borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Dobro jutro... Lepo Boris .. sicer sem se te pa taksnega predstavljala.. simpaticnega, neznega na pogled ... O, HVALA MBmetuljčica ....jaz sem se pa že zbal , ker ne rad negativno presenečam.....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Ohoho, no, je le ratalo potemtakem... Pa res, kok je lustnih ksihtkov tule... :palec: Fino, da ti je ratalo, Sonck, ce ne ne bi vedeli, kok si lustna. Cestitke vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ...šlo je kr sem dala na resize...no in tm sm sliko zamnšala...ne vem...sm spraševala naše informatike v službi pa sej so mi pomagal...sam očitno se nismo dobr razumel...pol sm pa sam mau razmislnla kako bi...no pa mi je ratal . Bom pogledala kaj mam še kej na domačem PC-ju... LP,S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ratal. fajn, da se kdo k se upa!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Še ena tamejčkana Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Kaj je kaj na tej fotki Cosma mislila , se že tamle vidi njena navihanost FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Uaaau, borism , sončk , cosma !!! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 O, Boris - pa si res totalen Ribak... V bistvu sem si te malo drugacnega predstavljala (predvsem nekako 'starejsega' in resnejsega). Ampak si kar 'tapravi', prav ceden tipcek! Hehe, venere se bodo limale! (a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?) Šele zdaj opazila, se strinjam z Marso Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ... ker ce das eno sliko, si tak in ciao. he he free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Dobro jutro... borism - cool , taprav dec! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ..Hehe, venere se bodo limale! (a se spomnis - ribe morajo snubce s spohtlom dol praskat?) .. aja?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Sonček, še ena dobra lunatka Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Še fotke .BorisM...... tvoja modrost te res dela starejšega. Tud jaz sem si te predstavljala enga takega šarmantno sivega možakarja s samo nežnostjo v očeh . V bistvu sem prav prijetno presenečena .Sončk..... taka luštna bejbica Cosma..... ti si pa sam zrasla . Mick...... kje je tvoja fotka? Tebe si tud predstavljam tacga nasmejanga in pozitivnega Pa Bobnar s palčkami v rokah. Pa Astra, pa še Selene, pa Volkec, pa....... Jaz prav uživam, tkole gledat vas Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 iz pekla:http://cokolada.net/lunin_net/images/pekel_4b.jpg free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Tole je pa moja hči: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 leto in pol nazajhttp://cokolada.net/lunin_net/images/me4e.jpg.. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 taprava fish!! , 2-3 leta nazaj -- slika -- free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Jaz pa gledam prejle, ko vidim pri Naky - pa Bobnar s palckami, pa Astra - pa hocem dat kje kje??Pa postekam, da bi bilo fino, ce bi... Cosmca - bradica!!! O, Free vmes besno posta fotke... Kaksen si tamle, cist spicajzlan, sedis kot damica, cist stisnjen tak... Drugace pa si mi vseeno vsec na tej fotki...Tamle, ko pa pravis, prava ribica, pa si precej 'izzet'.Zdaj si boljsi! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Tamle, ko pa pravis, prava ribica, pa si precej 'izzet'.Zdaj si boljsi! ja, suh suhcen, etiopija.zdej sem boljsi... ha ha ha ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 aja saj res, Pekel, Free je sebe izrezal, ker je bilo nekoliko hude krvi, nekateri niso hoteli biti gor in tko...Vseeno pa jaz objavljam celo fotko, ker itak ste nekateri ze tudi sami objavili svoje fotke ali pa se vas itak ne vidi ali zelo slabo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 hehemarsa se drzhi, k bi bla na svoji zlati poroki 666 zlomkastih zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Prijazna zhenichka... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 ITAQ... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Tole pa je fotka fotke (in ni sken) in je tudi zato nejasna in vse... predvsem pa jo postam, ker me je fascinirala barva las (saj je vsa fotka sicer bolj rdeckasta in se tudi vidi, a vseeno - saj puli je rumen... )...Pa ko sem razlagala, kako imam tale pigment... no, tkole je tole... Poleg tega se mi pa zdi, da sem veckrat ze omenila, kako mi je fotr kupoval tele rumene oblekice in mornarske kompletke razne... Tu sicer zgleda kot da mizim, v resnici sem pa ravno dol pogledala, ko sem sramezljivo sprejela svoje darilo. ... poleg tega pa sem vedno sovrazila, ce so silili vame kakorkoli, pa sem se vedno odmikala... tu se tudi vidi po govorici telesa... sicer pa se zato, ker rabim veliko placa okoli sebe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts