free 11. marec 2004 Prijavi Deli 11. marec 2004 He he, sorry, no Leo in me... ja, prou ne. sm pac vidu svoj odsev free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Le zakaj ste se me nekateri predstavljali "spicastega"... Ne morem dognat.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Ne... nisem iz MB. Dolenjska!Uff, pa tako znan se mi zdiš, verjetno si pač nekomu podoben .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Le zakaj ste se me nekateri predstavljali "spicastega"... Ne morem dognat.. POZDRAV Tjazy! Po mojem zaradi načina pisanja....nič se bat, saj sedaj si jih razorožil. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Oj, Tjazy - ja, zato, pa ker si po stilu pisanja in zagnanosti tako sedes na svoje astro polozaje, da sem mislila, da bo tako tudi pri videzu..'Oster'... je tudi spicast, a ne, recimo? Recimo malo bolj spicasta brada, nos, oci pa nekako v ravni liniji tik pod obrvmi, hudomusno, nekako... Tako sem si te predstavljala. Torej deluje tudi Luna pri zebi (ki si je pa nisem zapomnila oz. ne vem, ce sploh vem ta podatek - vem pa za asc, ker sem ti ga takoj dolocila. ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Le zakaj ste se me nekateri predstavljali "spicastega"... Ne morem dognat.. poglej svoj avtar... hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Ja, pa se to, seveda. Dobro si razmisljal, logicno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Avtar? Kaj pa je to? *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 Poglej svojo ikono.(en -a- manjka, ker je Nino povrsen). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 AAA... Ikonca je pa taka lepa nezna miska v gibanju *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 AAA... Ikonca je pa taka lepa nezna miska v gibanjuspicasta miska free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 ..s špičaki Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dreams 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Candlelight, zdi se mi, da si bila na poročilih na nacionalki in POP TV v sredo! A si bila res to ti? Zdej si pa že svetski čovjek! Le tako naprej!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Je bila ja, saj ti bo povedala x!x , čuj, kaj se res DREAMS tako rada ti smejiš FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dreams 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 borism! Ja, borism ful se rada smejim, saj veš smeh je pol zdravja!!!! Prid na party pa boš v živo vidu moj nasmeh Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 No, saj to je fajn in pozitivno in zdravo, kar izvoli še naprej, če je tako pa postni eno fotko semle s tvojim simpatičnim nasmehom ....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dreams 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Čer borism! Jest tud ne znam dat fotke sem gor! Ko bom velika, bom mogoče znala, do takrat se bom pa učila, velja! lep večer še naprej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Jst pa zdej imam eno svojo slikco, ampak je ne znam gor dat So me končno slikali... Sliko imam pa v JPG in v bmp, ampak nobena ne dela... Mi kdo pomaga? LP Ajda Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 poglej gor, sem napisal.. že enkrat. hm ja nisem tolk pedantn, da bi šel to poiskat in copy pastat... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Evo El Nino, tole si napisal in svetoval.... odpreš jo s paintom, (slikarjem) in jo tam pomanjšaš, ala takole, odpreš, pol image->strech and skew-> zmanjšaš za poljubno število procentov... in pol shraniš po možnosti z novim imenom (da obdržiš zase vso kvaliteto...) ko shranjuješ shrani v jpg formatu.... to narediš takole... file->save as-> spodaj pogledaš maš eno oknce, save as type, in tam klikneš in zbereš jpeg..., pol pa se s tem igraj dokler ne dobiš želenega rezultata....Zdaj bi pa moralo uspeti x!x FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 super tole, nove fotke....!!!lustnih punc in fantov...! rachek! super simpatico pa tjazy, poseben pozdrav fantom...da se malo opogumijo... jaz sem bila zadnjic baje v sobotnem delu, spala nekje na pol mrtva po 45 predavanjih....se moram se najti... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Upam da mi bo zdej uspelo. Jaz sem desna na sliki, s svetlimi lasmi. Zgledam kot tipična ... ? LP vsem Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Ohoho, bravo! Evo - 'kaj je po...?' Kaj jaz vem... Strelec? Oven? ... Tehtnica? Dvojcek? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Zgledam kot tipična ... ?Dvojčica? Niti ne :o|o: ... polek tega izgledaš mojih let nekje(mišljeno kot kompliment ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Dvojček, strelec v asc. Obvladas Marsa!!!! lp Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts