Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 ej marsa , TEČNOBA STARA je za kristalko!smo že zgruntal in razložili Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Vem vem! Sem mislila, da se steka, da mi je to jasno, zdelo se mi je hecno...Ni problema...Priznajta, da je dobra fora in duhovito! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 Priznam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 hvala, hvala mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Ej, sta res vidve... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 Secda sva. Zato pa sva! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 ne razumem tvojega sporočila mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 ne razumem tvojega sporočila Seveda sva! torej sva! (ne kapiraš, ne? ) zato pa sva cool, oz. za to sva! zato sva za to znam komplicirat? zato pa sem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 anyway: jaz grem v kuhno še eno tono šamrolc naredit, vi pa ostante pridni in še naprej občudujte mojo slikco! mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Ja, saj!!!Pa se dve brihte - a obe sta Dvojcici pol, hm... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Aja, eh - tale tastara (Ich) seveda komaj dohaja svezi mladi tempo! Vmes ze najmanj 3 posti prejle... Ni kaj razumeti, Nord, jaz sem se nerodno izrazila oz. nisem dokoncala stavka, kristalka pa je povzela in naredila iz tega besedno igrico. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 jaz grem v kuhno še eno tono šamrolc nareditveliko sreče pri tvojem kuharskem podvigu, sicer pa tako ne dvomim, da ti nebi uspelo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 14. februar 2004 Aja, eh - tale tastara (Ich) seveda komaj dohaja svezi mladi tempo! Vmes ze najmanj 3 posti prejle... Ni kaj razumeti, Nord, jaz sem se nerodno izrazila oz. nisem dokoncala stavka, kristalka pa je povzela in naredila iz tega besedno igrico. hehe, zato pa sem uživajte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 QUOTE (nord @ 14. Feb 2004 ob 17:33) ej marsa , TEČNOBA STARA je za kristalko! huaha, jst pa že crkval od smeha, ka so te potegnli.. hehe, najbolj mladostno izgledajoča 39letnica, i know of, pol pa tečnoba stara... hehe, ja jst tud eno 6 dni mlajšo al kolk, nek malga no zajebava tamala pa to .... hehe zdej pa da mal pokomentiram sliko lepo tole, precej zvita hrbtenica... vsekakor zelo lepa, za kolk osmi razred? hehjeaj, bomo vidli čez pet let to bo zanimiv prizor... še bodo lepe ženske na svetu, ko postanem takole mal bolj star... hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Kaj šele, ko prideva bliže.... Hmmm... le kaj...? Bo ziher sam še oglje ostalo po prvih petih minutkah Aja... Volk... upam, da ni bil prevelik šok, ko si tisto "kolegico" zagledal v meni Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 evo ena iz PUNK chasou.... : tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Huh, aakhut Soncna - tvoja druga slika mi je bolj vsec, si zelo rajcik za tipe (saj se mi zdi, da so pa tudi podobno tukaj komentirali nekateri) - tu si totalen Oven.Na fotki prvi si morda nenaravna, pa zato Vodnarjevski moment (ful pudra ipd).Take bejbe so tipom vsec - velika usta, sirok nasmeh.Lezes v cloveka - 100% - tako po Ovnu kot zdaj ki sem videla se drugo fotko...Zenskam je nekaterim to vcasih zoprno, tipe pa zbega, a jim je vsec.Dobra macka, 'rajcik' - z eno besedo. Evo, Marsa, tole o "lezenju v človeka" si pa ful dobro opisala... Hvalabogu sem se naučila bit malo bolj nežna in nemarkantna, tako da se zdaj tudi ženske dosti raje družijo z mano kot recimo kakšne 2 leti nazaj (ko se mi je pa itak mešalo in sem bila čist zdivjana, po pravici povedano... )... Ravno včeraj sem spet eno sončico odkrila za popestritev večera, ful je lepo sijala in sijala in sijala ... morm njeno telefonsko dobit, ful sva si bile všeč, morda novo prijateljstvo na vidiku Kar se pa prvih dveh fotk tiče - na njiju sem mogoče še mal "zategnjena" zaradi preveč sekiranja... Evo danes že bolj tko zgledam kot na čb, po intenzivu uvajanja v spet "normalno" življenje oz. uživanje... Pa hvala za kompliment Problem je to, če sam ne vidiš tega v sebi... pol pa vsake par dni frendico pokličeš, da ti mal dvigne zaznavanje same sebe spet na realni nivo... :o|o: Sej bo boljš... Poki, ti bi pa res lahk dal kakšno bolj "total" slikco gor, kaj pravš? Nordica - ful ful luštna bejbi, prav lepo šajnaš Umetnica - všeč mi je fotka, prav paše nate, na to, kar si... kakor te berem tu na netu Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 precej zvita hrbtenica... nimam zvite hrbtenice, na tej sliki psa božam mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Pol pa vredu nordica, saj, se mi je zdelo mal hudo, da bi blo res.... bistvo je da se tko ne pozira.... na srečo si drgač lepa... in ti ni treba druzga kt se nasmehnt pa se lohk slika... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Ejo eno mojo frišno........ sploh ne znam bit resna....... ej kak sem žnable našobila...... to vam pošiljam enga takga lupčka he, he, he...Nordica.......dobra bejba.......kakšni kravžlčki Umetnica...... a je to v Vratih?Aakhutek..... kwa maš to po rokah? tatuje al s čike gor ugašou Kristalka in Nord...... vama se pa nasmejim Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Figo Je tko velika, da vam lohk sam oko pošljem (žnabli in nos sta prevelika) Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Umetnica...... a je to v Vratih?pod srcem - pod špikom P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 hvala Jure, hvala Naky mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 ahjajaj, Naky, pa jo pomanjšaj, zdaj pa postopek za vse, ki imate windowse.... odpreš stvar z Slikarjem al Paintom, pritisnes CTRL + W, spremenis 100 v 50, spremenis se tadrugi 100 v 50, pol ok, pol shranis, in pogledas kolk je stvar velika, ce je se prevelika ponovis postopek... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 >) hihi kako okrogel obraz.. to je blo zdele slikano ? kdo pa spi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts