aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 sm meu cvek pa bicikl za nagrado dobu 666 zlomkou metodice ne zna tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 A bicikel so ti nabav'l. Če bi imel petico, bi ti pa moped ubod'l. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 che bi meu petico bi se me doma odpovedal 666 zlomkou ma tako familijo, k ni glih bratoljubna tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ah noo odpovedali Mene je tud fotr opozoril, da se ne bom slučajno v Albanko zacopal. Pa sem se ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ah noo odpovedali Mene je tud fotr opozoril, da se ne bom slučajno v Albanko zacopal. Pa sem se ... sploh nom komentiru :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 kaj zej kle lapate neki ... fotke!!!! kje so fotke????? evo ene funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................... 666 zlomkou....... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ojoj, ups. Men se še roke tresejo ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 evo ene Oooooo! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pohvalno Mateja..oooo , saj res, kje so fotke, boljše da še jaz tiste svoje dol vržem, če jih drugi nočeji gor postnit....lep dan FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 da ne bi slučajno you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Dobila digitalca.. Zdaj pa še sam mal...da zadevo preštudiram... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Zdaj pa še sam mal...da zadevo preštudiram... ......pa pride fotka gor, Astra Amis, kje si , kaj se bojiš FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 evo ene Opa ... ehm, proti oni drugi si nisi prav nič podobna ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Matejka , en sončen poletni dan, ti pa takoj hop poletno fotko ....nič ni druge, kakor da tudi ostali pobrskamo malo po arhivu. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Dobila digitalca.. Fino. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Mateja! Rachek - meni pa se zdi skoraj ista kot na drugi fotki, zelo podobna si je, tak poseben obraz, takole en face pa si manj Devica in bolj Rak... Pa imas nekaj mehkega (to itak, sploh ne bi rabili fotke videti), nekaj... hm, tako ranljivega... a ne ono, ubogo, kao dolgcajt, ampak tako nekako, da se te dotakne... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Amis, kje si , kaj se bojiš hi hi hi .............skrita v mišji luknji, ker sem cvikalica you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 uf, kakšen komentar you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Sem sramežljiv, veš... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DirtY 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 evo to pa sem jaz .... čist sveži uporabnik ..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Heh, ko gledam tvojo ikonco... nije muško , nije žensko... hja kaj čem metroseksualec.... tud hodm kt kakšna manekenka..... hehe, pa vse to čist naravno, tisti škorpijon me zajebava... bom moral vse štiri planete ven iz osončja vržt, upam da ta novi planetek mam v kakem ornk znamenju, tam recimo v Levu, po možnosti direkt na MC, al pa vsaj na IC... v vodnarju hehe, da se mal uravnovesi tale zadeva..., če mam pa še tega v sco, pol se pa kar ostrižem...., in zapakiram kufre, in grem, v Indijo.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Heh, ko gledam tvojo ikonco... nije muško , nije žensko... hja kaj čem metroseksualec.... elnino...pa tis she nedolzhen sam u metroju 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kaj sele aakhut, ki je biosexualec. se spomnis aakhut, jaz se veckrat spomnim.. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts