krokodil 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ...nadaljevanje zal poznamo Hehe, prvic - ne bodi tako preprican..in drugic - bodi tiho raje, da si ne premisli. Malo neumno vse skupaj...tudi ce ja, tudi ce ne...saj je vseeno..kot da se nikoli nismo videli topless zenske, madonca.... Toplo vodo odkrivati v nasih letih.... Ce je to edini adut ki ga ima...naj ga raje obdrzi v rokavu, pardon, nedrcku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Dobesedno Ah seveda nič posebnega....bi pa bila ona posebna, k si bi prva in edina do zdaj vsaj nekaj več upala pokazati..... Aiiiiiiraaaaaaa ....kamn bejbi, lajt maj fajer Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Vem, ampak vseeno - tak ceden ksihtek, pa 90-60... Noro nad!Cakajoc na fotko. Zgoraj brez, spodaj brez, vmes brez (sicer ne bomo mogli preverjat 60). Sicer pa - vsecno! Kulare, da ste dali... cakam se na par cednezev. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 He, he..Marsa, dobro si jo presenetila z odgovorom...nadaljevanje zal poznamo :xx!: ......hih.....pa še kao zaradi ene osebe :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 ja- zaradi ene osebe! in samo ta oseba ima direkt dostop do mojih 90-60-90! haha- lahko se živček požeruckaš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 jaz sem pa itak mislila, da si ti tista na svoji ikonci... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 haha- lahko se živček požeruckaš. ...zarad take, ki sam žnable steguje o fotkah zgoraj brez pa res ne, je tako zlo verjetn, da tudi o merah......sam žnable steguje Zaradi ene osebe pa sem omenil, ker se mi pa res zdi brez veze, da bi recimo "preprečeval" fotko zgoraj brez svoji bejbi......pih, zakaj le.....saj te ne živimo v srednjem veku , pa edina jih tudi verjetn nimaš Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Aira, super si , oster pogled, ki marsikaj pove , ampak jaz se nisem prestrašil , me veseli, da si se razkrila, saj si kul ....lep večer tebi Aira, kot tudi ostalim junakom FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Pazi Aira, tale slikca je pa ravno za našega (v)lomilca ženskih src Aakhuta ... Bo hudiček zelo vesel ene hudičevke. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 U Aira, kje se najde take bejbe? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Marsa - imam eno -na plaži zgoraj brez- ... lahko objavim na tvojo izrecno željo ... torej - z mojo osebno zeljo in vabilom! :palec: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 I, kaksna strastna in predana ljubezen! Sta pa tko kot midve z Mimi.Lepa fotka, dbest, Umetnica!!! Kdo vaju je pa fotkal? Tamala? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ja, čist se mava rada z Lumpom sem se sama igrala z aparatom stegnla roko in prtisnila na knofek, pa je ratal P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Imas res smisel za fotke... tale ima poleg energy se take posebne barve, zelo kompatibilne, kar dodatno vpliva na fotko...Kok je nezen muc. p.s. sem hotla dat se jaz tisto iz teme ljubljencki, pa mi je vse skupaj zamrznilo, pa dol vrglo pa vse... Zdaj pa vse si spet odpret...No, ja, mogoce dodam se jaz svojo, da imamo se tu tele ljubezenske. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 thx muc čist mehek, nežen ko je čist buden, je pa pravi nosilec svojga imena - Lump P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ......luštkana lumpka Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ......luštkana lumpka P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 hm...a mi je ratal??? Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 tole je pa kar šok, za tiste, ki te ne poznajo ....kaj si tako dolgo čakala , saj se pa ja res nimaš česa sramovati...DAMA na mestu , Astra oprosti, ampak pri tekstih si nekako bolj "strupena", no jaz sem kar pozitivno presenečen FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Bravissimo!!! :) Yes, dober sajn, astrca! za jajca!!!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ooooooo, kolk dobr, kolk dobr, astra funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 thx.. Saj nisem oklevala...sam nisem imela fotke...tole pa je rezulatat mojga novega digitalca... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Digitalc je popolnoma v redu, mislim, da pa TI še dosti bolj , a niso rekli, da ne smeš preveč ženske hvalit , OK, se opravičujem .......molčim.....lep večer in vikend FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Hihi, Borism...si si predstavljal hekso...z bradavico na nosu???... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts