aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 hihi marsa valda de se spomnim....vsakokrat pa stereosexualc sm tut 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Hehe Aaakhut * Sem pa mislila, da sem v drugi temi... Vidim tamle DirtY - to je pa zelo kul, da komaj si uletel, ze pripopal fotko gor! Dobrodosel in cestitke za pogum! *ceprav je nekam pikrich fotka... :o|o: ... dokler se malo ne sprostis... ;>) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Sm hotla nalimat gor, pa mi ne gre, help! Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 plun odzadi 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Skoda Teja...V tej temi pejt malo pogledat zadaj po straneh, ko so ze par teh kurzev napisali kratkih - Boris in el Nino, ker jaz brez veze da ti kaj govorim, se mi bo Rachek spet smejal in norca delal iz mene. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 dej marsa napish noooo.....k te je tkooo fino brat 666 zlomkou...tralalapa ne se norce delat iz marse packi tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Ne bom. Ne znam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 a je to? Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 odpreš jo s paintom, (slikarjem) in jo tam pomanjšaš, ala takole, odpreš, pol image->strech and skew-> zmanjšaš za poljubno število procentov... in pol shraniš po možnosti z novim imenom (da obdržiš zase vso kvaliteto...) ko shranjuješ shrani v jpg formatu.... to narediš takole... file->save as-> spodaj pogledaš maš eno oknce, save as type, in tam klikneš in zbereš jpeg..., pol pa se s tem igraj dokler ne dobiš želenega rezultata.... FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 lohk bi ti mitja sestavu en tak uvoden programchek...kokr techaj uvajanja v LNFkako prlimam fotkokuko odprem temo, k zhe jekuko prpnem brezvezen linkkuko blokiram OS-eetc 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kaj sele aakhut, ki je biosexualec. se spomnis aakhut, jaz se veckrat spomnim.. biosexualec..to se nisem slisal.Slisal sem pa ze za BIsexualce. BI, pa ne more Ja, pa ena "skovanka" tudi sluzi pojasnjevanju spolnih navad pa vzorcev ljudi : Student - ima s kim ima s cim nema gdjePenzioner - ima s kim ima gdje ali nema s cimFilozof - ima s kim ima s cim ima gdje - ali zasto bi ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 mateja, nč stroga, ..če ne bi vidu nekih bbkov˝na majici ,bi si milsu,da si deček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Ohoho kolk novih slikc Sem že mislila, da bo tale tema nekak začela "počivat", pa vidim, da jih kar pridno limate not... Rachek, zate sem že itak zadnjič nekje rekla, da si prav carta, ena taka kokola Pa Tjazy se je pokazal, d best, da si odkril tole temo Hmmm Volk še zmer sam rajca, pa nič konkretnega ne pokaže (khm... ... hihi)Piko, dobrodošel med nami, naj ti tukaj izrečem dobrodošlico, ker ti je še nisem Mateja, iz tebe nekaj ful lepega izžareva... ena taka milina, res je luštna, tut fotka, ne sam ti Dirty - mal "zablindirana fotka" , ampak vseeno Pa Krokodil, dobrodošel tudi ti, pa lepo, da si dal gor fotko (Hmmmm... nekaj se je povprečje tipov kar dvignilo, odkar smo tolk težile, babe Pa sami fajn dečki tu na tem LNF-ju ) sončkan pozdrav Sončna Vila SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 ta je pa zimska, ampak žal samo senčna P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Umetnica - pa pac umetnisko. hehe... Krokodil, kaj vidim! Kul, res se izboljsuje povrpecje tipov, pa se res ste sami fajn tipi pa sploh folk. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 smejal in norca delal iz mene. gegege .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Kaksna odstekana izjava, v bistvu, rachek...'Zgledas mojih let... to je kompliment...'Kdo pa pravi, da ni tvojih let?Oz. - ali sklepas, da je videti dobro za svoja leta in torej sklepas, da je starejsa, ampak videti pa je mlajsa? Kaj pa, ce je stara 18 let?EHm, a misliš, da ni prave letnice napisala v profil ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 O, prodorna marsa cist blond? Ej, sploh pomislila nisem... Vem pa zakaj - zdajle sem se takoj psomnila - ker ne racunam na te podatke - skoraj nikoli ne gledam osebnih strani clanov (ce se vclani kdo z nickom rit in se zabavam, pa pac pogledam, ker se mi zdi hecno)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Oj, pa se ena moja, pofotkana tocno na 40.-ega (torej pred dobrim tednom)..Brez filtrov, olepsav in vsega...Da zalaufam temo Fotke spet z zgledom in zmotiviram pa se malo punce ("babe" - Soncna ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Fajn je dat fotko, da jo sam vidis v nekako drugacni perspektivi... morda bolj kriticni... namrec, opazam, da sem se zredila... nekam debelckana sem na tej fotki.. OK, imam pulover cez dve majici (ali tri, z dolgimi, kratkimi, brez rokav, vse se nekaj mehuri, dela klobase in gube), bundico... a vseeno.In - to meni ni podatek - pac pa Kajti, ko bom spet kaksen dan zacutila, da mi pa v bistvu ne pase jesti, bom to zlahka storila (cesar pa si ne privoscim, ce sem bolj shujsana, svoh itd.). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 fino je imet tako elastično postavo, ker se lahko hitro zrediš, al pa hitro shujšaš, to je prednost. Drgač pa ,da bi bil človek vedno vitalno zgled vsem, tudi na starost; a je smisel hujšat zarad videza al zarad zdravja? Opažam skoz layf, ko ga opazujem, da pač tisti, ki so rejene˝sorte, jim gre dobr Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 ... pišuka, Kris me je prehitela po št. postov ... Evo še 3 moje, nekaj se glupo režim na prvi ... Hja, se zgodi ej, teh pa sploh nism vidla......wau ful simpatičen hmm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 kristalka kar stampla tiste poste hm ja se par tednov pa bo pr meni... hm hehe, bravo bravo! O marsi, hja, res si se mal poredila kaj je to ? zima in to, hehe, ja obraz mas pa se vedno tisti tvoji tud tak image, je čist neka najstnica, hm ej mrbit bi blo pa ful kul če bi se enkrat oblekla kot kaka gospa za spremembo, miss sixty.. hehe, hja skoda da nimam vec takih sosolk ... te tanove nimajo okusa, nobene dvojcice al pa ribe, vse neke, hude device pa bikice, pa to hm... hja sem zavil s komentarja... zanima me kako bi zgledla če bi zgledala your own age, to je že mal dolgčas... to bi bila revolucionarna sprememba, še brez filtrov, na daleč nimaš gubic.... čisti škandal, zdaj še reči da ne zapravljaš miljone za kremice, in bodo šli vsi kozmetični koncerni v jok.... .... to ja upam da bom kdaj dočakal, to tebe, v kaki obleki, pa s torbico, in klobučkom.... čevlji in tko naprej.... hehja, to bi blo skor kt bi mene, vidli v kaki oprijeti majčki.... (se ne zgodi) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 21. marec 2004 kristalka kar stampla tiste poste hm ja se par tednov pa bo pr meni... hm hehe, bravo bravo! to ja upam da bom kdaj dočakal, to tebe, v kaki obleki, pa s torbico, in klobučkom.... čevlji in tko naprej.... hehja, to bi blo skor kt bi mene, vidli v kaki oprijeti majčki.... (se ne zgodi)no ja, tak hitro pa ne, al pa ....hm Gospa Marsa in Jure v oprijeti majčki hehe, bi vsi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts