cosma 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Piko Volk, ne vidim dobro katere znamke je superg...vsekakor pa prava izbira barv za skladnost Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 K sreči imam še eno lansko slikco na PCju.Sami ste si to (jo) hoteli ... sploh se tu še sam ne prepoznam, kaj bi me šele drugi! Edino, česar se na sliki ne vidi, je moj jezik, ki je lahko dolg in ošiljen.Bog vsem, LpPP.S. Skoraj nimam kaj skrivati, tako sem osvežil še osebne podatke z rojstnim datumom. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 hmmm...Volk(ja) K.Lkdo ti je pa shtumfe posodu....k ti itaq BELE nosish 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Piko, kul! Prima od tebe! Bi rekla da si Lev ali sco, ali kvecjemu oven - in sploh ne riba (kar sem sla jasno pol pogledat, ko si rekel, da si dal tjale). Volk? :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ena Dašina, ko je bla še tkoooo mala zdaj pa je že polnoletna funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 kakšna čedna pupa Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ja...po mamici...ne 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Bravo mami!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ja...po mamici...ne 666 zlomkou...tralalaHehe istocasna asoacija in ista, prakticno! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Piko Volk, ne vidim dobro katere znamke je superg...vsekakor pa prava izbira barv za skladnost Aneda imam okus za skladnost barv . Madona kako so štumfi lepi. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 hmmm...Volk(ja) K.Lkdo ti je pa shtumfe posodu....k ti itaq BELE nosish 666 zlomkou...tralalaNe teli so v biti beli, ampak nisem jih že 14 let opral. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 eh volk, daj flikni fotko ze, kaj je zdaj! :o|o: :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 ja...po mamici...ne 666 zlomkou...tralalaHehe istocasna asoacija in ista, prakticno! to blo SOSLEDJE dogodka 666 soslednih zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Volk? :o|o: Saj bom šu na plastično operacijo da se polepšam, pol pa ne boš tolk šokirana. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 korenjak štumpfovski; ful v bistvu ideja, ampak iščem, kaj privlačnega, hmmm, prej kot eno brco v tazadnjo Ojjjj brcni me nežnooooo. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 eh volk, daj flikni fotko ze, kaj je zdaj! :o|o: :xx!:Ne še . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 korenjak štumpfovski; ful v bistvu ideja, ampak iščem, kaj privlačnega, hmmm, prej kot eno brco v tazadnjo v TASPREDNJO 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ej ode mi porodica . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Volk? :o|o: Saj bom šu na plastično operacijo da se polepšam, pol pa ne boš tolk šokirana. Eh no ja, skrivnostni sramezljivi Volk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 porodnica 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 No Marsa me že razumeš. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 porodnica 666 zlomkou...tralalaNo lahko prideš na ogled, nema problema, če se upaš . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 porodnica 666 zlomkou...tralalaNo lahko prideš na ogled, nema problema, če se upaš . kerga zej:porodice,porodnice,al brce v sprednico 666 zlomkou belih shtumfou zhe nau gledal tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Pa moje porodice . Saj si imel srbohrvaščino 5, a nis' mel Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts