Marsa 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 iiiiiiiiiiii - mali bikec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Tu si pa ze skorpijoncek, celo ze z vsem tvojim mixem.... Ti imas pol tudi tele fore - neko zuganje, skoz roke nekaj aktivne tja okoli... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Luštna Contesa .....ampak poznam sedaj že dve, ki radi žugata s prstom, uh potrebno bo distancioniranje ....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Zanimivo je pri tem recimo to, da sta obe kombinacija Sco/Riba. Po mojem tudi MucaMaca torej takole zuga... Pa so ze tri. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 MucaMaca še , no saj bom še menda kaj časa tukaj poleg vas, pa da vidim , žuganje, hm, če je nagajivo, ga vzamem v zakup , v otroštvu je znalo biti kaj narobe, če so ti žugali drugi... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Zuganje je v bistvu tudi namera, nekaksen 'urok'... vsaj pri meni, recimo ko je mama rekla, ne bos vec tako suha, jaz pa - se bolj bom! - in to s takole prstom... To pomeni, konec, basta, to je v bistvu As... ce bi ga prevedli v to simboliko... in tocno to med drugim as tudi predstavlja... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Marsa potem Angležinje rade to počnejo, ker hočejo nositi hlače FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 sEM TUD JAZ VSE SLIKCE PREGLEDALA, MORAM NAJDT KAKŠNO PA JO PROBAT GOR NALIMAT. Ste vsi tako luštni. Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 O, Teja! A ves da sem se ze razveselila, ko sem videla, da si komentirala, da te bom koncno tudi videla! Ja, daj, cimprej! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Juhuhu Tudi moje slikce prihajajo! Jih bo Borism dal gor, ker meni nekako ne uspe.Boris, še enkrat hvala Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Opa sončk ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 navihanka... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 ... in to prav simpatična ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Ti pa kar stopnjuješ Sončk tele fotke, pa se sprašuješ, če ne delujejo vilinski ključi saj se že opaža, super, pohvalno, lepo....lep dan, upam, da si že boljše volje po dopoldnevu... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Za trenutek sem mislila...da je moja fotka (kkkhmmm z mladih let) ... vendar delovni prostor pa to... kar pa ko sem v "gužvi" tudi jaz polno papirjev okrog sebe... (pa roža je orhideja na levi strani ekrana) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 evo mene uuu sonček.... zdej pa evo še mene... NA faksu, 2x Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 huhu Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 pa da vam se mal hrbet pokazem... hehe, ja tak zgledam pa jst po kolk 10 urah faksa hehe, najbrž kar 11 hehe, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 El Nino, saj si še kar dober po tolkih urah na predavanjih Sončk, kaj imate vi v službi kar montirane WEB kamere, če je to res, ne se preveč izivalno oblačiti, no če ti pa odgovarja, pa le... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Ne zgledaš kaj pretirano utrujen! saj amapak eno uro prej sem bil pa utrujen nasmrt odvisno kaj počneš če počneš nekaj zanimivega 10 ur, pol ni problema, tisti dan je blo tko dve uri zanimivi, en tolk, dve uri zanimivi skor nič, ena ura kosila zanimiva k hudič, pol pa še tri ure, zanimive, niti ne, nevem kaj, pol pa še tri ure, precej zanimive.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 hm ja sam kje sem potem eno uro zgubil, hm hm hm, ja seveda, deset ur točno hehe, ja ja pa še ena ura kosilo, pa še 80min vožnje hehe, ja kar dobr delavnik, hehe, pol, pa še z bivšo debatirat eno urco tak dan, huhja hehe, saj luna je bla v levu, četrtek če se ne motim, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Sončk, kaj imate vi v službi kar montirane WEB kamere, če je to res, ne se preveč izivalno oblačiti, no če ti pa odgovarja, pa le...[/color] ...u da bu jzt to vedla ne pa sm kr dolgo časa že tu...Pa se ne oblačim izzivalno tako da brez skrbi...U sm poštekala...to je ne mail...hodu okol k so ga totalno skreiral Ne to ni blo pr ns...100%To je bla ena punca k so jo po kiklo slikal...a je tko .Sam to zihr ni blo pr ns...sm pa vidla to stvar...pa smo se sam režal . http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Pa se ne oblačim izzivalno tako da brez skrbi... pa tolk izzivalno zgleda Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 ma ne me basat...če sm pa tm izzivalna...pol pa ne vem no...Ampak če vi tko pavte pol bo že držal LP, S http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 hja nekatere so izzivalne tudi v smucarski opremi pa tko naprej..., hehe ... se zgodi kaj češ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts