Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Volk, Mick :wub: :wub: kok sta cort

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, Kristalka, men so pa črni nohti ful  :palec:  x:Dx  Odvisno od okusa - en tip je reku, da ga to ful pali, drug mi je pa rekel, zakaj nimam raje vijolčnih al pa drugih bolj nežne barve.... xrolleyesx

Ej, sej meni tudi!

MOrm nov lak kupit.......ta, ki ga imam zdaj je že malo pocast :o|o:

Nino

dvojček, kozorog, sedi oven

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

stane, ne sodi po sebi x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Eh, ja, se v temi fotke se hoce vedeti - kaj je kdo po horoskopu! :O:

Bejzmo! x:Dx :o|o:

Ostala sem nekje pri Stanetu in Soncni (ta drugi) - Stane - tipicen Bik, trmast, malo kar tako silis, tak kot si tudi na forumu, si pa postenega videza, trmastega, imas vedno svoj prav.

A si pa tudi duhovit - si skratka pases.

Soncna - tvoja druga slika mi je bolj vsec, si zelo rajcik za tipe (saj se mi zdi, da so pa tudi podobno tukaj komentirali nekateri) - tu si totalen Oven.

Na fotki prvi si morda nenaravna, pa zato Vodnarjevski moment (ful pudra ipd).

Take bejbe so tipom vsec - velika usta, sirok nasmeh.

Lezes v cloveka - 100% - tako po Ovnu kot zdaj ki sem videla se drugo fotko...

Zenskam je nekaterim to vcasih zoprno, tipe pa zbega, a jim je vsec.

Dobra macka, 'rajcik' - z eno besedo. ;)

Nino... :o|o:

Ja, so me ze tako nekoc. Tezko je reci zdaj - TO in to so, a lahko pa vidis znacaj, znacilnosti. Morda ne bos postekal Sonca (kaj je kdo po hor.), pac pa ASC - vtis...

Lahko pa tudi planet na MC... ali kaj petega... karkoli pac 'potegne'...

Prvi bi prav tako lahko bil Bik, recimo, Venera mocna, tudi celo Oven bi lahko bil, veckart je takle pomladni nezen videz...

Naprej se mi pa ne da, ker sem vmes ze na vec tem odgovorila...

Si pa Oven, kot - zdaj se nam da tole - vsako postavko skrbno obravnavati. x:Dx x:o)x x:px :o|o: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nino, pa poskusimo. Tvoj best frend je ta , ki sedi. Prvi z leve je verjetno tehtnica,drugi bik, eden pa je vodno znamenje(še razmišljam katero)  

Sem kaj uganila?  

Ko sem prvic bral sem si mislil u vraga vse je pogruntala.... , pol pa aha no niti ne, ni ni, ja uganila si best frenda, keri je, znamenje pa ne....

jaz bi tudi rekla, da je prvi z leve tehtnica...za drugo pa tezko recem...a ni nobene ribe vmes?!  

Jaz bi pa rekel da ni

a fotka je pa z berme  
ne aakhut tud to ne (hehe jst pa birma lepo te prosim), bi me k hudiču vrgli...

Nino

dvojček, kozorog, sedi oven

no baby, nič ne bo

čist mimo,

Meni se pa zdijo same device  

K tolk poudarjam kolk so mi device všeč pa to ane? hehe, če je moj best frend vmes pol ne morejo bit same device... da ne rečem, da tud biki niso, en ma luno, ne povem pa keri,....

Ja, so me ze tako nekoc. Tezko je reci zdaj - TO in to so, a lahko pa vidis znacaj, znacilnosti. Morda ne bos postekal Sonca (kaj je kdo po hor.), pac pa ASC -

Profiji pa ne veljajo... :( hm sem pozabil to razglasit naokrog... :) hehe k sreci, si no skor zadela, ampak ne cist, eno luno si fentala..

Ce pregledam zdele, :) hm, ja, zanimivo zanimivo, zadeli ste eno rec, k se jst nisem preprican al je res al ni se mi skor zdi da ni, ... :) hehe, jebat ga.. :) tole ja pa že kar zanimivo.. .) tista k ugane ji pošljem nekaj lepga za valentinovo... :) zdej če pa kakšen tip ugane.. no večinoma niso bli blizu... ... x;)x

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hmhh :) pokowc, na tej sliki se te vidi pa tko fajn kt kakega, micka na tistem melišču.. :) hehe, niti ne
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jaz sem na desni.

x:Dx  x:Dx  x:Dx

A kdo vidi x?x   x:Dx  x:Dx  x:Dx

http://www.lunin.net/forum/uploads/post-29-1076538004.jpg

Vidim, vidim, pa na levem uhlju - gori nad mečico je dobro viden komarjev pik! x:Dx x:Dx x:Dx

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

to sem cakal, ja, ajd zdej pa ugante kaj so tisti trije tipcki ...

Dvojcek, Bik in vodnar (morda strelec) so iz leve proti desni po v soncu.

Prvi iz leve ima luno v ovnu, drugi v biku in tretji (sedeci) v tehtnici. - morda celo velja za asc.

Dvojcek, Bik in vodnar (morda strelec) so iz leve proti desni po v soncu.

Prvi iz leve ima luno v ovnu, drugi v biku in tretji (sedeci) v tehtnici. - morda celo velja za asc.

en je tehtnica, in en ma luno v vodnarju, :) ce mal obrnemo, en ma pa asc v dvojcku, noben nima lune v biku al ovnu, noben ni dvojcek al bik....

Ejga Pokowc...... hmmmmm zvita slika..... x:Dx x;)x . .... ti ti čist po gorensk x:Dx x:Dx x:Dx . :att: NE VIDM TI OBRAZA! Sm te mal povečala, pa si ves kockast x:Dx . Ampak tisto stilno pohištvo je pa lepo :palec:

Marsa..... mene s zgrešu x:Dx x:Dx x:Dx xflirtx :fiju:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Ne pokiwoki, jaz mam sam dve, in obe sta tu gor, ostalo sta sam ti dve razrezani, tista lepša ni na disku sori,... hja, če bi mel pripomočke bi se slikal tu in zdaj pa se prflikal gor.... tko pa bom moral mal počakat...... da pride nazaj skener...

olala, glej glej en del drimtima je tu,  :palec:

Tale punca je ful simpatična, pa ogromen srček dobrote ima

thx selene x;)x

zato k maš tud ti veliko in dobro srce, nam gre dobro skupaj x:Xx x;)x

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...