Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Nekoc pa smo TZB imele snemanje in smo prinesle svoje otroske fotke in vse zivo, pa smo potem sli v Palmo (ki je bila tedaj morda se Stopoteka) in smo tam noreli... torbo sem pa valjda vrgla tja nekam in plesala... :o|o: Pa me cez cas nekdo poklice, pridi na moski wc... :xx!: x!x Kaj vidim - po tleh v vodi, umazaniji in morda scalini se valjajo moje otroske slikice!!! Fotkice! Vse tanajbolj lustne! Normalno, sem jasno ta dbest izbor vzela s sabo... in jih tako ni vec... Kajti - resevati tisto... :xx!: :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Tole ste pa tudi ze videli nekateri, nekoc sem postnila v Dnevniku (vendar je tisto bila shajnasta fotka te strani v reviji, tole pa je sken)... zadnjic nisem hotela spet toliko jih postniti, sem jo pa tudi poskenirala pri heleni. Tole je iz revije STOP, november, mislim da 99 - osebnost meseca CC (potem pa nas je se intervjujal in muchil Saso hribar, sva pa imela dbest pogovor, nekoc dam gor, na net, na svoj sajt). Avtor obeh fotk je Franci Virant, avtorica designa je Sonia Pust, avtor *texta* je Mitja, risbe in slike pa so moje, pa jih je super skombinirala v dizajn. Ekola. *text* - 3 stavki so morali biti.Marsa je Tožibaba, ki se piše z velikim T.Vse, kar reče ali naredi, obogati z luninimi začimbami.Noben bel list papirja ni popolnoma varen pred izlivi njene duše. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 KULSKO.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 O, aakhut! Tole mi je pa vsec pri tebi, tale tvoja lastnost! Tako v cestitkah in tudi drugje... znas pohvalit, nimas zavisti ali nic taksnega... to mi je kul.. Je pa bila fajn cela akcija (Mitja je bil shef - ni me pa on predlagal, pac pa Anita) - Saso Hribar je bil gospod CC in je postavljal provokativna vprasanja...Ful dober pogovor sva imela... V istem letu so bili tudi kateri drugi SLO ustvarjalci, med drugimi npr. Aljosa Rebolj...Saj smo v eni stevilki (decemberski) pa vsi skupaj na takem oglasu podobnem... Bilo nas je samo 11, jaz sem bila ravno zadnja, zanimivost pa je, da je glih 'osebnost' meseca - in da je ta mesec ravno November (ko je aktiviran moj asc)...Res kul akcija...Aja, pa Miha Mazzini! Pa taksni... Saso Hribar je bil dbest!! Jaz sem se ga kar 'bala'... potem sem ga pa nekako 'razorozila' in mi je 'prakticno jedel iz roke'... Hecam se, a sva se res zelo dobro ujela... nic cudnega, saj je riba... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 uuuu....zavisti mam pa napreteksej vidsh de sm celih 8 minut rabu za objavosm se morau najprej iz nezavesti spraut 666 zlomkotou....trararara tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Aakhut - Prejle sem sla malo chekirat tole temo... super je, tudi sicer, sem se kar zabavala zraven... Kaj sem tudi spregledala, sem zdajle videla, ampak smo se potem nekako v vecini primerov sproti, kasneje, zmenili.. Pa ful dobro se mi zdi, da je ta tema, da imamo lahko nekje tole... konec koncev nenazadnje zase, tocno vemo, kje to dobimo, jaz imam recimo vse okoli nametano, pa po raznih folderjih... tule pa je vse na broju lepo...Blazno fino mi je pa tudi si predstavljati obraze zadaj, ceprav nekako seveda nic ne 'moti' moje 'prejsnje predstave' o tem forumovcu...Morda si presenecen zgolj reicmo zaradi vizualne predstave, ki si jo morebiti celo dobil na osnovi nekih astroloskih predispozicij (recimo konkretno jaz, nekaksna 'poklicna deformacija'?)... kot so barva las in koze itd... a ne pa recimo tudi pogled, 'filing' cloveka, vtis, ki ga tudi sicer daje tu...Zelo sem zadovoljna, skratka, se bolj, ker ste res v taksnem stevilu dali... Sicer se premalo - za moj okus in pojme - ampak seveda cisto stekam in nikogar nikakor nocemo siliti...Tako se ne bojte komentirat v temo - ali morda s slabo vestjo nekaksno ... Jaz tudi nisem nudo, pa se lahko zaradi mene vsi naokoli slecejo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Sončk Kje si posnela tele fotke? Mene mal spominjajo na Bol... nebeško morje...mmmm Boris - Free - pri prvih dveh slikah asociacija na Johnnya Deepa (ki je, zanimivo, igral tudi v filmu Iz pekla ) Marsa - I love tiste ribice, ki plavajo okoli tebe... luštno. SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Hej, Freya, glih omenjas morje, pa potem ribice, ko jaz hitim postat se tole fotko - lani, morje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 pa se ena moja s tamalim - Kostanjeviska noc... zanalasc puscam tako kot je, je v bistvu malo defofmirana, pa je zanimiva ratala nekako... