Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

:O: :O: :O:

:vragec: POkovC, sej ti že en tiny čut za estetiko pove, da je tale PREEESVETLJENA !!! :xx!:

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

(mam jest pr seb prepolno estetike, nč bat,

x:)x nč ne bojim x;)x

x:Ix xDDx x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

O, freya! x^x x8Dx

To mi je pa vsec; glih dobro si se vklopila, pa ze fotka, lepo, da vidimo, s kom se pogovarjamo! :palec: :palec:

... pa se prava lepoticka si... ;>)) ...

Pokowc, kaj se vmesavas tamle - ce bi pa nekdo povecal tvojo sliko in jo presvetlil, pa bi dobila jaz na urednistvo os oz. mail.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bom poskusila še jest...  

freya a si frej ? u, kaj počneš v petek? :2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hja, a obstaja kaksen lepsi kompliment? ne da'b jst vedu.. hehe to je tko, to niso vec sam besede... da se rece, no upam da ni prevec dalec, pa to... ;) sicer pa cist moj tip... mrbit mal premal crna ampak izraz na obrazu pove vse o osebnosti..., me prav zanima kaj je po horoskopu...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

....kaj se vmesavas tamle - ce bi pa nekdo povecal tvojo sliko in jo presvetlil, pa bi dobila jaz na urednistvo os oz. mail.

narobe sklepaš´..

nič ne bi dobla, kot že pol leta in več x:Dx

z mladenko freyo sma se že dogovorila, da se sme to

OK, OK, potem pa OK.

Malo pichim, to je sicer res, a v bistvu pa sem hotela 'osvetlit' z druge plati.

Ni problema, saj je vse kul.

Lustna, Freya - kljubovalna, El Nino pravi kaj bi bila?

Morda kaksen Strelec ali Kozorog, ki ima kaj v Dvojckih?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mrbit ma pa asc sco? hehe, ne vem, si ne upam ugibat, itak se mi zdaj vsaka zdi vodnarka, rabim mal casa, veš pa to (:C:)hm nevem mrbit asc v levu, pol pa kako zračno znamenje za počes, kozorog najbrž khm upam da ne, strelec, težko verjetno, dvojček najbrž če mi je ravno všeč, nevem, nekaj more met podobno kot jaz, mrbit je celo oven..., mrbit je bil sam trenutek tak, hm kaj pa vem.. ;) bomo vidli njen komentar na to

Ja, dobro ugibas, kljubovalen pogled in drza brade, ja, lahko tudi sco ali pac asc sco, in res - lahko tudi lev... celo tehtnica, morda, samo potem pa s cim mocnim v ozadju.

Picasso

Ja, dobro ugibas, kljubovalen pogled in drza brade, ja, lahko tudi sco ali pac asc sco, in res - lahko tudi lev... celo tehtnica, morda, samo potem pa s cim mocnim v ozadju.

na preblisk me spominja na aliano, morda kaj v levu?

pogled pa je precej vodnarski z energijo strelca.

po okroglosti obraza pa bi lahko bila riba.

freya, pa sorry, k te tukaj tako 'opravljamo'. ce ti ni cool pa povej in se ti vnaprej opravicujem.

zanimivo mi je le malo ugibati .

precej vodnarski
hehe, ja saj, to me tud mal bega, ma tiste očke na katere trenutno ful padam, mrbit kaka luna v vodnarju namest tehtnice, pol pa levinja, in zraven mrbit še mal vode za nameček, hm ,vse je možno, lohk ma tud planete tko postavljene... ;) zdaj pa jo je treba na private vprašat, kaj sploh je po horoskopu... ;)

precej vodnarski
hehe, ja saj, to me tud mal bega, ma tiste očke na katere trenutno ful padam

Precej stvari te bega, El Nino, hehe. No, pa baje si fizik - te pa razumem x;)x

No, jest tud na te očke padam :palec:

Sicer pa, prepusti se intuiciji - glej kako Contesa to zmore. Nič je ne bega x^x

Da morda se koga opogumimo, najboljsi pa je seveda zgled...

"Fotke - nase" (*naslov teme)...

... ena, ki je se tu ni bilo...

Najbrz jo itak zbrisem (ker je prevelika, kljub temu, da ima 'malo pixlov'). x;)x xDDx

Picasso

Ko jo boš zagledal, boš vedel, da je prava, ti sploh vprašat ne bo treba!
, hja tko kt zmeraj ja, sakramenska venera v ovnu, magar bi jo mel lepo v kakih dvojčkih, al pa gor v ribah.. ;) lepo v trikotniku z marsom, (ops pa saj je, kao vtrikotniku, al ne, hm par stopinj manjka... al nekako tako... eh pustmo to, tamle vidim da ma marsa eno prav lepo slikco :palec:

Marsa, kaj delaš v petek  

haha nofair, to je moj vic ;) hehe, sakramenski bikci... mladina zmešana, kaj jim gre po glavi, ;) hehe saj pravim dobra slikca tole, nos kt M. Jackson, sicer pa hudimano retuširana se mi zdi, pa ful črni očki kaj je to ?

Hja prav prijetna "čarovnica" tebe bi prec vzeli tja za harrya poterja, brat pravljice..

ja, sem že mislil da takih ne delajo več... hja očitno ni glih najnovejša, sam vseen ; mm kaki očki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...