borism 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Kaj ti že pride "heksa", ampak se te nisem takšno predstavljal, pa tole na nosu, to je od tistega, ko se ne ceniš dovolj, da na kaj takšnega sploh pomisliš , da si blond ( lasišče!) sem pa že slišal.....lep večer FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 O Blondina , sem si te predstavljala natančno tako....khmmmmm mogoče iz kakega prejšnjega življenja...praspomin...ne znam tole razložiti.....mogoče ima tale triangel večje okvirje, kot bi si mislila....vsekakor cort fotka Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 sm že mislu, da je ena pevka, po spominu, moni kovačič ... sej res, mal pa res funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Astra, uau! Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ja pa res moni ...meni se je ona zelo, zelo dopadla, ko sem bila še majčkena Brez ljubezni mi živeti ni..... srce mi moje to veli...v njem ni ne sreče, ne žalosti...ni ne gorja ne radosti... No mogoče nisem bila tok majčkena...se še spomnim besedilca Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 Tale Astra me pa spominja na Barbaro S. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. marec 2004 Prijavi Deli 26. marec 2004 ma, ne, astra, saj ni to zdaj tko 'moni' pa to... sori, če si tko razumela zgledaš 'mehka' in čedna in sem vesela, da te takole vidim še, čeprav sem te že preko postov in OSjev in... doživela tako, da si mi nekak v segla funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Men je pa Astra mix med Bette Midler in Mimi Rogers. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Astra ...zasanjana, nežna, romantična (bi rekla isčoča miru) Vauuuuuuuuu zgleda da bi na tem forumu res med lezbike mogla prestopit tolk "dobrih žensk" je tu gor Pa da ne boš mislila Astra da sem si te predstavljala kot kakšno "grdosijo", vendar je verjetno bilo malce hudičkovega vpliva s posti na mojo v glavi ustvarjeno sliko...Zdaj pa; bom čez pol ure zaprla usta, prej mi sigurno ne bo ratalo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Mateja...saj je kul.. ...sam mi je pač Moni zoprna..pa mi ni dišala tale primerjava... Moram priznati, da res zgledam mal eterično na tejle slikci...lahko si pa predstavljaš, kako sva se s hčero režali...ko sva sprobavali digitalca...jaz pa sem menjavala poze, pa rutke... Sanjalica.. ...ja, saj sem vedela...da so hudičeve besede pustile vpliv... :xx!: ...pa mi je bilo vseeno... El Nino..kdo je Barbara S.?? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sully 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Hmmhmh tudi jaz sem našla v svoji zbirki SEBE! HMHMHM PREVELIKA SLIKA... nič ne bo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 nič ne vidddiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm............... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 El Nino..kdo je Barbara S.?? Barbara Streisand Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli Mag 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 Evo, pa mi je ratal... prbližn no...Objavim kako drugo, ko se fotkam...http://www.vrbov-log.org/festival/images_crew/thm_jure_faca.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Beli Mag, dbest! - kaksen lusten pobcek.. Prav res, fajn se mi zdi, ko ste se tudi tipi opogumili malo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Sully, tvoja fotka je popacena, ne vidi se - in prevelika je totalno.Popravi, pa pliz daj manjso fotko! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Hmmhmh tudi jaz sem našla v svoji zbirki SEBE! HMHMHM PREVELIKA SLIKA... nič ne bo...Sully, thanx za hiter odziv! Ves kako, saj ni frke (nekje zadaj na straneh tele teme sta Boris in El Nino dala malo napotkov, kako naredis, da resajzas fotko in vse). Pa bo.Skoda, ker ni, fajn ko si se opogumila, upam, da bos zrihtala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Kje so fotke z partya huhu dejmo je že dvanajst ur minilo pa še več, pa še zdaj nič... al spet kakšen konsenz da se takih fotk ne daje gor k so preveč skupinske pa to.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Moje niso glih prevec ratale - ker se mi ni dalo ne vem kaj, ker je itak toliko nas fotkalo... Se mi ne da tam letat z aparatom pa tko...Imam pa eno zelo lustno C.L. in Soncne - glede na to, da sta obe ze dali gor svoji fotki, jo zagotovo dam gor.Lustni sta tudi dve fotki, ki sta gor Kristalka in njena mami, pa imata totalno rdece oci gor, pa moram malo spedenat najprej. Ko boste dajali fokte gor, ne dajat prevec velikih. Sebi nisem vsec na fotkah (tehle mojih, ko je slikal kdo). Skoz neke ksihte cudne delam. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Ojoj... Krokodil je ful slikal.... pa s prstom, pa s palcem... pa vse zivo... ziher bom (sem, kar je, je ) obupna na fotkah... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 O, Contesa, fino, jaz sem jih tudi ravnokar pogledala. Se javljam ravno zato (tudi) - prosim, ce vsi potrdite, ali ste lahko na fotkah. Mislim, da je vecina pravzaprav ze dala fotke (ali smo koga videli drugace, recimo Bobnarja na videu) - pa tako ne bi smel biti problem. V bistvu predlagam, da das gor, Krokodil, ce se pa kdo s cim ne bo strinjal, pa lahko damo potem dol. Contes, res sem se kar, razen da se skoz nekaj pacim ali zvijam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Imas prav, ravno sem razmisljala, natancno tako.Contesa, tebi pa itak ni treba skbreti, ker si vedno tiptop - tako v zivo kot tudi na fotkah. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alter_ego 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 No..bo pa še začetnik dal svojo podobo na svet.....Da ne boste rekli, da si moški ne upamo. Sicer sem jo maksimalno obdelal , stara je že miljon let , tko da me ne more noben spoznati ...važen pa je pogum Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2004 Prijavi Deli 28. marec 2004 Zivjo, bravo!!! Prisel, pa kar takoj z obrazom! Wow! In - dobrodosel, seveda! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts