El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 hihi marsa...tis bla pa taaaaak drobizhek 666 zlobijeu....tralala Temu pa jst rečem dobr dec... prpopi ga ke v temo dobri tipi...., hehe, čak ampak zdaj pa komentirat glavni del.... ua fender ojačevalc je tamle huhu, da ne omenim, da ne vidim podobnosti med tabo in timom kje si ga ukradla pa alkimista bere how sweet hehe, ti taka huda temna in to on pa čist svetel, hehe dobr mulo tole, kaka carska familja..., kdaj bo še kakšen ? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Marsa, vedno drugačna ....but always good Mitje, se spominjam z daljšimi lasmi Tim pa itaq model Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Ej je simpatična deklina Sva ženski predstavnici naše družine soglasni da je Tim luškan, sicer je ena mal tko zadržano rekla, pa nisem bla to jest, pst ne me izdat da sem povedala če bi bla moja Tami fant bi bla tud Tim al pa Rok no če sem odkrita Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Pa se 'Tim..;~)... cek mlajsi'... Kwa je luskan sele tukajle... *Naky, tamala je ful tebi podobna!! sem mislila, da je tvoja mlajsa fotka (kot sem jaz kao dala svojo)...Ful ste simpaticne in lustne, prima punce!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Ja vsi pravjo tako........ vizuelno in sploh po karakterju ista mene Tim je pa pravi cukrček! Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 iiiiiiiiiiiiiiiii, kok je tole luštn gledat kokr en družinski album... jest bi tud fotkice gor popala, pa nimam teh mašinc funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 hehe... malo se igrajckam... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Marsa !Kaj imaš tam kozarec v roki? No, sam da ne žugaš več s prstom... Pa čin !!! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 bodimo odkriti hehe... malo se igrajckam... tole pa ni nevem kaj hehe no še zmeri 9 od 10 haha zdaj pa še vsaka lunatka svoje otroke pa bo dosti slikc..., ehjaj, jaz morem nekje dobit en fotoaparat pa mal pozirat, k to ni normalno nimam nobene slike... kako bom pol vnukom pravil, kašn dec sm bil ko sem bil njihovih let brez slik k bodo tam 2040, vsi vizualni tipi Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 .. tole pa ni nevem kaj ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 BAJDWEJ------ TISOČKO MAM Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 cestitkice, naky!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Toto Naky še 10000 in 10000 postkov Ti želim. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 evo, našla eno Dašino... in z njenim privoljenjem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Sabina, srčkana si! Cela mama! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Mega. Punckice, kako ste podobne svojim mamam!! x!xFantki so pa nekak 'generacijsko' takoooo resni... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 ejga to je dobr znano dejstvo otroci so lepi, sploh taki mal bolj debelušni obrazki, ki kar kličejo po skrbi, ... ajd, lakhkonoč Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 iiiiiiiiiiiiiiiii, kok je tole luštn gledat kokr en družinski album... jest bi tud fotkice gor popala, pa nimam teh mašinc Mateja Potem pa kar do mene pridi, bova vse zrihtali Mislim popolnoma resno Marsa Tole je res fajn gledat Pokowc Dobra fotka Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Helena HVALA!(in lepo, da si spet tu, sem te že pogrešala ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Helena, ene 'ne delajo'... (*ravno ona, ki sem 'dbest'... :xx!...A bova lahko ponovili? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Sem sla se nazaj malo pogledat... kok so res lustne punce, neverjetno sta podobni svojima mamama - se posebej Nakyna in Tamarina, no pa tudi Matejina Dasa - po ockih... Pokowc - kul tole... Nino, pravis - mi ni nic podoben - res mi ni prevec, je Mitjin bolj, je pa meni podoben cez oci, samo tu na obeh fotkah dol gleda... Enkrat bomo lahko torej se dobili morda tudi s tamalimi - zgodnje poletje - junij? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Se ena moja (pol jih pa itak nimam vec, v bistvu... )Koncert C.P. - stari Student, pojma nimam letnice, tam okoli 80' (morda kaksno leto cez)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Helena HVALA!(in lepo, da si spet tu, sem te že pogrešala ) Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Meursault - istocasno sva postnila tole! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts