Sončna Vila 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Hihi Mushi si pa kar prav ocenila za tisto drugo fotko... je bila nekak tako: "Daaaaaj že slikaaaaaaj, kdaj boš nooo? " Drugač me pa ne preveč hvalt, ker že itak letim med oblaki.... Nino, potem se prostovoljno javljaš na mesto sultana al kako? No daj hitro še kakšno tvojo zdajšnjo fotko naredi, da te vidimo, latinota A, a, a...? Jaz bi pa še kakšne fruge lonatke in luntakice vidla... dajmo folks Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 ...ja, strah........za vas :OO!: ..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 ...ja, strah........za vas :OO!: ..... Hihihi... Nč strah bit, sej smo že velike punce A ne, bejbe?!? Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Jaz bi pa še kakšne fruge lonatke in luntakice vidla... dajmo folks Sončna Vila Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Jaz sem na desni. A kdo vidi Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 ....jaz pa na levi. ....Si me rešu, ko nimam digitalca Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 A nemoj da se ljutiš drti Hari ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 ...ma ne......on stalno ljut ....a voleo bi biti kjut Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Evo imam ja dobru domaču rakiju, prepečenica. Bogami dobra je ova, ljuta, vrlo ljuta. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Volk in Mick, ostajam brez besed... čist huda fotka Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Kaj šele, ko prideva bliže.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Volk in Mick, ostajam brez besed... čist huda fotka Sončna VilaAmpak Sončna Vila, tista fotka ki si jo objavila, si po izgledu strašansko zelo podobna eni moji kolegici. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Kaj šele, ko prideva bliže.... Hehe z rakijo v roki . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 In pol se clovek se cudi da smo lunatiki na slabem glasu, kar se tice slikc... ej Mick, bos pa ja kaksno z dolgo frizuro zbacu ven iz 60ih, (Mick J.)... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Drugače tista fotka je slikana pri sestopu iz Kamniškega Sedla, smo laufal po melišču, ampak ne vem če je bil Mick zraven, aja sem preveč rakije spil da se tega ne spomnem. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 In pol se clovek se cudi da smo lunatiki na slabem glasu, kar se tice slikc... ej Mick, bos pa ja kaksno z dolgo frizuro zbacu ven iz 60ih, (Mick J.)...Ja......točno to sem imel v planu ....ampak svojo in bolj iz let okrog 85 ....ko naštudiram kako to izvest.....pa jo prpopam......ono s čupo, ja... ...pa iz mal bliže kot je ta z Volkcom Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 prou! potem bomo pa fsi lunatki popal slikce iz vrtca, OS, faxa, vojakov, frizerjev, pokopalisc, pa se od mame pa ate, pa fse zlahte povprek, pa daljnih prjatlof... :xx!: ma sej, why not prouzaprou , naredimo people foto galery pa uganjujemo kaj je kdo po znamenju in se zravn zjokamo od neizzivetega pricakovanja uvideti svojo duso trojcico! ha ha ha potem pa se vklenemo med stene prostora kjer stoji nas PC in zaradi razocaranja negujemo ter pomirjamo svojega notranjega froca. :xx!: in ko se ta pomiri, je pripravljen na nove buske; najde novo upanje in se ponovno vkljuci v tok necesa kar z dnem in dnem postaja manj zanimivo, z manj energije in manjsim voljnim dodatkom energije. ker hkrati ne vidi podane dnevne preprostosti. Konec koncev, kakor je nekdo povedal: 'sem se vsaj zabaval v casu mojega zivljenja'. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Pa vas nč ne brine recimo da gre kak nadrejeni na net.. pa slikco zagleda.. in cel kup postov med delovnim časom.... Ma jst je že ne bi gor dala......Eni nimamo tovrstnih težav ... ker tega ne počnemo med službenim časom funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Kaj sˇele, ko prideva blizˇe.... ja sas dosti dle ne bi mogla bit videna....! mick, cisto tak si, kot sem si predstavljala.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 mick, cisto tak si, kot sem si predstavljala.... ....pa sem ti všeč? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 seveda....zdravi poba, kaj mi ne bi bil vsec! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 to sem cakal, ja, ajd zdej pa ugante kaj so tisti trije tipcki (lahko pa tisti ki ne veste (posteno prosim) tudi mene ugibate), naslov slike je kao precedniki, so se boljse, ugibat je treba pa a) horoskop posameznikov namig vsi smo razlicna znamenja ja tud ascendente vem.... tko da lohk tud to ugibate... keri je moj best frend,c) keri ma tak horoskop kt moj najmlajsi bratec (se ujema v soncu luni in asc)d) Imena posameznih oseb.. hehe kdor mi pa to zadane, mu pa dam kako konkretno nagrado...e) Imena njihovih soplesalk... haha, kdor mi pa se to zadane, mu/ji posvetim zbirko pesmi... f) še kaka dodatna stvar ki jo kdo ugane, kar na plan... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Hja, iz pesmi, kako je "What's your sign" See the man, over there. He's a Leo,check his hair. Virgo eyes. Aries smile.I like the Leo. Check his style.When the night, is good and clear.I hear a whisper in my ear.If yout follow the Northem Star.You will always know, just where you are. To je pa to, ja, legendarne stvari, k se pop zvezdice vedo o njih, Aries smile, ne mores zgresˇit, sploh ce dodas se to, da je ta komad napisala strelka.... strelke mamo rade aries smile, zelo zagotovo! pa leo style tudi ni zanemarljiv Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 jaz bi tudi rekla, da je prvi z leve tehtnica...za drugo pa tezko recem...a ni nobene ribe vmes?! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 a fotka je pa z berme 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts