free 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Once more... TinaL..hm, s tabo pa se ni za zajebavat free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 kwa pa tipi!???reve!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Ja, pa res..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Free, saj imaš prav , ker menda nas je samo šest, sedem gor....eh, švoh reklama, tukaj nas/vas je pa lahko sram ...lep dan vsem FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Once more... TinaL..hm, s tabo pa se ni za zajebavat Nč jasn.... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 ..hm, s tabo pa se ni za zajebavat Ni za-jebavat ........hm...s tem pa se bi težko strinjal Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 kwa pa tipi!???reve!! Hja več kt vseh mojih fotk ne morem dat gor hehe čak kdo nam še manjka..... Bobnar ja hehe, Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 kwa pa tipi!???reve!! Itaq, 5 se nas je do sedaj ravno pokazalo. Ti, aakhut, borism, mersault, jaz ... okej,6, andres08 ... aja, ElNino,7 .... no ja, saj kaj dosti več nas pa tako ali tako ni ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Bolj kot gledam tole temo, bolj mi je všeč Res, Kristalka, super, da si tole odprla! Noro je to, ker neglede na to, koliko smo z različnih vetrov napihani, nas veže ena skupna rdeča nit... ljubezen vsem sije iz oči... duše... TinaL, Candlelight, Roxxane - lepo vas je videt Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 ...Roxxane ... ... ... sem sla prav nazaj vse chekirat, mi je usla Roxanne... Aja, hecna modelinja, lustna, samo drzis se pa res malo kislo ali kako ze... sama pravis pa sicer, da zblojeno, se mi zdi... Prav lustna si, kaj sele, ko se smejckas in ko ne delas kislih fac? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 O smeji se pa ta punca do ušes. :yes Sem jo že videl in to na koncertu od Siddharte. Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 DOnt stop..... honey dont stop, and dont stop, baby donst stop... bi reku mick.... še fotk, dont stop, .... dont stop.. naj rese ja kot je rekla kristalka... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Noro je to, ker neglede na to, koliko smo z različnih vetrov napihani, nas veže ena skupna rdeča nit... ljubezen vsem sije iz oči... duše... Love is in the air.... SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 kwa pa tipi!???reve!! Itaq, 5 se nas je do sedaj ravno pokazalo. Ti, aakhut, borism, mersault, jaz ... okej,6, andres08 ... aja, ElNino,7 .... no ja, saj kaj dosti več nas pa tako ali tako ni ... Rachek, kako ni, saj jih je med 50 najbolj pogostih kar 17-19, pa sploh niso šteti tisti izpod 400 klikov, tistih NOVIH je pa sigurno še trikrat več FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 ALIANA Nevem zakaj za vraga se mi zdi ta Aliana neverjetno znana, vsakič ko jo vidim sam tisto, od kje sem jo že srečal, pa to, čist, ej, halo, vse se mi zdi tolk znano, pol pa ne ne nismo se srečali,... mi lahko kdo to razloži... Ejjj, El Niño!! Sele zdajle prebrala tole.. A ves kaj je najvecji stos? Da sem vceraj al predvcerajsnjim prebrala en tvoj post in mi pol cel dan ni dalo miru od kje jaz tebe poznam..saj sem ti ze rekla enkrat, da me po postih ful spominjas na nekoga.. ma ne vem, bi morala midva mal chekirat kaka prejsnja zivljenja al kaj... Fotka pa.. the best!! Tole ful boljsi stil kot s kratkimi lasmi. (ok, itak jaz padam na tipe z daljsimi lasmi...., pustmo to...) Aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 a ti tudi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 borism, no ja, meni se ni zdelo toliko .. :o|o: Gledat pa tudi nisem šel ... pišuka, Kris me je prehitela po št. postov ... Evo še 3 moje, nekaj se glupo režim na prvi ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Ful si simpaticen in lusten, Rachek! Jaz imam pa 'raje' kratke lase. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Pa še ena (vse so več kot 5l stare) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Mafia Boy (you hit me, we hit you ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Pih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Da ne citiram zdaj s prejsnje strani, ko se fotke itak ne pokazejo...* Rachek je postnil 3 prou fajn fotkice tamle. No, dejmo se kdo!DEJMO NASI! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Oh Marsa .... Evo še eno z malo daljšimi lasmi (take slike, na kateri bi imel še čupo, nimam nobene), v pivnici Alf na pizzi, pustil sem še košček Katje H. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 moram komentirati - simpatičen fant... no fantje kje ste še ostali Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Once more... TinaL..hm, s tabo pa se ni za zajebavat Nč jasn.... mah dej, hecam mal pravim, da mi dajes obcutek konkretnosti, moci, energije, morda celo skritega potenciala...moc. power. to sem pac videl. nekaj levovskega! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts