Aira 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Michelle & Kristalka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 heh, ampak bobnov ne bi blo brez birme...(finance :o|o: ) to pa jaz ....res luštkana navihanka Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Kaka cort pupa, Kris Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Michelle...prov lušna bejba si... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Pishuka, en dan ali dva me ni okoli, pa ful novih fotk! Flegma - hehe, metalc al kwa, kul, pa se bend si dal! Aira - nove fotke, kmalu me bos prehitela (ce me ze nisi ) - imas cisto pravilen obraz al kaj, iz vsakega kota si enaka (lepa)... Kris - o tebi sploh ne bom izgubljala besed, saj te skoz hvalim, samo si pa res luschy..... Michelle - prav lustna, nezna, presenetila si me, ker zaradi ikone sem si te predstavljala nekako bolj... hm... spicasto. (pogumna, dbest da si dala, ker vem da si malo sramezljiva sicer... ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Oh, kok ste luštne vse ... Po dolgem času spet malo pogledal ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Kristalka ti bi lahko komot bla fotomodel superfotka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Kris ne morem prehvalit štajerk... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Meni se tudi dopade Flegmova band slikica, sem mislila, da so prvo Pop Design ...pol pa vidim, da je najbrž samo isto obdobje. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Bi rekel, da ste vsi sami nakladači, pa ne fotk! :xx!: Ali ima smisel v temi Fotke, naše, potem je pa gor sam šodr črk in smeškov? Saj je nemogoče (v primernem času) najti fotko nekoga, četudi vem, da je vsaj nekoč bila gor, ko pa ste spregledali, da je v Čvekarijah mnogo drugih uporabnih tem? Kot sem rekel, brez fotke ni kaj nakladati! Zato ena današnja silka ob moji oglasni deski: Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 sej je vredu...zdej si vsaj predstavljamo s kom govorimo... zarad narastka pa ne skrbet...lej na mojo ikonco kok ga mam js... a zdaj se že otroci barvajo? u mater kam gre svet, zato pa 10 letnik zgleda 18 bemu, pol pa 20 letne babe zdelane k 40 letne :xx!: kok sem jez vesela...da takih negativnih pljuvačev nimam okol sebe v realnem svetu... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 začetek pivske kariere..........šmukice Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ............... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ........................ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ...................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ...................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 hahaha drink it up! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Šmukica luštkana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ooo....kaj pa imamo tukaj nekaj po mojem okusu. aira tut ti si po mojem okusu..............HHHHHHmmmmmmmm.........sam veš kva ..........te bom najprej pokusu da bo bl zihr da si po mojem okusu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ful luskana, dbest!! Samo nekaj - vem da sem najbrz iz kontexta, samo nimam casa zdaj brskat - namrec ne stekam tegale...Smukica je oseb(ic)a, ki je forumovka (se spomnim imena) - nikjer ne vidim njenih komentarjev (v tejle temi), pac pa je Flegma objavil fotko Smukice. Kje si jo dobil in... hmm... Smukica je zelo mlada, takorekoc se otrok...Morda si njen fotr - samo jaz tega ne vem (ne mroem vedeti, tu tega nisem razbrala, morda pa le nisem bila dovolj pozorna?) - v tem primeru je vse OK, jasno in se opravicujem za gnjavazo...Samo - moram se pac vtaknit, 'branit' pravice otrok... tako nekako. Fotke so delikatnejsa zadeva kot komentiranje z nickom...Morda nekaterim starsem ne bi pasalo (in jih povsem stekam), da bi videli fotkice svojih hcerk, ki se valjajo tam nekje na enem odraslem forumu, po moznosti se kaj pomanjkljivo oblecene ali kaj takega...Tako da - vedno morajo v primeru zelo zelo mladih nekaksen blagoslov dati starsi. Tako je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Hočeš videti tudi mene? Eno devico/strelko/levinjo? Maybe tomorrow.today...come on x!x Ne morem, ker sem v internatu. Jutri popoldne grem k tipčku, bova zrihtala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ne berete dnevnika?Macona se je skregala s tipom in tako ne smao da ni fotke, je se slabe volje in zalostna... ne je zdaj gnjavit s fotko prevec... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 marsa nč bat ............jaz ata........šmukice in tashyke in ...........ups Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ne berete dnevnika?Macona se je skregala s tipom in tako ne smao da ni fotke, je se slabe volje in zalostna... ne je zdaj gnjavit s fotko prevec... uh spregledala. Flegma- izgleda da je to v družini.. tudi majica me je vabila v svojo kamrico... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 OK, hvala za komentar, Flegma, pa brez zamere. saj se mi je zdelo, za Tashy (iz komentarjev in tkole), samo zdaj pa Smukica? Potem me je pa vse skupaj zmedlo in zdaj kar en flegma, ki neke tamale tle po forumu preganja! Prav, da poves, po mojem. Lustni ste vsi, v glavnem in kul, da ste dali fotke...Ti tak mladosten in tole, pa dve taki bejbi! Complimenti! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts