Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

borism, no ja, meni se ni zdelo toliko .. :o|o: Gledat pa tudi nisem šel ... pišuka, Kris me je prehitela po št. postov ... :) Evo še 3 moje, nekaj se glupo režim na prvi ... x:Dx

:palec:

cool, dobr zgledas!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Same lepe pupe in pobi x:)x ...vse tako mladostne, sveže sama lepota ven seva!

Candlelight...nekam hudo znana se mi zdiš.....:rolleyes: zdej pa razmišljam a si taprava ali nisi.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...Roxxane ...

x?x

...

... sem sla prav nazaj vse chekirat, mi je usla Roxanne... Aja, hecna modelinja, lustna, samo drzis se pa res malo kislo ali kako ze... sama pravis pa sicer, da zblojeno, se mi zdi... Prav lustna si, kaj sele, ko se smejckas in ko ne delas kislih fac? x;)x x:Xx x:)x

hehe...hvala :8): no kot je ze reku atubbuta se večinoma časa presmejim in skoraj nikol nism slabe volje.drgač je bla pa bla tista fotka k sm jo na prejsni starni objavla mal ponesrecena.kaj cmo!

Desparta da beleza!!!

Ja, ne vem...no...če ti je ime Tanja potem si taprava, če pa nisi Tanja si ji pa hudo podobna x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Hja, hm če se tipčki še tolk trudimo (bravo raček kot zadnji veleprispevek našemu trudu) nas vseeno prehitite, .... ni druge, ;) mamo pa mi več za gledat....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, ja Cosma sej jest tud vem x;)x kdo si!

Se mi je takoj potem zjasnilo!  x:Ix

a dej no dej candlelight....meni se je zdelo...pa sem rekla...ma ja sej ni...pa je....pa a veš, da sem ravno na tebe danes pomislila in sicer sem premišljevala nekaj o tenisu...pa sem se nate spomnila x:Dx ...da te moram vprašat za kakega fejst učitelja.

Poglej, poglej...kako je svet majhen x:Dx

Ja pozdravljena tukaj x;)x , sem vesela, da se srečujevi tukaj x;)x .

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

xrolleyesx kaj je pa to zaena tabletka :) a se da dobit na recept? hehe, a deluje tud na tipih? hehe, x;)x hm ja, jaz pa mislil, da že tolk časa nisem pogledal tv poročil in tega da so že novi obrazni gor ... hehe, no reklam tud očitno ne. ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pa a veš, da sem ravno na tebe danes pomislila in sicer sem premišljevala nekaj o tenisu...pa sem se nate spomnila  x:Dx ...da te moram vprašat za kakega fejst učitelja.

Poglej, poglej...kako je svet majhen  x:Dx

Ja pozdravljena tukaj  x;)x , sem vesela, da se srečujevi  tukaj  x;)x .

Ja, svet je res majhen x:)x

Lepo, da se srečava po dolgem času.... in, da si se spomnila name x!x

fejst učitelja bi ti...hmmmm a mora bit res fejst x:px .... ali lahko samo dobro uči x;)x

ja, lahko malo povprašam, če je to resno. Sploh pa me kar pokliči in bova videli, kaj se bo dalo zrihtati.

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Rachek, si pa res fejst fant, potem se pa čudiš, da nimaš miru, saj zdaj, ga boš še imel manj....lep večer x;)x  :palec:

Uf, če bi to držalo, ne bi bil že 2 leti samski. :o|o: x:Ix x:Dx x:px :vragec:

Sicer pa, govoreče žabe so cool ... x:px :vragec:

Poglej poglej.. kako cool tema.. preredko zahajam na cvekarije in se kam drugam verjetno..

Evo se mojo trenutno inkarnacijo x:)x

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Once more... TinaL

..hm, s tabo pa se ni za zajebavat x:Dx x:Dx x:o)x x:Ix

Nč jasn.... x?x

mah dej, hecam mal x:Dx x;)x

pravim, da mi dajes obcutek konkretnosti, moci, energije, morda celo skritega potenciala...

moc. power. to sem pac videl. nekaj levovskega!

He he, sorry, no Leo in me... x;)x

Scio mi nihil scire

Poglej poglej.. kako cool tema.. preredko zahajam na cvekarije in se kam drugam verjetno..

Evo se mojo trenutno inkarnacijo  x:)x

Cool ... :palec: x:Dx

Si iz Mb ? xscratchx

Ne... nisem iz MB. Dolenjska!

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Ohoho, bravo Tjazy! x8Dx Me veseli, da se koncno tudi vidimo, pa izboljsal si povprecje tipov. ;)

Svetlega sem si te predstavljala, vendar pa nekako bolj... hm... spicastega. xDDx :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tjazy, lepo te je videti x:)x ...lepo, lepo... x;)x ...ok saj vem je le iluzija, kar vidim.

Jaz sem si tudi predstavljala bolj **špičastega** x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest sanjalica

Blago...blago, da ste si ga predstavljale "malo" bolj špičaste...

Jaz sem si ga predstavljala...hmm...takega zaguljeno špičastega...nedostopnega...nekje "nad"..., pa "zgledaš" čist fejst fant :D

v tej trenutno inkarnirani podobici....

Bog si ga vedi, kako špičast boš v prihodnjem lajfu :D xrolleyesx xrolleyesx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...