majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Flegma- izgleda da je to v družini.. tudi majica me je vabila v svojo kamrico... odločno zanikam kakršna koli lezbična nagnenja... :xx!: vidva pa kr... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 hvala marsa................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 hahahaha.......majic@.............ne vem .............ne vem........klele se drugač govori...........hehehehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 dej... :xx!: boli me kaj se govori...kaj se je govorilo...kaj se bo govorilo... :xx!: A ni kašnga druzga foruma zate? majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 a si slišala ajra kva je majic@ rekla.....................midva morva kr!!!kar je rekla je rekla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 bi te povabla v svojo kamrco... x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 če bi bla tip...pa nisem majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Evo se ene moje, ki je se ni bilo - je fotka fotke, ni glih kvaliteta.Pred kakimi 15-18 leti, s crnimi lasmi, ko DJ-am v K4. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Marsa čist drugačna ....Flegma .....Majica, na kateri forum pikiraš FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Boris, jasno ce je pa tolk stara, pa crne lase imam gor... pa itak sem vedno drugacna, to je edino, kar je stalno na vseh mojih footkah... Pac ena fotka... je bila ravno nekako najbolj jasna (), pa sem dala to, imam eno s chupo totalno, ko chukasto gledam kot sova, pa je vsa shajnasta, nic se ne vidi, brez veze. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Si mi Marsa na novejših, ti pa izkušenejša, bolj všeč, si menda kot rek o vinu... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 To je pa lep kompliment zenski: "z leti se boljsas...vizualno " Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 O Boris... (mi je enako rekel saso Hribar - pa so morali skenslati :xx!: - ker niso SMELI GOVORITI O VINU!!!!! A si mors predstavljat to!!!! (RA oddaja, intervju, je zacel s tem, so rezali, odvetnik zatezil... - da ne sme alkohola, ker je slo ravno za CC pa nismo smeli nic tega omenjati, ravno to je bila v bistvu kao fora... ).... Ribe mi torej ocitno dajejo tak kompliment...Aja. Razen freeja, ki pravi da sem pleksusarka. Aja, Boris - upam, da seveda rdece. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Marsa spet ne verjame ribam :o|o: , sicer pa sem podal osebno mnenje , ja mislil sem na rdečo kvaliteto FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Verjamem, fajn se mi zdi celo. kdo bi si bil mislil, da padam na laskanje, saj nimam nic v Levu? Fajn slisat tole v glavnem, pa tudi sem zadovoljna z izborom... - katero pa? vino?(Zdrepceva krv, ko je ubitacno?) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 definitivno marsa postaja boljša z leti.... no morda to ne ampak definitivno je zdaj boljša kot ko je bla mojih let Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 In vendar sem ravno tedaj imela po 10 tipckov skoz okoli sebe. A si mors mislit? Je pa res, da fotogenicna pa nikdar nisem bila prav posebej - dobro, seveda da od 100 fotk je pac 5 'dobrih'... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 še ena fotka(sem bla srečna da se bom rešla cerkve, ampak sem čez en teden bila povaljena na obhajilo....˝ kristal..neki povem..maš tako frizurco zdele,kot sm je jest imel nekak vedno v šoli...takrat pred leti se je temu reklo pank˝ frizura,danes je to modno in v bistvu se jo zlahka nosi˝tut k birmi obleki.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ja, tole, pa res... hehe... joooj, ...ma ne, ne da se mi... ja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 kok sem jez vesela...da takih negativnih pljuvačev nimam okol sebe v realnem svetu... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 dobro, seveda da od 100 fotk je pac 5 'dobrih'.. z leti znamo obraz nosit, ga znat videt in obdržat .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Gospa prelestna, kaj se je pa vam milega storilo?drumer...celo moje življenje je sestavljeno iz miline...od kod pa torej tako milo dete, kot je Tash... ali pa Šmuk majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 JANAI *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 JANAI *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts