pokowc 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 hoh, kot agent Smith, brez očal.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 O, lustkan tipcek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 WAW, tolk mladih fantov in deklet, lahko se gremo ženitno posredovalnico.....Jaz bom glede na EMŠO na častnem mestu POSREDOVALCA Če mi boste seveda pošteno plačali, da vas spravim skupej Sigurno bi nardila kake super udarne kombinacije, he,he....Pol bi šele pisarli tule v LNF Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Mene pod to temo prešine: "Kako so luštni, fotogenični in mladi (mladostni) vsi... " Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Se štejem zraven, thanX. Ko j... emšo... Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Jst sem mel zadost eno lunatko za enkrat.... NOw i'm out, now i'm out, of control... bi rekel mick, ahjejaj, ne ne, tadobre so prestare, obetavne pa premlade, zlo simpl, zakaj to nebi šlo, Daisy... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Mene pod to temo prešine: "Kako so luštni, fotogenični in mladi (mladostni) vsi... " Kje si ti?Ponoci sem mislila nate, ko nisem mogla spati, pa sem vse zivo razmisljala in mi naenkrat pade v glavo: kje pa je Sanjalica? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 jaz pa danes, prisežem... častna pionirska lepo je videti, da si tu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Marsa...upam da niso bile moreče misli??? (danes ne bom nič težila )Selena...zate sem pa nek večer spraševala okrog, ker imam občutek, da si se nekam potuhnila . Povzetek: tudi jaz vas imam tu_pa_tam v mislih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Nikakor morece, samo me je ze zaskrbelo, zakaj morila, vsec mi je tvoja prisotnost x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 jaz pa danes, prisežem... častna pionirska lepo je videti, da si tu Selene...... pionirska El Nino tnx... mi je ratalo, zdej pa spet korajžo nabiram he, he, he.... Ni vsak dan, dan ko si pri volji metat gor svoje fotke Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 daj naky, plizzzzzzzzzz...bi bilo ze lapo spet kaksno fotko videt, po ene par straneh samrolc pa tko.... mam enih par novih tukaj, pa nimam kabla, da bi zdownloadala na racunalnik...kmalu! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 :)oky doky.... strelka ? hehe, zanimivo tole, je podobna tvojmu avtarju.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Ne vidim ne vem kakšne podobnosti. Ta babnica na mojem avatarčku je zares prav simpatična. Ko sem ga na nekem forumu zagledala, sem se vpisala samo zato, da jim ukradem avatar El Nino, če je bil to kompliment ja tnx no! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 ne struktura obtaza.... poteze pa to... hja, tvoje jasno niso tako lepe ampak podobnost je........ pa klobuček ti manjka Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 O, Naky!! Meni se zdis enaka kot na prvi, mislim, cisto si pases, zdaj te spoznam, kadar ces. Nekje si napisala (mislim da prav ti) - ni vsak dan tak, da bi dajal svoje fotke na net. Strinjam se, pa ne samo to, katero dati, toliko smo pa ze necimrni, a ne? Fajn! Kaj je zdaj?Kako kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Hja še kakšno fotko bo treba... bom jaz mojga bratca mal okrog prnesu za en MMS, k ma novga simensa, pa ma gor za fotkice... se vnaprej opravičujem za kvaliteto, ampak jaz sem seveda lepši kot lahko to prikaže en mobitelček..... bo pa to danes al pa jutr... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Razocarano ugotavljam, da imamo 16 (x!x) strani v temi FOTKE, notri pa kvecjemu 10 ali pac nekaj takega fotk (oz. nas je kvecjemu 10 sploh postnilo fotke)! :o|o: Beda.Pol pa hocemo se iti Misssss s. ss. .. ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 kako tipicno za slovencke!polna usta besed in prazne hlace!! no ja, saj ne recem, da sem jaz zelo tiho ne toda vsaj nekaj pa sem vseeno postnil tule ne...potemtakem razumem, da mnogi dejansko niso toliko odprti kakor pravijo :xx!: al pa sem zelo naiven no. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Free - po eni strani imas prav, po drugi pa v bistvu ne - in ne smemo biti prevec strogi.Tudi - kako pa vemo, kaj je - morda preprosto folk nima slik v elektronski obliki, ne znajo si to ubosti, zmanjsati, dati gor... itd. Nimajo sploh fotk...Nekateri pa imajo res take poklice, da je morda res bolj pametno, da ostajajo v ilegali.Kako pa vemo, namrec, da Angelca2000 ni recimo katera znana slovenka, na primer Misa Molk? Nikogar tako nocemo siliti, vendar pa 'duhovito' blago 'priganjamo' malo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 ja itak, sej vem... sej vem, da ves, da vem, da malo provociram hi hi... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Angelca2000 ni recimo katera znana slovenka, na primer Misa Molk? hm ja, mam nove strune na kitari... , :xx!: jih morem mal udelat, pa sem mislil da bom dobil kaj za prebrat vmes, pol pa same take : ) pol pa le nekaj vredno komentarja to pa res ja, no sej objav kolkr češ, slikc pa vsaka deseta... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Bom poskusila še jest... SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 Iii, se ena lepoticka! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 1. marec 2004 Prijavi Deli 1. marec 2004 juhu, uspelo je! no, v bistvu me je samo zanimalo, kako ta postopek deluje... Kar se pa tice fotke - soncek v laseh in gotska loža (Loggia dei Mercanti) v ozadju sta en prijeten spomin na Bologno... Cudovito staro mestno jedro! Da o izjemni kulinariki niti ne izgubljam besed Enjoy. SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts