El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 moj smeško , pa naš lump Umetnica sicer pa glavni del tukaj počasi polni marsa sem videl hudirja hehe, ja mislim da po tolk fotkah človek približno zakapira, kako zgledaš, sam men se še zmeri zdi da zgledaš drgač v živo, čist nekaj tretjega kot vse slike skupaj.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Nino saj to glih govorim... da sem na vsaki fotki drugacna in vsakic drugacna, ko me vidis... In, da potem v zivo nisem podobna niti eni od teh vseh mogocih razlicnih fotk - a vseeno pa sem jaz in ko me zagledas, takoje vidis oz. ves..V bistvu pa sem ista - kriv nos, licnice a la luna v ribah, malo v trikotnik faco oz. srcasto, majhna usta in bolj ali manj OK koza... Ni ne vem kaksnih razlik spet v bistvu. Odvisno je tudi od dolzine in barve las, ko se skoz farbam in spreminjam... Candlelight - kaj jaz vem (zdaj sem sele opazila) - daj naredita tako, kot ti je Boris prijazno predlagal, thanx Boris za pomoc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 ahja kaj tisti prstek kažeš bad girl, bad girl... ja saj, to mi ne gre v glavo, nevem saj mrbit sem jaz tudi čist drugačen, al kaj, sam ti si pa res, lohk daš tisoč (20 je čist primerljiv približek) pa še zmeraj boš nekaj povsem drugega... hehe, čist neverjetno saj zgledaš to, že ampak tebe je treba videt da se te vidi, k vse te fotke, prikazujejo, neko vlogo ki jo igraš tam, nisi pa to ti, oziroma si to ti sam ne to ti. hehe, hja no, šen motiv več za folk da pride na lunin party, pogledat "no ordinary person".. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 to je pa Selene psssst .... je prosila, če lahko objavim njeno fotko, k njej ni šlo od prstkov P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 ker sem lesena v teh stvareh... pst... Umetnica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 oooo, nove fotkice Dam še jaz eno predpotopno, staro ene 15 let... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 SUPER Selene, Mateja(tudi meni je blond bolj všeč-boljša od boljše!)....čedalje lepše fotke prihajajo gor....pohvalno res...lep večer vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 men je pa Mateja kot črna tud všeč... res.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 hmmm, sam ta fotkica je staaaaaraaa ... in takrat sem bla jest še mlaaaadaaa ...kaj čmo, zdej sm drgačna... če druzga ne - starejša Selene ... hvala Bobnar, ma jest sm tooolk uvate funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Huh huh, kolk se je tale tema razširila, odkar ne brčkam več tolk po forumu Noro, sploh verjet ne morem, kolk novih obrazov... Freya luštna mlada damica s tapravim karakterjem, imam filing Sončk, če boš dala še kakšno tako poletno gor, se bomo vsi stopili hihi... pa tko lepo nežna res deluješ na tisti drugi fotki Cosma ti si itak čist nezgrešljiva, tebe verjetno folk prepozna na fotkah, pa če imaš 3 leta al pa 33 Umetnica, nisem štekala, kdo je zdaj na fotki z mačkom - ti? al tvoja hči? (hmmm nekak teh smeškotov še nisem zaštekala) Vsekakor... lepo lepo Tina, tudi tebe je lepo zagledat... še kakšno bolj bližnjo prosim , bi te še bolj od blizu vidli Hihi pa Selene je noro lepo videt na tej fotki v takšnem luštkanem filingu Sploh... kar brez besed ostala, res Huh, pa fantje Boris, zaboga, vsi smo te po moje dali bolj med starejše občane hihi, na koncu nas pa tko šokiraš Veš kaj mi je ful noro, eno tako energijo imaš kot moj fotr, ki ga bajdevej zelo cenim zaradi miru, ki ga nosi v sebi in brezmejne ljubezni... hihi, a sem zadost povedala Pa Free, ti si me pa tut čist presenetil, kar 3 slikce naenkrat Za tisto zadnjo, za katero je Marsa rekla, da sedaj že boljš "zgledaš", se ti res vidi, da imaš en "lack" energije, če si lahk