Aira 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 mal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 sej res bi mogu rečt bolj al manj s poudarkom na bolj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Tjazy, zelo dobre fotke fotogenične osebe, neverjetno dobro izbiraš motive, pa stojišča, lahko se samo učimo poleg, ko analiziramo tvoje fotke. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Piko, odkod je ta tvoja dobra fotka, ti si pa full aktiven za gore FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 kolk si rekla 23 let maš ne Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 u ful dobr...huda fotka... js bi tut yamaho mela... :o|o: :o|o: :o|o: NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 u ful dobr...huda fotka... js bi tut yamaho mela... :o|o: :o|o: :o|o: Js Yamaho že mam (kitaro) me bolj zanima "nadev"... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 U, dobra fotka Contesa , sorry, ti na fotki, čeprav mi je padel tudi Velebit v ozadju v oko FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Contesa uau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Ane borism....in po vsem skupaj sodeč se je furala nekje na Pagu... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 kopalke 5 Contesa 5 motor 5 pokrajina 3 (bi raje zeleno morje, palme....) Ja kaj čemo... tak je. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Ane borism....in po vsem skupaj sodeč se je furala nekje na Pagu... Točno Majica...ali Rabu FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Same pupe, Janai in Contesa, potem pa Piko uleti za ravnotežje ful športno. Piko kje pa to lezeš? Sem si ogledovala tole fotko...pa mi nekak ne kapne, kje si to bil pred nekaj dnevi. Sanjalica ....se mi dopade tale tvoj način komentiranja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 kopalke 5 Contesa 5 motor 5 pokrajina 3 (bi raje zeleno morje, palme....) Ja kaj čemo... tak je. kaj pa v tem vrstnem redu js sem bolj radikalen... contesi 10 motorju tam 7 kopalke nič posebenga 5 pokrajna huhjej naj bo 2 ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 mesto Pag ni , čeprav če je Pag je v ozadju kar dost zelenja... jaz pa obožujem Pag kamen vroče (kadar sem jaz dol je itak burja, že kar vedo, da bo ko se najavim), na Pagu sem že skoraj bila domačinka, sedaj dve leti ne... je pa zanimivo, da se te ljudje ful zapomnejo, še posebno če šetaš po mestu novembra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 odvisno kje na pagu,k je večinoma poden :xx!: Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 okusi so različni, mogoče je meni všeč zaradi ljudi, dol imam super prijatelje, za svoje so nas vzeli tako oni kot njihovi starši, prijatelji...in ko pridem k njim se počutim nebeško in to prevaga kamenje... se pa spominjam ene plaže, mmmmm, rajsko, sicer pa kdo ve zakaj me tak vleče dol... joj v fotkah jaz razglabljam o popolnoma drugih stvareh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 pa daj kako fotko s paga Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 daš gor sliko enga kamnoloma in je to to Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Hja opij men tud morje ni všeč.. sam če nekomu je en tak kamnit otoček ful všeč, mrit pa ravno zarad kamnov kaj veš, je lepo če človek to spoštuje... sicer pa osebno pag... huhjej, ko je blo moderno it tja smo šli... :xx!: in pol sem sam še ene dvarkat nasedu našim da sem šel z njimi na morje... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 V Kolanu je ena gostilna kjer bodo prav veseli, če boste povedali da ste iz Slovenije, potem v mestu Pagu je menjalnica, ki ima edina napis v našem jeziku (le kdo ima prste vmes ), tam poveste da mene poznate, hehe... potem če so kakršni koli problemi se do župana (kao) Kolana obrnite in se name izgovorite... ne ni samo kamenje, je pa res da so okusi različni... končujem tole debato v neprimerni temi, bi dala fotko mojega zalivčka gor, pa nimam skenerja doma, pa še ne znam pomanjšat... mogoče kdaj drugič Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Kris ne morem prehvalit štajerk... hih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Kris pa dej si že svojo fotko za avtar... da te bom večkrat vidu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 heh , mogoče pa res Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts