Mateja 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Marsa... a res?... zredila?... meni pa se zdiš na fotkici prav fit in nekako tako, kot sem si te zamišljala... tak športen vitalen tip ženske... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 O Nekam debelckana - zredilckala... ampak to je meni kul, ki sem v 3 dneh lahko suhceno fit. Ja, pac... malo buckasta.. Aja, Nino - seveda se na 1 cm ne vidi gub, so pa. Ampak prav tako bi bile s kilami krem proti gubam (v 37% )...A fit sem pa v bistvu res - hvala bogu, yes! za venero v 6. v trigonu s plutonom! Hotla sem, da me fotka Mitja. Ker mi ne pasejo pastelne barve, edina, ki pa sem v njej znosna (itak pa shizim nanjo), pa je sinja... sploh mi sedejo vse zive nianse modre...No, ja, blabla... ko sem v zadregi, vcasih kar nekaj nakladam potem brez veze. Thanx. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago1 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 MARSA SI ENKRATNA NIČ DEBELČKANA KAR NAJ. LETA PA NOSIJO SVOJE.(ČLOVEK JE STAR TOLIK KAK SE POČUTI) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 O? Drago (ce se ne motim, imava isto cifro - ali nisi morda 13. 2.?)... wow, kako lepo si povedal. Saj sem res cisto OK, ampak priznajmo, da mickeno buckasta... A danes sem ze bolj fit - to je bilo 1 teden nazaj. Pa se sam si obljubljal neke fotke, da bo sin pomagal in to - ali ni bilo nekaj takega recenega? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 kul, me ni bilo nekaj casa, pa dva nova fanta gor, pa ena marsa Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago1 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 JE RES MARSA, ŠE SIN NI NARED DA BI MI POMAGAL PRI POŠILJANJU MOJE FOTKE. UPAM DA SE BO KMALU ZGODILO.A VEŠ POBA IMA PUNCO PA DRUGE OBVEZNOSTI TAKO DA ZA STARŠE NI ČASA. JE PA RES DA SVA ROJENA NA 13.2. OBA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Saj vem, saj stekam, ni da bi se clovek razpocil - kadar bos dal, bo OK. Aha, no, fino, se mi je zdelo, da si imel en mesec nazaj r.d. in da sem opazila, d aje 13. - to pomeni, da imata r.. na isti dan kot Robie Williams. velikokrat je tako, da je otrok rojen na isti dan kot eden od starsev - se veckrat pa sta (samo) v istem znaku.Midva s sinom sva denimo 5 dni razlike. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Super.... spet en lep kup novih fotk....Aira.... kakšna dobra fotka.....zelo lepe poteze imaš Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ena resna Lep profil Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Hvala, hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ena resna Lep profil Asociacija.... Policaj ustavi blondinko, ji pregleda zimske gume in rece:"Gospodicna, slab profil imate".Blondinka:"Veste kaj, tudi vi niste ravno lepotec! " Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ena resna Lep profil Asociacija.... Policaj ustavi blondinko, ji pregleda zimske gume in rece:"Gospodicna, slab profil imate".Blondinka:"Veste kaj, tudi vi niste ravno lepotec! " Pa se res je no, razen tega, da nisem policist Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ena resna ............. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Mick...je tvoja slika gor? Se mi ne da brskat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Sem približno tak kot moja ikonca... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Ena resna WoW! Cedna punca, ni pa s tabo se za hecat - v resnem stanju, morda bi bilo fajn te videti v dizajnu 90... etc.? Morda bolj... hm, priljudna? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 sem mal preletela...velik komentarjev od tebe, slikce pa kr ne najdem...? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Mick...je tvoja slika gor? Se mi ne da brskat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Marsa - imam eno -na plaži zgoraj brez- je veliko manj resna- lahko objavim na tvojo izrecno željo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Lahko, lahko.......na mojo izrecno željo Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Aira - absolutno - ne glede na moje zelje.... a si predstavljas, ce bi rekla - ti, ne, ni treba objaviti tegale... Grozna ljubosumna marsa ni hotla, da bi se objavljale take rajcik fotke - a si mors mislit? - cvek cvek cvek... Tako torej - z mojo osebno zeljo in vabilom! Cestitke za pogum! Uletela, pa ze razturas! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Aira - absolutno - ne glede na moje zelje.... a si predstavljas, ce bi rekla - ti, ne, ni treba objaviti tegale... Grozna ljubosumna marsa ni hotla, da bi se objavljale take rajcik fotke - a si mors mislit? - cvek cvek cvek... Tako torej - z mojo osebno zeljo in vabilom! Cestitke za pogum! Uletela, pa ze razturas! He, he..Marsa, dobro si jo presenetila z odgovorom...nadaljevanje zal poznamo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 he-he......jaz pa imam občutek, da se bo mala "izprsla" Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 he-he......jaz pa imam občutek, da se bo mala "izprsla" A dobesedno ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...nadaljevanje zal poznamo Hehe, prvic - ne bodi tako preprican..in drugic - bodi tiho raje, da si ne premisli. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts