Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

WAW, tolk mladih fantov in deklet, lahko se gremo ženitno posredovalnico.....

Jaz bom glede na EMŠO na častnem mestu POSREDOVALCA x:)x x^x x^x

Če mi boste seveda pošteno plačali, da vas spravim skupej x:Dx

Sigurno bi nardila kake super udarne kombinacije, he,he....

Pol bi šele pisarli tule v LNF

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Mene pod to temo prešine:

"Kako so luštni, fotogenični in mladi (mladostni) vsi... "

:palec: xDDx

Se štejem zraven, thanX.

Ko j... emšo... x^x

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Jst sem mel zadost eno lunatko za enkrat.... NOw i'm out, now i'm out, of control... bi rekel mick, ahjejaj, ne ne, tadobre so prestare, obetavne pa premlade, zlo simpl, zakaj to nebi šlo, Daisy...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Mene pod to temo prešine:

"Kako so luštni, fotogenični in mladi  (mladostni) vsi... "

:palec:  xDDx

Kje si ti?

Ponoci sem mislila nate, ko nisem mogla spati, pa sem vse zivo razmisljala in mi naenkrat pade v glavo: kje pa je Sanjalica? :eek: x?x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Marsa...upam da niso bile moreče misli??? x;)x

(danes ne bom nič težila :sori: )

Selena...zate sem pa nek večer spraševala okrog, ker imam občutek, da si se nekam potuhnila x:)x .

Povzetek: tudi jaz vas imam tu_pa_tam v mislih x:)x x:)x x:)x

Nikakor morece, samo me je ze zaskrbelo, zakaj morila, vsec mi je tvoja prisotnost x!x x?x

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa danes, prisežem... častna pionirska x;)x

lepo je videti, da si tu x:Xx

Selene...... pionirska x:Dx x:Dx

El Nino tnx... mi je ratalo, zdej pa spet korajžo nabiram he, he, he.... Ni vsak dan, dan ko si pri volji metat gor svoje fotke x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

x:Ix x:Ix x:Ix

Ne vidim ne vem kakšne podobnosti. Ta babnica na mojem avatarčku je zares prav simpatična. Ko sem ga na nekem forumu zagledala, sem se vpisala samo zato, da jim ukradem avatar x:Dx x:Dx x:Dx

El Nino, če je bil to kompliment x:Ix x;)x ja tnx no!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

ne struktura obtaza.... poteze pa to... hja, tvoje jasno niso tako lepe ampak podobnost je........ ;) pa klobuček ti manjka :palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

O, Naky!! :palec: :palec:

Meni se zdis enaka kot na prvi, mislim, cisto si pases, zdaj te spoznam, kadar ces. x;)x

Nekje si napisala (mislim da prav ti) - ni vsak dan tak, da bi dajal svoje fotke na net. :)

Strinjam se, pa ne samo to, katero dati, toliko smo pa ze necimrni, a ne? x;)x

Fajn! x:Xx x8Dx

Kaj je zdaj?

Kako kaj?

xnckrivx

Picasso

Hja še kakšno fotko bo treba... bom jaz mojga bratca mal okrog prnesu za en MMS, k ma novga simensa, pa ma gor za fotkice... se vnaprej opravičujem za kvaliteto, ampak jaz sem seveda lepši kot lahko to prikaže en mobitelček..... ;) bo pa to danes al pa jutr...

Razocarano ugotavljam, da imamo 16 (x!x) strani v temi FOTKE, notri pa kvecjemu 10 ali pac nekaj takega fotk (oz. nas je kvecjemu 10 sploh postnilo fotke)! :o|o:

Beda.

Pol pa hocemo se iti Misssss s. ss. .. ...

Picasso

x:Dx x;)x kako tipicno za slovencke!

polna usta besed in prazne hlace!! x;)x x;)x

no ja, saj ne recem, da sem jaz zelo tiho ne x:Dx x;)x toda vsaj nekaj pa sem vseeno postnil tule ne.

..potemtakem razumem, da mnogi dejansko niso toliko odprti kakor pravijo :xx!: al pa sem zelo naiven no.

Free - po eni strani imas prav, po drugi pa v bistvu ne - in ne smemo biti prevec strogi.

Tudi - kako pa vemo, kaj je - morda preprosto folk nima slik v elektronski obliki, ne znajo si to ubosti, zmanjsati, dati gor... itd. Nimajo sploh fotk...

Nekateri pa imajo res take poklice, da je morda res bolj pametno, da ostajajo v ilegali.

Kako pa vemo, namrec, da Angelca2000 ni recimo katera znana slovenka, na primer Misa Molk? x;)x x:o)x x:px

Nikogar tako nocemo siliti, vendar pa 'duhovito' x;)x blago 'priganjamo' malo. x:o)x x:Xx x;)x

Picasso

Angelca2000 ni recimo katera znana slovenka, na primer Misa Molk?
hm ja, mam nove strune na kitari... , :xx!: jih morem mal udelat, pa sem mislil da bom dobil kaj za prebrat vmes, pol pa same take : ) pol pa le nekaj vredno komentarja to pa res ja, no sej objav kolkr češ, slikc pa vsaka deseta...

juhu, uspelo je! x^x

no, v bistvu me je samo zanimalo, kako ta postopek deluje... x:Dx

Kar se pa tice fotke - soncek v laseh in gotska loža (Loggia dei Mercanti) v ozadju sta en prijeten spomin na Bologno... Cudovito staro mestno jedro! Da o izjemni kulinariki niti ne izgubljam besed x:px

Enjoy.

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...