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 hihi....na uni si k en hudichek konkurenca 666 zlomkotou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Cosmca - bradica!!! To je vedno moj izraz oz. odgovor na CHEESE , smej se....pa se jaz nočem in potem izpade takole....se mi zdi heceno na tejle sliki, drugje mi to ni všeč. Naky imaš, prav sem samo zrasla....pa nisem več tok blond Marsa, ful dober plakat , ful šefica Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 ... poleg tega pa sem vedno sovrazila, ce so silili vame kakorkoli, pa sem se vedno odmikala... tu se tudi vidi po govorici telesa... sicer pa se zato, ker rabim veliko placa okoli sebe.ja, itak!kako zelo pomembno meni tole!!!!:namrec nauciti otroke, da so lahko svobodni v tem, da se umaknejo, ce tako cutijo.mene niso nikoli tega naucili sele cez leta in leta sem dojel da ni narobe.prje pa mislil, da moram biti prijazen pa to :xx!: groza.tisti, ki imate otroke, vam povem, da so to zadeve, ki so vredne nauciti otroka, no ja ce ze ne, pa bi bilo vsaj pri meni,ker mam pac sam take izkusnje. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Free - pri prvih dveh slikah asociacija na Johnnya Deepa (ki je, zanimivo, igral tudi v filmu Iz pekla ) Marsa - I love tiste ribice, ki plavajo okoli tebe... luštno.ja, coolsko, da komentiras ja, Johnny je itak coolski!! sploh v filmu: benny & joon (1996) men full dobr film.iz pekla pa nism gledov ja, ribice pa sem tudi jaz opazil... coolske so. pa cel dan je tko coolski ne .. hi hi.. res, coolsko.ha ha ha... sicer pa, kaj pa 3 slika?? a ni coolska?? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 O, Free vmes besno posta fotke... Kaksen si tamle, cist spicajzlan, sedis kot damica, cist stisnjen tak... Drugace pa si mi vseeno vsec na tej fotki...hi hi.. damica. pa sej sem.. nekako tak sn cuj. fish. ..plav plav plav ... ...kje pa je lev sov je .. nekam... le kam??ziihr se ma vredu cuj! sem se glih pogovarjal z enim tipckom, ki je sel z nami na dunaj.pa voznja, avtobus pa to.. sicer pa koliko spominov lahko priklice samo 1 fotka .. ja, odvisno koliko se odvezemo in kako smo doziveli.. pred nekaj leti pa sem VSE fotke vrgel stran :xx!: , iz celga lajfa. .. way of thinking.. malo mi je zal, vecinoma pa ne. nacin odvezave od preteklosti. malce hard varianta free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 pred nekaj leti pa sem VSE fotke vrgel stran :xx!: , iz celga lajfa. .. way of thinking.. malo mi je zal, vecinoma pa ne. nacin odvezave od preteklosti. malce hard varianta Tako sem jaz naredila s svojimi dnevniki, ki sem jih pisala od svojega 7. razreda..... Sedaj ne pišem več..... Občasno napišem le še stvari o katerih razmišljam, katere sem dognala skozi poglabljanja vase.... Tudi meni je včasih malo žal, večinoma pa sem v teh dnevnikih lagla sama sebi :xx!: zato sem jih tudi obrisala preč Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Naky - frajerka! Res je tole - a jaz kar 'pocakam', da lajf to stori zame...Mi zalije klet z vrelo vodo, pa ode vse taksno... in jaz potem recem - se boljs! ;>) Free - kje je Lev?Hoces imeti dbest stvari (cevlje, to, ono, usnje, prave materiiale, das skratka tudi na zunanjost), si vseeno trden v sebi, samo si moral to na odstekan nacin postekati. Sicer pa jaz pri tebi res najbolj opazim kombinacijo Oven/Riba.. ta mix, nekako. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 moj smeško , pa naš lump P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Saj je res lepa, kot mamica ....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 jest pa še kar ne znam dati fotke gor :xx!: Očitno je ne znam zmanjšati, mi noče zmanjšane shranit al ne vem, kaj je narobe :o|o: Me to tolk jezi x!x BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Tole te bi pa rad videl, ko te jezi , šalim se....poglej v temo vprašanja uredništvu, točke(pixe) moraš zmanjšati, oz. njihovo število v enem programu za obdelavo slik, pa ti bo uspelo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 hvala borism! to sem že naredila in Marsa mi je isto povedala in te pixle zmanjšam in shranim, samo, ko hočem sem gor pripeti, je ta slika spet velikaaaa ueeee :xx!: Verjetno bo bolje, da začnem kvačkati :o|o: BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Pošlji mi na OS svoj e-mail, pa kasneje to fotko, pa ti jo bom jaz prilagodil in vrnil nazaj, če ti odgovarja....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 glej glej jaz pa vidim Smeška od Umetnice in Tino Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 To, to - dbest, mi je vsec, ko padem notri kuknit, pa vidim ful novih fotk samih lepotic! Cedne hcerke imate, res, vse, ki ste dale gor. Lepo, da zaupate tole... Pa lepo se mi zdi, ko je Nakyin moz tudi dovolil in je zraven gor (ful te ima rad, Naky )... Skratka - same dobre asociacije imam... Koncno tudi Tina nekje, malo bolj vidna. Kul. Se kdo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 In ko se jaz odločim in hočem dat slikico gor, ne znam ne gre, res ne... pa dolgo časa sem se odločala, na koncu rekla, in kaj se lahko naredi, če ... prav pogumna sem danes in ne gre Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts