aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ALIANA 2: tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Hvala, Aaakhutek! Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 kukko je tole fino z aljanco....(k zmeri kak cmoky dobim ) 666 zldejchkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2004 Ma, kolk ste vsi luštni....................lepo vas je gledat Nekatere obraze pa še vedno pogrešam........................... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Joj, Aliana!! Ja živjo! Tole je pa blo zdaj presenečenje, prav lepo te je videt Si pa res srček, in prav tako kot se je poki izrazil, poezija v slikah Lepo se imej (grrr... poki še vedno nobenga komentarja... še vedno skrivalnice ... se greva lovit? ) Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ALIANA Nevem zakaj za vraga se mi zdi ta Aliana neverjetno znana, vsakič ko jo vidim sam tisto, od kje sem jo že srečal, pa to, čist, ej, halo, vse se mi zdi tolk znano, pol pa ne ne nismo se srečali,... mi lahko kdo to razloži... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 A se niste srečali v peklu, pa ne mislim tam zgoraj, ampak na LN žuru FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Pa da še jaz dam svoje fotke zravn. Vidim, da ima kar ogrooomno strani tale tema. :yes Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Fajn, atubuta (najprej sem kliknila na ono z roko ).. Kaksni mladci in mladenke!Pa vsi ste lustni (nobenih grdih ksihtov ) WoW, impresivno, pa nove in nove uletavajo.Pohvalno! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Joj! Na uni fotki sm pa lih živo ribo pogoltnil! guuua No ampak štosna pa je. :yes Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Pa da še jaz dam svoje fotke zravn. Vidim, da ima kar ogrooomno strani tale tema. :yeshttp://thumb4.webshots.com/s/thumb4/4/3/44/80640344vbogLq_th.jpg Samo za mušter Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ejjj....buta tut ostale fotke 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 dečve ste fejst sončk nežna deklica ani Fuuul je sweet! Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Me veseli, res!! Zdajle sem sele opazila POkija, Seleno in Matejo tam nekje vmes! Poki - wow, zlatolasje! Selene - totalen Rak, pa lohk reces, kar ces. Si se le 'opogumila'. Bravo! Mateja! - zelo topla oseba, blond ali crna, je pa res prav lepa tistale blond fotka, wow! Ej, a ni kul, da so vsi tok lustni? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Heeej, glej ga Pokija, kwa si modelski, navihan pobcek totalno!!! Kul, da spona tole...Samo jaz bi pa se gledala fotke (v tejle temi)... Dajte no se kaksno gor no... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Navihan res, ampak jaz nekakšen ovoj vidim okrog, zanimivo. A ga vi tudi Marsa kaj čem, priznam,rak Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Navihan res, ampak jaz nekakšen ovoj vidim okrog, zanimivo. A ga vi tudi Marsa kaj čem, priznam,rak Jaz nekakšno starost vidim. Kot da bi bil star človek, kljub temu, da je otrok. Zanimivo! Ampak po vsej vrjetnosti le fotka tako deluje. Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 A se niste srečali v peklu, pa ne mislim tam zgoraj, ampak na LN žuru ne sam aliana se mi zdi znana že od nekje prej, tam sem prvič to opazil..... ah nazaj k fotkam ja pokowc dostkrat bolj na pobčka vleče... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Poki kolk luštkan fantič si bil Tu me spominjaš na tistega malega igralca iz Šestega Čuta Kjut kjut Attubuta ima pa noro luštne plave učke Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ...ja pokowc dostkrat bolj na pobčka vleče...Ja pol je pa že cajt, da mu čestitamo k dobro izbranemu nicku! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Hehe ja en mali pokobič hehe hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Atubbuta ... sem pa te fotkice si že enkrat ogledovala ... ne vem... mislim, da si dal link v temo o rokah... pa še tako lepo ime imaš v resnici .. in arhitekt si... ma, sem si zapomnila jaz tole ... Poki ... imaš tako lepo barvo las (tam z dolgimi lasmi)... in res si tam na fotki videt ko en luškan fantek Aliana pa taka lepa punca funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 tole je ALIANA 1:francozinja free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 ALIANA Nevem zakaj za vraga se mi zdi ta Aliana neverjetno znana, vsakič ko jo vidim sam tisto, od kje sem jo že srečal, pa to, čist, ej, halo, vse se mi zdi tolk znano, pol pa ne ne nismo se srečali,... mi lahko kdo to razloži... pekel - srecala sta se v peklu in celo skoraj skupaj sedela! potem pa si zacuden, ko ... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2004 Prijavi Deli 8. marec 2004 Saj res, sem pozabila tole komentirat. Pishuka si shusast, El Nino. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts