borism 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Ti si pa res faca, čeprav te ne vidim, saj res ribice smo po horoskopu zadnje, pa kje so še ostali po "stažu" tule.....živi bili, pa videli FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Eni pravijo da imam hladen nick. Imam tudi hladno sliko Andreshttp://www.nenavadno.com/aziocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Hi-hi......same fajne face ste .....nem kvaru tega Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 ....mi bereš misli mickeni ..... andres...tole je pa ena zmrznjena simpatična slikica brrrrrr, še kak pingvin zadaj In contesa ...luškana nežna slikica Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 6. februar 2004 Prijavi Deli 6. februar 2004 Pingvina nisem še videl, je pa nekaj toplejših slik. Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 HAH tema ..........................napredek, ni kej Andres Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Fino, fino! Andres! Kwa je zdej, folk, lunatki! KJE SO OSTALE FOTKICE? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Nimam niti ene fotke...v digitalni obliki... :xx!: Zdaj pa bo treba res pod nujno...neki nardit... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Hehe, Astra... tiho bodi raje... No, pa se ena moja, 'najnovejsa' (NL 2004)Cheers (cvicek) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Kwa je zdej, folk, lunatki! KJE SO OSTALE FOTKICE? Hehe, ostali so pa piz**, pa so rep stisnili med noge. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Upss, Marsa.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Kwa je zdej, folk, lunatki! KJE SO OSTALE FOTKICE? Hehe, ostali so pa piz**, pa so rep stisnili med noge. Ja!!!!P**** ste! Nord, lahko eno tvojo dam gor???? Lahko, ok! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 To pa jaz biti (slika je mala, ker ne morem dat večje gor :o|o: )Pozerka! Rachi:KER...? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 s kje pa so te lepe slikice andres... zgleda wooooooouw Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Ja, to so po mojem Andreseve fotke - z Islandije, kjer zivi in dela, tole pa sta njegovi hcerki.Andres, oprosti, ker se vtikam in odgovarjam namesto tebe, a se mi fino zdi, pa da se ne izgubi (pa ti ob drugih urah haras pa tko), pa se da te malo pozdravim, ker se ze dolgo 'nisva srecala' v temah. Res ZELO zelo lepe - itak pa mene Islandija zelo privlaci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 saj, sem hotela rečt, da meni to zgleda Islandija....ampak, nisem vedela, da andres tam živi...Ker nikoli še nisem bila na Islandiji...sem rekla, da ne bom zdej kake mimo upihnila, raje previdno vprašam, da mi ne bo kdo pol serviral...kako v smislu....to je ena kotanja pri Divači :o|o: Andres evo še en + za obisk Islandije (mojemu dragemu pa ++, ker ima rad bolj severne dežele za dopust) Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 Saj... samo poglej si npr. Secoveljske soline... ki bi lahko bile, ma od kjerkoli.Pa FANTASTICNE so za videt, bozanske fotke so od tam, ko spedenamo Novice, jih damo tudi na LN razglednice - ene najlepsih teh fotk! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 KJE SO FOTKE?? Tu jih pa ni, ne, tu ko recemo in ko je primerno... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Vsem, ki smo/ste jih dali gor.........................en velik ! Ostali pa......................................................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 http://cokolada.net/lunin_net/images/me3b.jpg free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 http://cokolada.net/lunin_net/images/me_3b.jpgNič ne vidim :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2004 Prijavi Deli 7. februar 2004 uf, jest tut ne mogoce morva pa luc przgt!? aja, zdej pa tut men lupcka! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 uf, jest tut ne mogoce morva pa luc przgt!? Hih, ampak še vedno je 'tema'! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 Mogoče pa je spet elektrike zmanjkalo, lai pa kako fazo ven vrglo........... :xx!: ! Kot meni prej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 7. februar 2004 aja, zdej pa tut men lupcka! Ja. si ga zaslužiš..........evo ga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts