Skoči na vsebino

Fotke

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 2,7k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

O x?x x:Ix :8): :inocent: x:Xx xcivx :2src:

Nekam debelckana - zredilckala... ampak to je meni kul, ki sem v 3 dneh lahko suhceno fit. x;)x x:)x :palec:

Ja, pac... malo buckasta..

Aja, Nino - seveda se na 1 cm ne vidi gub, so pa. Ampak prav tako bi bile s kilami krem proti gubam (v 37% xDDx x:o)x x:Dx)...

A fit sem pa v bistvu res - hvala bogu, yes! za venero v 6. v trigonu s plutonom! xokx :2src:

Hotla sem, da me fotka Mitja. x:Ix Ker mi ne pasejo pastelne barve, edina, ki pa sem v njej znosna (itak pa shizim nanjo), pa je sinja... sploh mi sedejo vse zive nianse modre...

No, ja, blabla... ko sem v zadregi, vcasih kar nekaj nakladam potem brez veze.

Thanx. x:Ix x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

O? Drago (ce se ne motim, imava isto cifro - ali nisi morda 13. 2.?)... wow, kako lepo si povedal. Saj sem res cisto OK, ampak priznajmo, da mickeno buckasta...

A danes sem ze bolj fit - to je bilo 1 teden nazaj. :)

Pa se sam si obljubljal neke fotke, da bo sin pomagal in to - ali ni bilo nekaj takega recenega? x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

JE RES MARSA, ŠE SIN NI NARED DA BI MI POMAGAL PRI POŠILJANJU MOJE FOTKE. UPAM DA SE BO KMALU ZGODILO.A VEŠ POBA IMA PUNCO PA DRUGE OBVEZNOSTI TAKO DA ZA STARŠE NI ČASA. JE PA RES DA SVA ROJENA NA 13.2. OBA. :palec: :palec:

Saj vem, saj stekam, ni da bi se clovek razpocil - kadar bos dal, bo OK. :) :palec:

Aha, no, fino, se mi je zdelo, da si imel en mesec nazaj r.d. in da sem opazila, d aje 13. - to pomeni, da imata r.. na isti dan kot Robie Williams. x:)x x;)x

velikokrat je tako, da je otrok rojen na isti dan kot eden od starsev - se veckrat pa sta (samo) v istem znaku.

Midva s sinom sva denimo 5 dni razlike.

Picasso

Super.... spet en lep kup novih fotk....

Aira.... kakšna dobra fotka.....zelo lepe poteze imaš :palec:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Ena resna x:Dx

Lep profil :palec:

Asociacija....

Policaj ustavi blondinko, ji pregleda zimske gume in rece:"Gospodicna, slab profil imate".

Blondinka:"Veste kaj, tudi vi niste ravno lepotec! "

x:Dx x:Dx x:Dx

Pa se res je :V:

no, razen tega, da nisem policist x:)x

Ena resna x:Dx

WoW! :palec: x^x x8Dx

Cedna punca, ni pa s tabo se za hecat - v resnem stanju, morda bi bilo fajn te videti v dizajnu 90... etc.? x;)x x8Dx

Morda bolj... hm, priljudna? x;)x x:Xx :palec:

Picasso

Mick...je tvoja slika gor? Se mi ne da brskat... x:)x

x:o)x x:Dx x:px x;)x :vragec:

Picasso

Aira - absolutno - ne glede na moje zelje.... a si predstavljas, ce bi rekla - ti, ne, ni treba objaviti tegale... x:Dx x:Dx x:o)x x:px :vragec: xcivx x:o)x x:Dx

Grozna ljubosumna marsa ni hotla, da bi se objavljale take rajcik fotke - a si mors mislit? xrolleyesx - cvek cvek cvek... x;)x

Tako torej - z mojo osebno zeljo in vabilom! :palec: :palec:

Cestitke za pogum! Uletela, pa ze razturas! :palec: x^x x8Dx

Picasso

Aira - absolutno - ne glede na moje zelje.... a si predstavljas, ce bi rekla - ti, ne, ni treba objaviti tegale...  x:Dx  x:Dx  x:o)x  x:px  :vragec:  xcivx  x:o)x  x:Dx

Grozna ljubosumna marsa ni hotla, da bi se objavljale take rajcik fotke - a si mors mislit?  xrolleyesx  - cvek cvek cvek...  x;)x

Tako torej - z mojo osebno zeljo in vabilom!  :palec:  :palec:

Cestitke za pogum! Uletela, pa ze razturas!  :palec:  x^x  x8Dx

He, he..Marsa, dobro si jo presenetila z odgovorom...nadaljevanje zal poznamo x;)x

...nadaljevanje zal poznamo  x;)x

Hehe, prvic - ne bodi tako preprican..

in drugic - bodi tiho raje, da si ne premisli. x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...