Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 se boš dala gor, al te da jaz, al nočeš :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 pošli mi jooooooooooooooooooooooo mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 pošli mi jooooooooooooooooooooooo kaj ti je nisem? bom še enkrat(na email(starfish) poglej) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 počak mal mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 ej tenks! čaki da se mi obe odpreta pol pa ti povem kero lahko gor daš! mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 ok, daj tisto brez kapučinota! čiz kak sm seksi ! zdaj pa bom cele počitnce na netu gledala mojo slikco mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 zakaj ne daš sama? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 No, fino, to smo torej razcistili... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 tečnoba stara! mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Aja, nismo (se). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 tečnoba stara! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 ok, to sm pa js ( ) mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 jas sem tisto prisrčno bitje s currly hair, tisto zadaj je špelin pes mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 QUOTE (nord @ 14. Feb 2004 ob 17:22) tečnoba stara! HAhahahahaha hahahaha that kills me heahahaha ti predrzna mladina haha, kaj je že ta nordica po horoskopu? hehe zgleda da ma nekaj prot rdečelaskam.... hahahahahahaha, pismu najbrž kaka ovnica ? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 Ti je le uspelo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 QUOTE (nord @ 14. Feb 2004 ob 17:22) tečnoba stara! HAhahahahaha hahahaha that kills me heahahaha ti predrzna mladina haha, kaj je že ta nordica po horoskopu? hehe zgleda da ma nekaj prot rdečelaskam.... hahahahahahaha, pismu najbrž kaka ovnica ? dvojčica, 6 dni maljša od mene in zato me ima za staro :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 A res, a se hecata spet kaj? Ali si skrauzlana, ali imas svetle lase (ali nista na eni skupaj, kjer zgleda da imas crne lase - ali vsaj temne)?Vsekakor si na obeh lustna! In tamle pa vidim celo se malo Bucka? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 A res, a se hecata spet kaj? Ali si skrauzlana, ali imas svetle lase (ali nista na eni skupaj, kjer zgleda da imas crne lase - ali vsaj temne)?Vsekakor si na obeh lustna! In tamle pa vidim celo se malo Bucka? takšna je, kot je na fotkici..........tisto zadaj je pa Capi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Oj, Kristalka - jaz se tako rezim zato, ker je Nordin post 'tecnoba stara' tik pod mojim, ki sem tocno v tem primeru malo zatezila, pa tako zgleda kot da odgovarja meni (jasno mi je bilo, da odgovarja tebi), pa se res sem stara (sploh v primerjavi z vama). Pa se mi je ful posreceno zdelo, kako meni Nord rece, kao, tecnoba stara! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 ni buco, tisto je capi!(buco,nord-capi,kris)moj buco je bolj seksi - ga bom enkrat skenirala mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 heh, mislim, da je mene mislila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Ja ja, sem ze postekala sproti, da ni Buco, kot za stavo tapkamo danes tule... Mi je pa tale tudi zelo srckan -oz. pac celo oz. kolikor ga pac lahko vidim. Vem, vem, jasno, Kristalka! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 A tale Chelsea Clinton?kuga? :o|o: jas sem nord, a ne vidiš bobnar. spomni se no malo mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 Marsa(Capi): sej si ga že vidla v temi Hišni ljubljenčki(al nekaj podobnega) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 ej marsa , TEČNOBA STARA je za kristalko! mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts