Mick 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Ooooo borism......long tajm no si Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Sem malo preletela tole temo, najboj me je fascinirala Marsa, kok različnih obrazov Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Uuuu, Borism... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Oooo, Boris funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ola boris, ; ) bradica lepo tole mačo ... hehe, boš moral kupit mal večjo posteljo... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Borism........ x:px x:px ...........................http://www.lunin.net/forum/html/emoticons/icon_smile_blush.gif What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 O, Boris - pa si res totalen Ribak... V bistvu sem si te malo drugacnega predstavljala (predvsem nekako 'starejsega' in resnejsega). Ampak si kar 'tapravi', prav ceden tipcek! Hehe, venere se bodo limale! (a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?) Janja, ceprav imas pac prav (ker je to pac res, vedno sem cisto drugacna na vsaki fotki, in tudi drugacna kot jaz v zivo, nekako, tako da je res tole hecno pri meni) - je pa res, da je logicno, da je NAJVEC, ce je najvec tudi dejansko.. Ker sem namrec postnila po mojem ziher kakih 15 slik, vsaj... tako da ni cudno...... ker ce das eno sliko, si tak in ciao. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 tud jzt probam dt slikco gor, pa mi ne rata...pa ne vem zakaj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Hvala Marsa ! Saj ni kaj, takšen kot sem sem, saj sem zadovoljen z svojo pojavo , špohtel pa tudi imam, če bo treba ....resen sem mogoče deloval bolj zaradi modrih misli, če je treba, pa tudi znam biti..... Sončk, po mojem je fotka prevelika(ni nujno na oko , preimenuj jo v JPG, pa bo mogoče šlo). Lep dan vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 3,10 KB (3.180 bytes), je velika...in je v JPEG image...tko da sploh ne vem kva šteka... http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Sončk, potem pa mogoče ne znaš poiskati bližnjice do nje...a si dala "prebrskaj" in jo poiskala na svojem PC-ju?, po mojem bi moralo uspeti, ker ni prevelika, kar poskusi, če ne pa zbriši...lep dan, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 resen sem mogoče deloval bolj zaradi modrih misli, če je treba, pa tudi znam biti..... Sem imela glih te dni v mislih, da si postal malo bolj gostobeseden . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Sončk, potem pa mogoče ne znaš poiskati bližnjice do nje...a si dala "prebrskaj" in jo poiskala na svojem PC-ju?, po mojem bi moralo uspeti, ker ni prevelika, kar poskusi, če ne pa zbriši...lep dan, Borism sm že 3 krat, pa ne gre :o|o: http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Hvala Contesa JanjaK, pa itak navihana Sončk, hja edino, da napišeš tule kako narediš postopek, pa da vidimo, kje je napaka ali ovira..... to bo še komu drugemu v pomoč lahko. Vsem pa lep pozdrav FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 pritisnem komentiraj , potem komentiram...in pritisnem Browse, najedm slikco med svojimi dokumenti dam OPEN in potem objavi komentar...in nič se ne zgodi...oz. je videt samo moj komentar brez slike http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Ko jo najdeš, pritisni z miškinim dvoklikom in objavi komentar= pri meni uspe!!...če bi bila prevelika, bi ti itak z rdečim napisalo, da objava ni možna, itd...tako še poskusi, če ne pa postavi spodaj v temi "vprašanje uredništvu" tole vprašanje, pa bo Marsin Mitja razjasnil zakaj ne in kako naprej...lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 (a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?) sem zadnjič razmišljal naglas, z enim frendom tkole, hja, kao saj v bistvu ribice so najboljše bejbe, za njega, pol sem še mal razmišljal, v bistvu so ribice na sploh najboljše bejbe, zdaj to tipih se nisva pogovarjala, sam vrga no se prav čudim kako da nikol še nisem bil zaljubljen v ribico sicer pa zdele eno poznam ajd škoda da je ravno iz španije,... hehe, kje se ponavadi zbirajo lepe mlade ribice (pa ne mi rečt da na LNF.. hehe ) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 (a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?) sem zadnjič razmišljal naglas, z enim frendom tkole, hja, kao saj v bistvu ribice so najboljše bejbe, za njega, pol sem še mal razmišljal, v bistvu so ribice na sploh najboljše bejbe, zdaj to tipih se nisva pogovarjala, sam vrga no se prav čudim kako da nikol še nisem bil zaljubljen v ribico sicer pa zdele eno poznam ajd škoda da je ravno iz španije,... hehe, kje se ponavadi zbirajo lepe mlade ribice (pa ne mi rečt da na LNF.. hehe ) What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiii.....kul bejba 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 dečve ste fejst sončk nežna deklica ani Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 mmmmmmmm......zmeri bl obetavno... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Dobro jutro... Lepo Boris .. sicer sem se te pa taksnega predstavljala.. simpaticnega, neznega na pogled ... http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Uuuu, Borism... Astra uuuuuu.....ket spa ti 666 zlomkou....hehe tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Super Sončk....mislim na tebe na fotki, pa tudi na uspeh, da se je dalo objaviti, saj ni pomembno zakaj je sedaj šlo, v glavnem delaj, kot si pri zadnjih dveh....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts