Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Kaksna odstekana izjava, v bistvu, rachek...'Zgledas mojih let... to je kompliment...'Kdo pa pravi, da ni tvojih let?Oz. - ali sklepas, da je videti dobro za svoja leta in torej sklepas, da je starejsa, ampak videti pa je mlajsa? Kaj pa, ce je stara 18 let?No, saj morda je tudi v tem primeru to kompliment... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 O, Ajda, kul! No, evo - si taprava potem - taksna kot si, si tudi videti. Sicer pa to tudi dejansko pomeni neposrednost in idkritost, dinamicnost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Hmm Stara sem 21 let. Ampak res ves čas se mi dogaja, da me zamenjajo za 18 ali celo 17 let staro... Enkrat ko sem na vlaku plačevala karto, mi je sprevodnik računal otroško No, sploh bom pa 3 junija stara 22... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Moj oce bi tudi imel r.d. 3. junija. Ves, hecno... Strelec mi je takoj prisel na misel... Dvojcka pa sem dodala tik zatem, sem morala se enkrat chekirat fotko (*v predogledu komentarja je ne vidis)... Oboje pa najveckrat daje mladostnost, vitalnost, dinamiko. Kot vidis - ne mores biti nic drugega. Pa Dvojcice so zelo lustne punce. Pejt chekirat v Horoskop in videz - ful lustnih bejb je Dvojcic. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Shit, v bistvu... :o|o: ... ko se zame ze vse ve, ko ne morem nikogar gnjavit s cim taksnim... "Kaj sem pa jaz?" ... me prav zanima, kaksni Ovni vse bi hodili ven... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Marsa, jaz imam sodelavko, ki ima roj. dan 13. marca, kot ti. In še preden sem to vedela, sem takoj ugotovila, da je riba. Pa jaz res nisem ne vem kakšen strokovnjak za te zadeve, ampak pri njej sem pa takoj vedela. Sploh ne vem, kako, ampak imela sem občutek Imaš prav ja, jaz res ne morem bit nič drugega kot dvojček. In strelec v asc. Dostikrat me je kdo že vprašal, če sem strelec. Imam pa luno v sco. Se to kje vidi? Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. marec 2004 Prijavi Deli 15. marec 2004 Hmm saj res, kaj bi rekla zate. Zdej je težko govort, ker vem. Sicer pa možno, da kakšen oven ali mogoče lev, kaj pa vem. Bi pa bilo zanimivo, ja Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Prneste fotoaparate na Lunin party da bo kaj fotk!!!! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 ...več bo problemov Glih hotla sem rect, pravzaprav sem ze napisala... Da bom jaz imela vec frk potem (os na urednistvo itd). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Naj bo na začetku povedano, da bodo fotke tule objavljene. Tistemu, ki mu ni do tega, pa naj se izogne fotografiranju ali pa pove, da noče bit tule pripopan Mogoče bo kaj manj os-jev potem http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 ...več bo problemov Glih hotla sem rect, pravzaprav sem ze napisala... Da bom jaz imela vec frk potem (os na urednistvo itd). enostavno se pred slikanjem ali po slikanju vprasa: kdo noce bit objavljen na LNF. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Tisti, ki ne bo hotel biti na sliki, pa mu lahko damo na glavo papirnato vrečko! hehe pol bomo spet sam isti na fotkah hehe :xx!: ja jebat ga da ne bo kdo reku da nima priložnosti... ; ) kdor ne slika ni japonc hej hej hej ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 hehe - kdor ne da fotke, ni Slovenc! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Tak....zdej pa je dokončno čist jasno, da sem...................čefur Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Mick ampak ...... lepo bi te bilo videti! C.l. BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2004 Prijavi Deli 16. marec 2004 Tak....zdej pa je dokončno čist jasno, da sem...................čefur Nič če lahko katoliška cerkev izvaja pokristjanjevanje, pol lahk tud mi kako fotkanje hehe Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 No, če se vam še kdaj javim tu na forum - da boste imeli občutek, s kom imate opravka (ops, 4 poskus ...) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 No temu jaz rečem dedec, že 12 post, pa že slikco prpopal bravo piko,.... ne pa tle neki poženščeni tipčki, na forumu že po eno leto pa še zdaj brez slikce.... :xx!: Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Hvala El Nino za kompliment ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Evo me je El Nino spodbudil in se opogumil, da sem objavil slikco ... štumfov, tam na desni se vidi malo superge Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 korenjak štumpfovski; ful v bistvu ideja, ampak iščem, kaj privlačnega, hmmm, prej kot eno brco v tazadnjo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 wow Piko (Volkec, a ti se boš pa po delih dal na ogled ) funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Uh, te fotke .......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 piko, super! volkec...le pogumno mick...te razumem...ne se silit, ce ti ne gre Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts