Aira 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 za svoja leta imaš tudi ti fetiš do starejših. na LFparty? hmm- raje ne bi. mogoče se pa kdaj prikažem... čez 666let. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Za svoja leta si zlo vroča upam da prideš na kak party...to bo vojna Hja zdaj sem v hudi lokacijski krizi.... primorke očitno niso slabe, v štajerke sem čist , ljubljančanke pa vredu zgledajo dobr da je vse na eni osi... danes grem spet mal na primorsko... še dobr da notranjke pa gorenjke niso nevem kej in da dolenjk sploh ne poznam... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 za svoja leta imaš tudi ti fetiš do starejših.šest mesecev to pa ja ni nič.... in nimam fetiša do starejših mam pa nekaj proti premladim.... tisto za svoja leta pa voda na moj mlin k sem tvojih let Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 tudi jaz nekaj proti premladim verjetno moj saturn v peti hiši. enkrat sem delala v Direndaju v Merkatorju- trgovina z gračami.. okoli naokoli polmeterski poscančki in jaz vmes <_< Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 tudi jaz nekaj proti premladim verjetno moj saturn v peti hiši. enkrat sem delala v Direndaju v Merkatorju- trgovina z gračami.. okoli naokoli polmeterski poscančki in jaz vmes <_< hehe no otroci so mi kul... (venera v peti hiši) sam bejbike so mi pa všeč od 18 let naprej... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 štekam Nino. meni pa tipi od dvajset naprej. ker do 30 jih lahko vrtim okoli prsta . nad trideset že oni mene. nad štirideset je pa tako- jaz hočem modrost, oni hočejo mene. na koncu nihče ne dobi kar hoče. tisto o vrtenju okoli prsta- zeloooo težko se zaljubim. in če ne čutiš veliko, drugi pa čuti.- je potem neskladje- tega pa jaz ne maram. pravzaprav še čakam nekoga ki bi mi spodnesel tla pod nogami Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 štekam Nino. meni pa tipi od dvajset naprej. ker do 30 jih lahko vrtim okoli prsta . nad trideset že oni mene. nad štirideset je pa tako- jaz hočem modrost, oni hočejo mene. na koncu nihče ne dobi kar hoče. tisto o vrtenju okoli prsta- zeloooo težko se zaljubim. in če ne čutiš veliko, drugi pa čuti.- je potem neskladje- tega pa jaz ne maram. pravzaprav še čakam nekoga ki bi mi spodnesel tla pod nogami MA JA,NEVERJAMEM Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 a ti nisem šlognu da te bo en čist spodnesu? Ice queen a praviš? hm no pa nič... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 hehe...dvomim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 hehe...dvomim.Pridi na party, če vsi upaš, takih med 20 in 30 bo največ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Nisem opazil, česa si ne upa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Ampak izjava v tej temi je bila v roku 14 dni od Sstaneta, kam spraviti 30 "divjakov" , za kakšne nas pa imaš ti, tukaj je le bolj duhovni forum FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 lepo simpatična, prijetna, nežna, ma kaj FEJSTam sej ne upam vprašat in poleg tebe je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Mlajši bratec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Se mi je zdelo, da morata biti v žlahti, ko sta si tako podobna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Bratca imam res mlajšega, ampak tole je kar moj sin! sem vedela sej si tud njegove fotke že objavila ane... samo se mi zdi da je zrastel... a ve kako super mami ima Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Poznam moja ima 155 pa še 11 ni stara super sta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Pravkar izpred objektiva! Tle s pa cist 'ribja', Contesa! Tamali pa je vrazicek... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Ja,fuul se je potegnil, skoraj 160cm, pa še 12 ni star! Hja ve,najbolj mu je všeč kadar skupaj nastopava! Ja, saj normalno, saj ti si ful visoka!! Imas (vsaj) 178, po mojem... Tim pa tudi - sicer je ze 12, a ima po mojem tudi okoli 160... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Čas bi bil za sestrici Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Hm ja in pr 13, 173 hehe pa moj bratec Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Kako zdaj, Bobnar?Od kdaj pa shizis na Ribe? Astra, zdaj sem sele opazila, da si jih tolk dala - tamala ti je podobna. Ceprav kao ne, ampak jaz vidim podobnost...(me pa na eni fotki na eno frendico spominjas - Ovnico). Koncno se vec dogaja v tej temi, cestitke vsem za pogum! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Takole.Odprta je nova tema - FOTKE 2.Od sedaj lahko fotke postate v 'dvojko'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts