Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

QUOTE (nord @ 14. Feb 2004 ob 17:22)

tečnoba stara!  

HAhahahahaha hahahaha that kills me :) heahahaha ti predrzna mladina :) haha, kaj je že ta nordica po horoskopu? hehe :) zgleda da ma nekaj prot rdečelaskam.... :) hahahahahahaha, :) pismu najbrž kaka ovnica ?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

QUOTE (nord @ 14. Feb 2004 ob 17:22)

tečnoba stara!  

HAhahahahaha hahahaha that kills me :) heahahaha ti predrzna mladina :) haha, kaj je že ta nordica po horoskopu? hehe :) zgleda da ma nekaj prot rdečelaskam.... :) hahahahahahaha, :) pismu najbrž kaka ovnica ?

dvojčica, 6 dni maljša od mene in zato me ima za staro :o|o:

A res, a se hecata spet kaj? Ali si skrauzlana, ali imas svetle lase (ali nista na eni skupaj, kjer zgleda da imas crne lase - ali vsaj temne)?

Vsekakor si na obeh lustna! x:Xx :palec:

In tamle pa vidim celo se malo Bucka? :2src: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A res, a se hecata spet kaj? Ali si skrauzlana, ali imas svetle lase (ali nista na eni skupaj, kjer zgleda da imas crne lase - ali vsaj temne)?

Vsekakor si na obeh lustna!  x:Xx  :palec:

In tamle pa vidim celo se malo Bucka?  :2src:  x:)x

takšna je, kot je na fotkici..........tisto zadaj je pa Capi x:Ix

Oj, Kristalka - jaz se tako rezim zato, ker je Nordin post 'tecnoba stara' tik pod mojim, ki sem tocno v tem primeru malo zatezila, pa tako zgleda kot da odgovarja meni (jasno mi je bilo, da odgovarja tebi), pa se res sem stara (sploh v primerjavi z vama). xDDx

Pa se mi je ful posreceno zdelo, kako meni Nord rece, kao, tecnoba stara! x:o)x x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja ja, sem ze postekala sproti, da ni Buco, kot za stavo tapkamo danes tule... :)

Mi je pa tale tudi zelo srckan -oz. pac celo oz. kolikor ga pac lahko vidim. x:)x

Vem, vem, jasno, Kristalka! xDDx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...