umetnica 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 selene, od drimtima sam še ti manjkaš P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Pismo pa res to bo pa še malce v kanček skrivnosti zavito. Iz preprostega vzroka - ne zaradi vas ampak zaradi teh v moji bližini... kaj če je šefica ena od vas ali pa če jo pozna eden izmed tistih, ki samo spremljajo dogajanje tule, a jaz pa tkole o novi službici čvekam, pa mojega možeka kdaj v tri krasne pošljem, haha, to bi bila štala... Ampak nikoli ne reci nikoli, tko da Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 vse razumem, sicer sem pa vesela, da te poznam zaradi mene fotke ne rabiš dajat semle da pa nikoli ne reci nikoli - je pa že čarovniška modrost P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 hihi...umetnica....kulska slikca 666 zlodejeu...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 a una od gozdne vile P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 tut...sam sm bl mislu na uno u pochepu 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 thx una pa na samosprožilc P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 pssst....lohk mi jo poshljesh 666 zlodejchkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 a fotko de ti pošljem - psssst kaj pa boš z njo P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 kaj neki....malo jo bom "OBDELAL" 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 kaj ji pa manjka - če je kulska P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Fino, Umetnica, dbest! Sam tistle... a je to zdaj nova fora? - da das fotko, kjer se te NE VIDI... A ni to mal brez veze?Prva je dobra fora, Volkova, a zdaj ste pa se drugi dali...Po mojem je naslov teme FOTKE, zato da vidimo, kaksni smo in to.Tole (kar nekaj) pa samo jemlje plac.Po mojem ce nocete dati, ne dati. Ne pa kar nekaj, da se nic ne vidi. :o|o: (Pokowc, Tina)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 marsa.... JA BABE.....VSE POKAZAT....KLE SE NICH NE VIDI....ALO....RITI IZ GAT 666 zlobijeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 No, tkole... Pol pa mejmo tko... Pa se ena moja... kostanjeviska, sem v krki... Saj me boste videli, vkljucno z mozolji in vsem Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 lej...lej....pa tri prste od leve bradavice mash materino znamenje 666 zlobijeu ma oko sokolovo tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Aakhut (vse pokazat).. Ja, ce kazes, pokazi.Ce se skrivas, pa se naprej ostani skrit. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 lej...lej....pa tri prste od leve bradavice mash materino znamenje 666 zlobijeu ma oko sokolovo Dobro opazujes, Aakhut! Samo si pomesal strani (to je zato, ker je fotka), pa si gledal zrcalno - dejansko je na desni strani... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 Heh, Marsa, Poki, Mick.........al kdo je pač na tistih fotkah tko super viden............ Bi špe jaz dala eno tako mojo gor pa ne najdem one, ko surfam, bi res super vidla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 bi dala eno sliko gor pa je ne morem odpret :o|o: mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 bi dala eno sliko gor pa je ne morem odpret :o|o:malo jo spremeni! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 hm... loh bi odprla temo o kristalki, ker je ignorantska in hudobna! :o|o: mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 hm loh bi odprla temo o kristalki, ker je ignorantska in hudobna! :o|o:zakaj? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 mi sploh pošleš kdaj kak mejl :o|o: mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 seveda ti. tvojih mejlov dans pač nisem takoj vidla, ker sem najprej šla pogledat mjele, takrat še teh ni bilo, zdaj sem ti odgovorila, pa še fotke, da se boš lahko gor prpopala sem ti poslala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 lepo...jas sem pa dans šamrole pekla mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts