Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ola boris, ; ) bradica lepo tole ;) mačo ... hehe, boš moral kupit mal večjo posteljo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

O, Boris - pa si res totalen Ribak... :)

V bistvu sem si te malo drugacnega predstavljala (predvsem nekako 'starejsega' in resnejsega). :8):

Ampak si kar 'tapravi', prav ceden tipcek! x:)x :palec:

Hehe, venere se bodo limale! :)

(a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?) x:o)x x:Dx x:Dx x:px x;)x

Janja, ceprav imas pac prav (ker je to pac res, vedno sem cisto drugacna na vsaki fotki, in tudi drugacna kot jaz v zivo, nekako, tako da je res tole hecno pri meni) - je pa res, da je logicno, da je NAJVEC, ce je najvec tudi dejansko.. x:o)x

Ker sem namrec postnila po mojem ziher kakih 15 slik, vsaj... tako da ni cudno...

... ker ce das eno sliko, si tak in ciao. x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala Marsa x:Ix !

Saj ni kaj, takšen kot sem sem, saj sem zadovoljen z svojo pojavo x:)x , špohtel pa tudi imam, če bo treba x:Dx ....resen sem mogoče deloval bolj zaradi modrih misli, če je treba, pa tudi znam biti..... x;)x x:)x

Sončk, po mojem je fotka prevelika(ni nujno na oko :eek: , preimenuj jo v JPG, pa bo mogoče šlo).

Lep dan vsem x;)x :palec:

resen sem mogoče deloval bolj zaradi modrih misli, če je treba, pa tudi znam biti..... x;)x  x:)x

Sem imela glih te dni v mislih, da si postal malo bolj gostobeseden xokx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sončk, potem pa mogoče ne znaš poiskati bližnjice do nje...a si dala "prebrskaj" in jo poiskala na svojem PC-ju?, po mojem bi moralo uspeti, ker ni prevelika, kar poskusi, če ne pa zbriši...lep dan, Borism  x;)x  :palec: 

sm že 3 krat, pa ne gre :o|o:

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

pritisnem komentiraj x:Dx , potem komentiram...in pritisnem Browse, najedm slikco med svojimi dokumenti dam OPEN in potem objavi komentar...in nič se ne zgodi...oz. je videt samo moj komentar brez slike xrolleyesx
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Ko jo najdeš, pritisni z miškinim dvoklikom in objavi komentar= pri meni uspe!!...če bi bila prevelika, bi ti itak z rdečim napisalo, da objava ni možna, itd...tako še poskusi, če ne pa postavi spodaj v temi "vprašanje uredništvu" tole vprašanje, pa bo Marsin Mitja razjasnil zakaj ne in kako naprej...lep dan x;)x :palec:

(a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?)      

;) :palec: sem zadnjič razmišljal naglas, z enim frendom tkole, hja, kao saj v bistvu ribice so najboljše bejbe, za njega, pol sem še mal razmišljal, v bistvu so ribice na sploh najboljše bejbe, zdaj to tipih se nisva pogovarjala, sam vrga no se prav čudim kako da nikol še nisem bil zaljubljen v ribico ;) sicer pa zdele eno poznam ;) ajd škoda da je ravno iz španije,... hehe, kje se ponavadi zbirajo lepe mlade ribice (pa ne mi rečt da na LNF.. ;) hehe )

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

(a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?)      

;) :palec: sem zadnjič razmišljal naglas, z enim frendom tkole, hja, kao saj v bistvu ribice so najboljše bejbe, za njega, pol sem še mal razmišljal, v bistvu so ribice na sploh najboljše bejbe, zdaj to tipih se nisva pogovarjala, sam vrga no se prav čudim kako da nikol še nisem bil zaljubljen v ribico ;) sicer pa zdele eno poznam ;) ajd škoda da je ravno iz španije,... hehe, kje se ponavadi zbirajo lepe mlade ribice (pa ne mi rečt da na LNF.. ;) hehe )

x^x x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Dobro jutro... x;)x

Lepo Boris x;)x x:Dx .. sicer sem se te pa taksnega predstavljala.. simpaticnega, neznega na pogled ... :flower:

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...