ce temu recem DUHA!! - nekaj naravnega, nep pozerskega v elementu zivljenja.

docim pa caakanje :sori: :sori: ...

ha, mogoce si pa bolj ognjena tud ti!??

... pol ure čiiiiiiiiis, pol ko maš ša poln kufer vsega, te pa pritisnejo x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

Coccinelle - zanimivo - mene na tej fotki spominjas na Daisy (ona pa je Lev/Riba - a nisi ti Riba/Lev ali Riba/Strelec?).

Lustna fotka, res pa nekam kiselkasto gledas, a si vseeno fajn gor. :palec:

Sploh pa je fajn, ko si dala fotko. x^x x8Dx :palec:

Ne pa tko k... :o|o:

x;)x

pravzaprav res;

najprej sem pomislil na matejo, potem pogledal blizje na pac njo in potem na daisy. x:)x x:)x

Coccinelle - zanimivo - mene na tej fotki spominjas na Daisy (ona pa je Lev/Riba - a nisi ti Riba/Lev ali Riba/Strelec?).

Ja, Riba/Strelec z luno v Dvojčkih x;)x - čisto nestalna x:Dx

hja, aja, torej riba kakor jaz, z merkurjem v vodnarju kakor jaz - ni cudno da ljubiva english language!!! :2src: :2src: :2src:

le moj asc je v levu; torej zate je english se bolj IN, kar se vidi!! :palec:

(to pa tudi imas, pa se riba 'pomaga' tule - strelci in ribe so po defoltu dolgonogi).

al pa leponoge... x;)x hm ka pa dvojčice? hm hm te majo tud dabest nogice, zgleda da je to dokaj nestalna zadevšna....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:) x:Ix

Ja, zelo... (mi pasejo), sam sem grda na fotki, pa bo treba ponovit, tolk sem pa ze necimrna...

Noro pasejo k sminki (elektrored, seve x;)x x:o)x).

Potprljot, pliz.

Bom dala, ce sem obljubila?!

Iz istega razloga sem tiho tudi v temi zahvale (ker pol bo treba pac s fotko na dan). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

al pa leponoge... x;)x hm ka pa dvojčice? hm hm te majo tud dabest nogice, zgleda da je to dokaj nestalna zadevšna....

to tudi drži! dvojčice mamo ful lepe noge xflirtx (to mam po mamici. je bla zadnjič pri šivilji in ji je rekla, da ima manekensko postavo x:Xx ) kaj vse lahko iz horoskopa izveš ...

mejte se radi....

Joj sorchy Dvojcicam - ampak saj tega ne iscejo tle, v Horoskop in videz pa sem ziher rekla oz. vkljucila tudi Dvojcice. :)

Saj pa pravi el nino, to je se bolj kompetentno mnenje... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sm Sanjalico zamudil :V: ......jo pa čisto razumem. x:)x x^x

Coccinelle, kdaj se greva biljard učit? :vragec: x:px x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:Dx x:Dx ...........ni treba........ x:Dx x:Dx x:Dx ...........je že po postih opazit, da sem amater............inštrukcije so za tiste, ki so mal bol nadarjeni................. x:Dx x:Dx x:Dx

sicer pa............kdo ve, a bi mi bil inštruktor všeč...........hmmmmmmm......slikca x?x :eek:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Sodnik pa bo ja kavalir, ne  x;)x  x:o)x  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Cist se vam je ftrgalo dans al kaj?

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...