Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Za svoja leta si zlo vroča :D upam da prideš na kak party...

to bo vojna x:Dx x:Dx :palec:

Hja zdaj sem v hudi lokacijski krizi.... primorke očitno niso slabe, v štajerke sem čist :2src:, ljubljančanke pa vredu zgledajo dobr da je vse na eni osi... :D danes grem spet mal na primorsko... ;) še dobr da notranjke pa gorenjke niso nevem kej in da dolenjk sploh ne poznam... x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

za svoja leta :eek: imaš tudi ti fetiš do starejših.

šest mesecev to pa ja ni nič.... in nimam fetiša do starejših mam pa nekaj proti premladim....

:) tisto za svoja leta pa voda na moj mlin k sem tvojih let x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

tudi jaz nekaj proti premladim :eek: verjetno moj saturn v peti hiši. x:px enkrat sem delala v Direndaju v Merkatorju- trgovina z gračami.. okoli naokoli polmeterski poscančki in jaz vmes <_<

tudi jaz nekaj proti premladim :eek: verjetno moj saturn v peti hiši.  x:px enkrat sem delala v Direndaju v Merkatorju- trgovina z gračami.. okoli naokoli polmeterski poscančki in jaz vmes <_<

:eek: hehe no otroci so mi kul... :D (venera v peti hiši) sam bejbike so mi pa všeč od 18 let naprej... x;)x

štekam Nino. meni pa tipi od dvajset naprej. ker do 30 jih lahko vrtim okoli prsta :D . nad trideset že oni mene. nad štirideset je pa tako- jaz hočem modrost, oni hočejo mene. na koncu nihče ne dobi kar hoče. :)

tisto o vrtenju okoli prsta- zeloooo težko se zaljubim. in če ne čutiš veliko, drugi pa čuti.- je potem neskladje- tega pa jaz ne maram. pravzaprav še čakam nekoga ki bi mi spodnesel tla pod nogami :)

štekam Nino. meni pa tipi od dvajset naprej. ker do 30 jih lahko vrtim okoli prsta :D . nad trideset že oni mene. nad štirideset je pa tako- jaz hočem  modrost, oni hočejo mene. na koncu nihče ne dobi kar hoče. :)

tisto o vrtenju okoli prsta- zeloooo težko se zaljubim. in če ne čutiš veliko, drugi pa čuti.- je potem neskladje- tega pa jaz ne maram. pravzaprav še čakam nekoga ki bi mi spodnesel tla pod nogami :)

MA JA,NEVERJAMEM :eek:

Vsaka ovira je priložnost.

a ti nisem šlognu da te bo en čist spodnesu? Ice queen a praviš? hm no pa nič...

Guest sstane
:eek:  x:px  x:px hehe...dvomim.

Pridi na party, če vsi upaš, takih med 20 in 30 bo največ x:Dx x^x

Pravkar izpred objektiva! x:Dx

x:Xx x:Xx :palec:

Tle s pa cist 'ribja', Contesa! xcivx x:Xx

Tamali pa je vrazicek... x;)x :vragec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja,fuul se je potegnil, skoraj 160cm, pa še 12 ni star! x:Dx Hja ve,najbolj mu je všeč kadar skupaj nastopava! xsrcx  x8Dx

Ja, saj normalno, saj ti si ful visoka!!

Imas (vsaj) 178, po mojem... xcivx x:)x

Tim pa tudi - sicer je ze 12, a ima po mojem tudi okoli 160...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kako zdaj, Bobnar?

Od kdaj pa shizis na Ribe? :eek:

x;)x x:px

Astra, zdaj sem sele opazila, da si jih tolk dala - tamala ti je podobna. Ceprav kao ne, ampak jaz vidim podobnost...

(me pa na eni fotki na eno frendico spominjas - Ovnico).

:palec:

Koncno se vec dogaja v tej temi, cestitke vsem za pogum! :palec:

Picasso

Takole.

Odprta je nova tema - FOTKE 2.

Od sedaj lahko fotke postate v 'dvojko'. :palec:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...