dovolim komentar Ampak sem pa vesela, da si zdaj boljš, na tisti drugi nočni si kot nekakšen mističen hmmmm ne najdem besede... tko kot Tom Cruise v Intervjuju z vampirjem, pa ne in a bad way Uh... je vroče tule na forumu od vseh teh fotk, folk Joj!!! Poki! Porkamotorka, sem te zamudila, al kaj? Hitro na mejl pošlji fotko, da te vidim Aja, pa še Marsa... ne vem, kako to, da vsem zgleda tolk drugačna na vsaki drugi fotki, meni si pa čist ista povsod, Marsa in pika -Marsa. Hej, lepo se mejte, sončki, še fotk še fotk, še fotk!!!! ! pa pa Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ja sami cukri na fotkah. Lahko bi bil LNF proglašen, za **najbolj fejst zgledajoč forum** Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 hmmm kva nisi to ti poko, al kaj...? (same skrivalnice se gres... cccccc ) Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Poglej te fotke, super ste, ne smem preveč komentirati , saj ste vsi po vrsti fejst, tebi Sončna Vila pa hvala ......lep večer vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Lejga lejga, poko, coming clean a ? hehe, ja ta slika se mi je zdela zmeraj lepa in to.. ej do konc tega leta bom jaz naš družinski proračun stanjšal za enga digitalca, pa če bomo mal stradali (nič ne de dandanes je to kar moderno)... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Vauuuuuu..........Velikokrat presenečena Tu in Tam pa čist vn... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2004 ja, digitalc je zakon..................sem se htela na motorju pofotkat............pa se gor dat..........pa sem pozabla :xx!: ..................zdej je pa digič že na letalo z atijem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Jezi me, ker nimam ne digitalca ne skenerja. V bistvu bi rajsi imela skener, ker imam polno enih novih slik... Bo treba kupit nujno. Potem pa takoj slike gor! Sicer ste pa vsi super, res super! Vec ali manj taki kot sem si vas predstavljala. Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Free - kje je Lev?Hoces imeti dbest stvari (cevlje, to, ono, usnje, prave materiiale, das skratka tudi na zunanjost), si vseeno trden v sebi, samo si moral to na odstekan nacin postekati. Sicer pa jaz pri tebi res najbolj opazim kombinacijo Oven/Riba.. ta mix, nekako. hvala. , ja,res, oven/riba. ma glede zunanjosti, obleka pa to... pa hm, morda no..sicer pa je to sevedno malo leva levvvvvvvvvv, kje si?????? leeeeeeeeeeeev.... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 jest pa še kar ne znam dati fotke gor :xx!: Očitno je ne znam zmanjšati, mi noče zmanjšane shranit al ne vem, kaj je narobe :o|o: Me to tolk jezi x!xnajprej zbrisi windows 'temp' file in 'internet exolorer files', ce uporabljal internet explorer.ce pa netscape, pa zbrisi netscape Cache file. sicer pa mi lahko posljes na mail, pa ti poravim: info@cokolada.netsubject: popravek fotke za lnf. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 ja, itak pa se full coolski film ampak ta dva mata zihr se ribe v ascendentu free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Freya, ja pa je res na Bolu, avgusta 2003 http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Jooj, zdele pregledala vseh 26 strani.. Kolk ste lustni!!!Sem razmisljala zraven kako naj jaz tole izvedem, pa sem se v bistvu spomnila, da smo dale neke fotke na net, ko smo se poleti s prijateljicama fotkale.. Bom poskusila... Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 prostor za grozhnjo : 666 zlodejeu....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 na alianine mile priproshnje:tole je ALIANA 1: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 (*vedno vesela, ko vidim Aliano, tudi ce samo na fotki)... Lustna kot vedno! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts