Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Vem vem! xDDx

Sem mislila, da se steka, da mi je to jasno, zdelo se mi je hecno...

Ni problema...

Priznajta, da je dobra fora in duhovito! x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja, saj!!!

Pa se dve brihte - a obe sta Dvojcici pol, hm...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, eh - tale tastara (Ich) seveda komaj dohaja svezi mladi tempo! x:o)x x:Dx x:Dx x:px

Vmes ze najmanj 3 posti prejle...

Ni kaj razumeti, Nord, jaz sem se nerodno izrazila oz. nisem dokoncala stavka, kristalka pa je povzela in naredila iz tega besedno igrico. :)

Picasso

Aja, eh - tale tastara (Ich) seveda komaj dohaja svezi mladi tempo!  x:o)x  x:Dx  x:Dx  x:px

Vmes ze najmanj 3 posti prejle...

Ni kaj razumeti, Nord, jaz sem se nerodno izrazila oz. nisem dokoncala stavka, kristalka pa je povzela in naredila iz tega besedno igrico. :)

hehe, zato pa sem

x:Dx

uživajte x;)x

QUOTE (nord @ 14. Feb 2004 ob 17:33)

ej marsa , TEČNOBA STARA je za kristalko!  

:) huaha, jst pa že crkval od smeha, ka so te potegnli.. :) hehe, najbolj mladostno izgledajoča 39letnica, i know of, pol pa tečnoba stara... :) hehe, ja

jst tud eno 6 dni mlajšo al kolk, nek malga no zajebava tamala pa to .... hehe :)

zdej pa da mal pokomentiram sliko :) lepo tole, precej zvita hrbtenica... :( x;)x vsekakor zelo lepa, za kolk osmi razred? hehjeaj, bomo vidli čez pet let :) to bo zanimiv prizor... še bodo lepe ženske na svetu, ko postanem takole mal bolj star... :) hehe

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj šele, ko prideva bliže.... :vragec:  x:o)x  x:Dx  x;)x

Hmmm... le kaj...? xflirtx Bo ziher sam še oglje ostalo po prvih petih minutkah x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x

Aja... Volk... upam, da ni bil prevelik šok, ko si tisto "kolegico" zagledal v meni x;)x

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Huh, aakhut :eek: x:Dx :palec:

Soncna - tvoja druga slika mi je bolj vsec, si zelo rajcik za tipe (saj se mi zdi, da so pa tudi podobno tukaj komentirali nekateri) - tu si totalen Oven.

Na fotki prvi si morda nenaravna, pa zato Vodnarjevski moment (ful pudra ipd).

Take bejbe so tipom vsec - velika usta, sirok nasmeh.

Lezes v cloveka - 100% - tako po Ovnu kot zdaj ki sem videla se drugo fotko...

Zenskam je nekaterim to vcasih zoprno, tipe pa zbega, a jim je vsec.

Dobra macka, 'rajcik' - z eno besedo.

Evo, Marsa, tole o "lezenju v človeka" si pa ful dobro opisala... Hvalabogu sem se naučila bit malo bolj nežna in nemarkantna, tako da se zdaj tudi ženske dosti raje družijo z mano kot recimo kakšne 2 leti nazaj (ko se mi je pa itak mešalo in sem bila čist zdivjana, po pravici povedano... x:o)x )... Ravno včeraj sem spet eno sončico odkrila za popestritev večera, ful je lepo sijala in sijala in sijala :wub: ... morm njeno telefonsko dobit, ful sva si bile všeč, morda novo prijateljstvo na vidiku x:)x

Kar se pa prvih dveh fotk tiče - na njiju sem mogoče še mal "zategnjena" zaradi preveč sekiranja... Evo danes že bolj tko zgledam kot na čb, po intenzivu uvajanja v spet "normalno" življenje oz. uživanje... x;)x

Pa hvala za kompliment xsrcx Problem je to, če sam ne vidiš tega v sebi... pol pa vsake par dni frendico pokličeš, da ti mal dvigne zaznavanje same sebe spet na realni nivo... :o|o: x:Ix Sej bo boljš... x;)x x:)x

Poki, ti bi pa res lahk dal kakšno bolj "total" slikco gor, kaj pravš? x;)x

Nordica - ful ful luštna bejbi, prav lepo šajnaš xsrcx

Umetnica - všeč mi je fotka, prav paše nate, na to, kar si... kakor te berem tu na netu xsrcx

x:Xx

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pol pa vredu nordica, :) saj, se mi je zdelo mal hudo, da bi blo res.... :) bistvo je da se tko ne pozira.... na srečo si drgač lepa... in ti ni treba druzga kt se nasmehnt pa se lohk slika...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ejo eno mojo frišno........ sploh ne znam bit resna....... ej kak sem žnable našobila...... x:Xx x:Dx x:Dx x:Dx to vam pošiljam enga takga lupčka he, he, he...

Nordica.......dobra bejba.......kakšni kravžlčki :palec: :palec:

Umetnica...... :palec: a je to v Vratih?

Aakhutek..... kwa maš to po rokah? :eek: tatuje al s čike gor ugašou x:Dx x:Dx x;)x

Kristalka in Nord...... vama se pa nasmejim :palec: x:Dx x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

ahjajaj, Naky, pa jo pomanjšaj, zdaj pa postopek za vse, ki imate windowse.... odpreš stvar z Slikarjem al Paintom, pritisnes CTRL + W, spremenis 100 v 50, spremenis se tadrugi 100 v 50, pol ok, pol shranis, in pogledas kolk je stvar velika, ce je se prevelika ponovis postopek...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...