Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Flegma- izgleda da je to v družini.. tudi majica me je vabila v svojo kamrico... x:Dx

:eek: odločno zanikam kakršna koli lezbična nagnenja... :xx!:

x:Dx x:Dx x:Dx

vidva pa kr... x8Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

dej... :xx!: boli me kaj se govori...kaj se je govorilo...kaj se bo govorilo... :xx!:

A ni kašnga druzga foruma zate? x?x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx če bi bla tip...pa nisem x:px x^x

Evo se ene moje, ki je se ni bilo - je fotka fotke, ni glih kvaliteta.

Pred kakimi 15-18 leti, s crnimi lasmi, ko DJ-am v K4.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Boris, jasno ce je pa tolk stara, pa crne lase imam gor... pa itak sem vedno drugacna, to je edino, kar je stalno na vseh mojih footkah... ;)

Pac ena fotka... je bila ravno nekako najbolj jasna (xDDx), pa sem dala to, imam eno s chupo totalno, ko chukasto gledam kot sova, pa je vsa shajnasta, nic se ne vidi, brez veze. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O Boris... x:Xx x:Ix :hepko: x;)x x:px

(mi je enako rekel saso Hribar - pa so morali skenslati :xx!: - ker niso SMELI GOVORITI O VINU!!!!! A si mors predstavljat to!!!! (RA oddaja, intervju, je zacel s tem, so rezali, odvetnik zatezil... - da ne sme alkohola, ker je slo ravno za CC pa nismo smeli nic tega omenjati, ravno to je bila v bistvu kao fora... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx x:o)x ).... Ribe mi torej ocitno dajejo tak kompliment...

Aja. Razen freeja, ki pravi da sem pleksusarka. x:Dx x:o)x x:px x;)x

Aja, Boris - upam, da seveda rdece. x:Xx x;)x :vio: :palec: xcheersx

Picasso

Verjamem, fajn se mi zdi celo. kdo bi si bil mislil, da padam na laskanje, saj nimam nic v Levu? xnckrivx x;)x

x:o)x x;)x x:Xx :palec:

Fajn slisat tole v glavnem, pa tudi sem zadovoljna z izborom... x:px - katero pa? vino?

(Zdrepceva krv, ko je ubitacno?) x:o)x x:o)x x:Dx x:Dx x:px :vragec:

Picasso

definitivno marsa postaja boljša z leti.... no morda to ne ampak definitivno je zdaj boljša kot ko je bla mojih let :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

In vendar sem ravno tedaj imela po 10 tipckov skoz okoli sebe. x:o)x xDDx :8): A si mors mislit? x;)x

Je pa res, da fotogenicna pa nikdar nisem bila prav posebej - dobro, seveda da od 100 fotk je pac 5 'dobrih'... xrolleyesx :o|o:

x;)x x:o)x x:Dx

Picasso

še ena fotka(sem bla srečna da se bom rešla cerkve, ampak sem čez en teden bila povaljena na obhajilo....˝
kristal..neki povem..maš tako frizurco zdele,kot sm je jest imel nekak vedno v šoli...takrat pred leti se je temu reklo pank˝ frizura,danes je to modno in v bistvu se jo zlahka nosi˝tut k birmi obleki..
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ja, tole, pa res... hehe... joooj, ...

ma ne, ne da se mi... ja. xDDx x;)x

Picasso

Gospa prelestna, kaj se je pa vam milega storilo?

drumer...celo moje življenje je sestavljeno iz miline...od kod pa torej tako milo dete, kot je Tash... x:)x :palec: xsmx ali pa Šmuk xsmx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...