El Nino 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 It's a big one huhu komej čakam na tašine fotke je gor tolk dobra...... kitara Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 da vidmo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Juhu...scaner dela...zdaj pa se prpravte... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Contesa..to seveda jaz... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 O, Astra! Contesa - wow! Blagorcek! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Moja najstniška gospodična.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 pa še iz časov...ko je bila pupa... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Stoji tule zraven...in pravi...še tole daj..torej..še ena... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 da vidmo... Astra pred 30 leti... a takrat je zhe bla barvna fotografija 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Pa še ena moja...zdaj sem komaj dobila veselje, pripravite se... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 lej lejtale je pa sam 25 let stara....mislm slika :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 tamala je pa kulska 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Contesa...sam mal...da poiščem... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Pohvalno Astra FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Pohvalno Astra to se pa strinjam.... pohvalno 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 SESTRI 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 A je to kaj čudno Aakhut, verjetno ne brata! nch hudgasm dobu asocjacijo na ene druge sestre 666 zlomkou....tralalaaja...pa she newlook zlomka : tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Pa še Jan.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 kuko ma lohk tko kulski otrok taaaaakooo mamo 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 aakhut..ti priporočam...da tole takoj izbrišeš..to kar sama omenim...je moja stvar...ti pa prav gotovo nimaš pravice... astra hehesm chaku reakcijo :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Pa še ena najnovejša..z izleta...hčerina, da ne bo pomote.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 tako, dovolj za danes... Moja najnovejša je tko že objavljena..te ostale so iz obdobja zadnjih petih let... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Jaz na trajektu! *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 I, Astra, ti si pa mlado dete...Al sam tk zgleda?Ka maš to vikikremo? Al je to tvoja hči... Al sm kej zaj... Aakhut, ti pa gledaš kot da bi ti kdo v golaž plunu Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Devica...tole je moja hči..jaz pa na drugih fotkah... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts