Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Tu si pa ze skorpijoncek, celo ze z vsem tvojim mixem.... x;)x

Ti imas pol tudi tele fore - neko zuganje, skoz roke nekaj aktivne tja okoli... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Zanimivo je pri tem recimo to, da sta obe kombinacija Sco/Riba. x;)x

Po mojem tudi MucaMaca torej takole zuga... x;)x xcivx

Pa so ze tri. xcivx x;)x x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zuganje je v bistvu tudi namera, nekaksen 'urok'... vsaj pri meni, recimo ko je mama rekla, ne bos vec tako suha, jaz pa - se bolj bom! - in to s takole prstom... To pomeni, konec, basta, to je v bistvu As... ce bi ga prevedli v to simboliko... in tocno to med drugim as tudi predstavlja...

Picasso

O, Teja! :) A ves da sem se ze razveselila, ko sem videla, da si komentirala, da te bom koncno tudi videla! :vio:

Ja, daj, cimprej! x;)x x:Xx :palec:

Picasso

Guest sanjalica
:eek: :eek: :eek: Za trenutek sem mislila...da je moja fotka (kkkhmmm z mladih let) ... vendar delovni prostor pa to... kar :eek: :eek: :eek: pa ko sem v "gužvi" tudi jaz polno papirjev okrog sebe... x:o)x (pa roža je orhideja na levi strani ekrana)

pa da vam se mal hrbet pokazem... ;) hehe, ja tak zgledam pa jst po kolk 10 urah faksa ;) hehe, najbrž kar 11 ;) hehe,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ne zgledaš kaj pretirano utrujen!  
saj amapak eno uro prej sem bil pa utrujen nasmrt ;) odvisno kaj počneš če počneš nekaj zanimivega 10 ur, pol ni problema, tisti dan je blo tko dve uri zanimivi, en tolk, dve uri zanimivi skor nič, ena ura kosila zanimiva k hudič, pol pa še tri ure, zanimive, niti ne, nevem kaj, pol pa še tri ure, precej zanimive.. ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hm ja sam kje sem potem eno uro zgubil, hm hm hm, ja seveda, deset ur točno ;) hehe, ja ja pa še ena ura kosilo, pa še 80min vožnje ;) hehe, ja kar dobr delavnik, hehe, pol, pa še z bivšo debatirat eno urco ;) tak dan, huhja hehe, saj luna je bla v levu, četrtek če se ne motim,

Sončk, kaj imate vi v službi kar montirane WEB kamere, če je to res, ne se preveč izivalno oblačiti, no če ti pa odgovarja, pa le...[/color] x;)x

xrolleyesx ...u da bu jzt to vedla ne pa sm kr dolgo časa že tu...

Pa se ne oblačim izzivalno tako da brez skrbi...

U sm poštekala...to je ne mail...hodu okol k so ga totalno skreiral x:Dx

Ne to ni blo pr ns...100%

To je bla ena punca k so jo po kiklo slikal...a je tko x:Dx .

Sam to zihr ni blo pr ns...sm pa vidla to stvar...pa smo se sam režal x:Dx .

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Pa se ne oblačim izzivalno tako da brez skrbi...

pa tolk izzivalno zgleda :2src:

ma ne me basat...če sm pa tm izzivalna...pol pa ne vem no...

Ampak če vi tko pavte pol bo že držal x:Dx

LP, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

hja nekatere so izzivalne tudi v smucarski opremi pa tko naprej..., hehe :) ... se zgodi kaj češ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...