Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

Hehe... :eek: Jaz pa gledam, pa grem nazaj in vidim potem, da o meni tole!!! :eek: :2src: xcivx x:)x

Sem kar nekako 'pozabila', da sem dala tole gor vceraj... x:Ix :8):

Potem pa sem nekaj zamutila in manjsala... pa mi jo je zdaj kar skoda dati dol, ker se mi je tam ocitno izbrisala oz. sem jo sejvala v bogvekateri folder...

Nino - cisto nic ni retusirana, sem pa dala eno dozo filtra samo - da je 'lepse'...

V resnici je zelo podobna fotka, le da imam morda bolj izrazite gube okoli ust, bolj se svetim in tko... pa nos je bolj kriv... ;~>

Stara pa ni zelo - od lani... smo glih nekaj fotkali (najbrz kaj za Lunco), tedaj se nisva imela digitalca in je bil sposojen, pa je Mitja potem se mene skljocnil, da imam vsaj kaksno fotko...

Ce najdem, dam gor manjso... morda pa tudi fliknem 'original', da bos videl, da ni retusirana.

Aja - crne oci? Saj sem rekla, da imam lahko celo crne, pa tudi celo rumene - odvisno od svetlobe in se cesa...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

sem pa dala eno dozo filtra samo - da je 'lepse'...

a ni to to.. ;) hehe tvoje oči so najbrž črne ko gledaš mitjo.. ;) take globoke pa to spogledljive

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x;)x ja, no, saj... ampak retusirano pa to ni, saj ves, da sem natancna pri podatkih, ce se le da. :)

Ja, nekako imam kriv nos in to, pa se mi je zdelo, da bi jo bilo dobro polepsat malo... x;)x

Globoke oci imam vedno, spogledljive pa... hm, mislim da ne, je pa moj pogled veckrat nekako spogledljiv, kao, ceprav ne s tem namenom...

V bistvu si nisem nikoli bila vsec na fotkah, potem pa se mulasto gledam (tudi zaradi tega). Potem pa ce se le malo nasmehnem ali bolj prijazno gledam, pa pravzaprav opazim, da sem se kar prebavljiva. :vio:

p.s. crne pa morda tudi zato, ker sem namazana (sicer pa se ne mazem ali zelo zelo redko in malo).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, tkole jest mislim - v podporo Marsinim prizadevanjem (in lastni radovednosti kako se tej stvari streže) sem pripopala na net tud svojo fotko, čeprav sem še 'ta frišna' na forumu... Ker se mi zdi fino, da vidiš osebo, ki se skriva pod simbolno slikco...

:palec: :palec: vsem ki ste si upali in si še upate!

Ampak, priznam moja fotka ni ravno tipicna- v resnici se veliko več smejem. In nisem kljubovalna (no, samo kadar je treba x;)x x:Dx ).

He, he - kako hitro lahko videz prevara... ste me imeli za skorpijonko, levinjo, vodnarko, celo tehtnico... x:Dx x:Dx

Zanimivo, ni kaj. Rakica sem. x8Dx x:Dx

Free - tista o Ivanki Orleanski je bla tud zanimiva... Konflikt: Ali (z Božjo pomočjo) reševati svet ali zgolj lastno posvetno eksistenco... :inocent:

Sicer pa - El Ninjo :2src: , hvala za kompliment. Enchante (al kako že francozi rečejo x:Ix x:)x x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Sicer pa - El Ninjo  , hvala za kompliment. Enchante (al kako že francozi rečejo    

pa še francosko govori :2src: ....

sicer pa hm zanimivo tole ja, hehe, se takoj vidi kdo je tle okrog car, Marsa jasno, jaz sem zadel kaj ognjen ascendent, da ma mal vode, kozoroga sem se čist otepal, dodal nekaj o vodnarju, hehja, a mal dvojčica praviš kaj pa venera al merkur ? najbrž venera, ... ja dobr lepo se mej...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Freya x:)x , zelo lep nasmeh.

Simpatično-luštkano dekle, ni čudno, da ponudbe že dežujejo x;)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...se takoj vidi kdo je tle okrog car, Marsa jasno, jaz sem zadel kaj ognjen ascendent, ...

:eek: x?x Saj sem cisto zgresila, totalno (a nisem rekla nek dvojcek, strelec, kozorog in podobno)?...

Oz. - kje si pa pogruntal tole? Odkod ves, da ognjen asc? Vse prebrskala, ne najdem.

Ja, Freya, fajn bi bilo, ce bi se kaj poleg sonca podala... sploh ce je Luna ali asc v katerem od znamenj, ki smo jih predvidevali...

Ja, lahko tudi rak, je tudi rakec lahko tole,... a vseeno, cudi me tole... moras imeti nekaj v ozadju, asc... imas tak zmiski look, strelcevski nekako...

Picasso

hehe meni na private je rekla da je luna v kozorogu, asc v strelcu, in še neki malega v dvojčku.. ;) a si zdaj kaj bolj točna....

Hehe, lisica Freya, rakica kao, da potem "Cisto zgresim vse" - v resnici pa sem pravzaprav bila kar blizu, a ne? :vragec:

Se mi je dogajalo... Na liniji, 100X - klice tip, jaz, ali ste kozorog, pravi "CISTO STE ZGRESILI - sem tehtnica"...

Se pogovarjava naprej, se izkaze, da ima vse -vkljucno recimo z asc in luno- v kozorogu... :) x:o)x

Thanx, Nino - morda ni prav do freye, je pa fair do mene - sicer bi izviselo v prostor, kako je marsa "cist zgresila totalno"... x:o)x x;)x

Picasso

Sorči, Marsa - nikoli ni blo niti senčice dvoma o tvoji nadarjenosti x;)x

pa sej si unga strelca zadela!

Jest še bl neuka v tem poslu, tko da... x:Ix Innocent.

Tle ste vsi že tko naspidirani za tele planete in pozicije, jest pa sploh nimam še narejenega astro-charta :sori:

Anyway, are there any new photos coming?! Dejmo, dejmo... x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

Hja ej, me precej zanimaš, kakšen maš roj datum pa uro?... pa še kraj...., hm glede slikc pa pobrskaj, mal nazaj po temah, približno 1 slika je na dvajset objav..., mrbit 1 pa pol, hehe ;) vsekakor ni nevem kaj, slik tu notr, tukaj so bol komentarji ala bo kaj slikc, in glasno odobravanje tistih ki kaj gor postnemo ;) je suša, k nimam digitalca.. ;) bom moral it k Marsi na obisk sam da se mal slikam ;) hehe

Sorči, Marsa - nikoli ni blo niti senčice dvoma o tvoji nadarjenosti  x;)x

pa sej si unga strelca zadela!

Jest še bl neuka v tem poslu, tko da...  x:Ix Innocent.

Tle ste vsi že tko naspidirani za tele planete in pozicije, jest pa sploh nimam še narejenega astro-charta  :sori:

Anyway, are there any new photos coming?!  Dejmo, dejmo...  x:Dx

free chart: www.astro.com

Free - tista o Ivanki Orleanski je bla tud zanimiva... Konflikt: Ali (z Božjo pomočjo) reševati svet ali zgolj lastno posvetno eksistenco... :inocent:

why zanimiva? xrolleyesx

sicer pa smo vsi med tem kar je bila ivana!

morda celo nihamo vcasih bolj eno, vcasih bolj drugo.

ob tem sami sebi dopovedujemo, da smo cool x:Dx ha ha ha..

in si seveda lazemo. nevedoc.. ali vedoc.

torej noben od nas verjetno ni 100% predan 'resevanju sveta' a ne.

kakor tudi ni 100% predan iskanju lastne existence. torej nihamo!

sicer pa rakica x:)x ... naum zdele kle rakic sinfu no x:Dx x:o)x x:o)x

vsak je za sebe svoj planet.

Seveda nihamo. To je gibalo razvoja. Če bi šli skoz v eno smer, ne bi blo nč. Samo ravna črta... x;)x Dolgčas... x:Dx

Odločitve - te so tiste, ki za trenutek zaustavijo nihanje... Takrat ne rabis nobene samohvale, ker veš, da enostavno - si kul. Preprosto. Pol pa spet malce zapiha vetrc in gremo... nihat xrolleyesx .

Kva so ti pa nardile boge rakice, Free?

Sej sam dobr hočmo... Love'n peace, man!

SI SAPIS SIS APIS.

torej noben od nas verjetno ni 100% predan 'resevanju sveta' a ne.

kakor tudi ni 100% predan iskanju lastne existence. torej nihamo!

:palec: kaj pa vem, I'm saving my world every day, 100%, še nikol mi ni neuspelo, hehe, tko da huda trditev, ehja folk kje so fotke..

Evo - Marsica 7. 6. 1979!!!!! :8):

(Iski vintgar, koncni izlet, slabe volje, ker me slikajo, sramezljivo gledam, glih iz vode, mokri lasje itd... - look - luna v ribah)... :)

Picasso

Saj je tema fotke, a ne... ce pa koga moti... pa Bog pomagaj... (mi je skoda dati v Dnevnik, ker ce ze ne naredim spodobno sajta oz. na novo, da imam pac vsaj nekje - aja, danes sem sla k heleni po skene. Thanx, Helena! x:Xx)...

Se Marsa - basistka (Tozibabe, kewder Siska) - tam okoli 84, recimo (ne me za besedo lovit)... x;)x

Picasso

Pa ko ze dajem - Marsa - pevka (Novi rock - nekajinosemdeset, Cao P. x;)x)...

Zakaj pa ne, ko itak nakladam v raznih temah, tako je pravzaprav pa cisto kul, zakaj pa ne bi bilo se tu?

Pa, kot zanimivost, povsod je nekako skoraj druga oseba...

Tole je bilo torej 20 let nazaj... Madonca.

Picasso

:palec: :palec: :palec:

Mokra Marsa, pa basistka :palec:, pa v elementu za mikrofonom......

Nasploh so nore te črnobele fotke..... so mi ful bl všeč kot pa ta barvne!

Pa tista ta zadna tvoja je tud :palec: . Si tko fotogenična x;)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Evo - pa se enega Mitjata :)

Komaj... (sem ga izprosila, se ne mara kazat) - a ker je kul fotka (pa se mi je ni dalo prevec popravljat, sem jo kar pustila, pac pomanjsala samo)... :palec:

Picasso

Aja, sory, Naky - nisem opazila, vneto manjsam, urejam, popravljam, sejvam for web in podobno... :)

Nisem fotogenicna - v 40 letih tiste 3 fotke, kjer sem se kar OK... x;)x

Sicer pa - thanx, itak!! x:Xx :vio: xcivx

... civ civ... x:)x

Picasso

:vragec:

kje sta se vidva najdla.... x:px  x;)x

666 zlobijeu....tralala

He, kaj pa sele potem tale! :)

(Tim, trajekt, poletje 2002)

*Tudi Tima sem tezko izprosila za tole, a je dovolil (vedno pazim na to oz. upostevam, ceprav je moj sin). :vio:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...