Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Hehe, Mateja.... Res, Contesa zelo sveze izgleda in je res lepotica - pa kadarkoli jo vidis (ceprav sem jo samo dvakrat v zivo, a obakrat je bila tip-top). x;)x x:)x

*Aja, Freya, se tamle si komentirala, vceraj nisem opazila (ker sem imela tolk opraviti x;)x) - saj sem se mickeno pohecala, saj stekam, ce nocete podati... zato pa sem rekla, da morda v bistvu 'ni fair' do tebe, ker imam najraje, da vsakdo sam poda o sebi... in ne da drugi to pocnejo zanj (ce jih seveda ni sam pobaral)...

Ampak je pa zanimivo, ravno ko ne ves, in tu se prav lepo vidi... Reces nekaj, in kao cisto mimo - a potem se pa drugje nekako skoraj popolnoma ujema.

Skratka - fino, da si dala in da se ne jezis, ko je Nino povedal. xcivx x:Xx x;)x

Sicer pa - tale tema - fajn, kul!!! x^x x^x :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

No, evo, Contesa je takoj potrdila moje besede oz. da ne nakladam. x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Meursault - istocasno sva postnila tole!  x:)x

Ja x;)x ..moja slika pa je iz l. '85 :inocent:

x:px Torej, prakticno medtem, ko ti tule na kahlici sedis, jaz tam smrtno resno, velepomembno in skratka 100% odraslo pojem (in bi bila na tisti fotki lahko stara tudi 30 let, sem pa kakih 17)... x:o)x :madpro:

Picasso

xokx ...ful ste in so luštkani........Naky......tvoja hčerka pa je res čista ti x:)x .....pa čestitke za 1000-ko :palec: x:o)x Bemu, maste eni že velicke otroke.........Mick, bo treba v akcijo x:px x:Dx x:Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Moram ga dat gor, ceprav ne sodi semle... ker ni druzinski clan ali hisni ljubimec ali kaj takega, a je pa nekako moj ali celo druzinski zaveznik (smrtno resno mislim tole, bog pomagaj, ce ne verjamete).

Poleg tega je pa to tako moja osebna 'trofeja', kot tudi - prav poziral mi je (skoda pa je, ker ni ratala fotka, kjer ga voda obliva in je delno v vodi..). :palec:

Picasso

Hehe, tole 'moram' dat tudi gor... zelo slabo se vidi, ker je v bistvu fotokopija... oz. je na zelo slabem papirju narejena...

A je fajn... a kdo spozna tega gospoda zraven mene? x;)x

Picasso

Igor V.?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jo, saj je pravzaprav isti, samo tanjsi, medtem ko sem jaz sirsa... x;)x

:palec: :palec:

Z Igorjem sva vedno bila v dbest odnosih, zelo nas je podpiral, nas ustvarjalce tedaj, nanj imam dbest spomine - vedno je bil duhovit in zelo prijeten sogovornik, veliko ve in je zelo inteligenten. :)

Picasso

Kaj češ Mateja, brzina je moja vrlina x;)x

Moram pa rečt, da next generation LNF-ja, sami šarmerji in šarmerke x:)x xokx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

A ne, no! :palec:

Ampak zakaj pa samo next? :sori: :8):

Picasso

UHHH.........KO BI JAST BIL TAKO LEP IN MLAD BI POSLAL FOTKO TAKO BOM SAMO TIPKAL IN VŽIVAL Z VAŠIMI LEPIMI SLIKICAMI(posebej so mi všeč ŽENSKE)BAJ!!!!!!!!!!! xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

A ne, no! :palec:

Ampak zakaj pa samo next?  :sori:  :8):

Za tu prisotne vem, da so vsi fajn x:Dx

Zdaj pa vidim kar nekaj novih fotkic next generation in sem podala komentar na to.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Drago, thanx v imenu, ampak... to je pac... tak pac si... a mislis, da sem si jaz zdaj ful vsec ali kaj?

Ampak se pac soocam s svojo podobo, skusam gledati cimbolj realno, ko pedenam fotko, ceprav je moja, jo gledam kot sliko, ki ji manjka tega ali onega ali kaj taksnega...

Hocem reci, pa kaj potem - tak pac si. In taka sem pac jaz. :vio: :palec:

Normalni ljudje, zakaj folk misli, da je treba izgledati kot Brad Pit ali kaj jaz vem...

Vsak je lahko lep...

ali, kar mi je prislo na misel enkrat na avtobusu in sem si to tudi sproti zapisala:

Lepota je skladnost s samim sabo. :palec:

Picasso

Je res Marsa ja sem tudi lep(pravi večina žensk). :?: :?: Ja imam drugo težavo glede fotk,ni digitalca a ko bi ga imel sem nestrokovnjak da bi fotko dal na tale forum.Imam pa srečo (sin)je strokovnjak na tem področju in mi je on mentor."Haj"NAJ ŽIVI MLADINA :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Drago, saj od teh (recimo mojih) jih 3/4 ni z digitalcem (to se da skenirat, pa potem isto pedenas)..

Picasso

jiipiiiiiii kolk novih fotk :palec:

Pokowc...... kok ti nežen zgledaš xflirtx x;)x

Meursalut........... :palec: x:Dx na kahlici, kakšne velike učke!

Marsa.... JA TE TVOJE ČRNOBELE SO FUL DOBRE ( :palec: fotografu)

Contesa.... tvoj sinek po tvojih stopinjah (manekenček :palec: )

Aja, hvala za čestitke, za tisočko..... x:Dx in naprej x:Dx

Enga sončka za vse!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Naky - :)

Hvala za pripombo... dejansko sem vceraj razmisljala, da bi bilo kul dati avtorje fotk, ne vem pa pri vsaki fotki (ker ni povsod zadaj napisano), bom poskusila se spomnit...

Zdaj pa itak 'gazda' klice pa moram sibat, tako to storim pozneje. :vio:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...